Popularna objava Kiri Objavljeno Januar 12, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 12, 2017 Moj potep iz leta 2015 zapakiran v 10-minutni video. Mogoče pa še kaj napišem o potepu DAN, Carlo, Slow in 36 others 39 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 12, 2017 Deli Objavljeno Januar 12, 2017 Lepo in zanimivo za pogledati . Le napiši še kaj, pa še kakšno fotko dodaj, zdaj je zima. Scarabeo DAMI34, Fazer03 in fritz1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 Super, daj še kaj napiši in nalimaj nekaj slik prosim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 Bravo Še malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Maj 6, 2017 Deli Objavljeno Maj 6, 2017 Ob 12. 1. 2017 ob 16:09, Kiri pravi: Moj potep iz leta 2015 zapakiran v 10-minutni video. Mogoče pa še kaj napišem o potepu ............še kar čakam....... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Maj 6, 2017 Deli Objavljeno Maj 6, 2017 (popravljeno) Super. Saj nekaj malega je enkrat ze napisal tu o tem potovanju. Ker, ce me spomin ne vara, je prilimal sliko razmontiranega Stroma oz. zamenjane sprednje dele od Yamahe(?) in kasneje tudi popravljenega v prvotno stanje v Sloveniji. edit/ Nasel potopis https://www.youtube.com/watch?v=ZHn4Uy45ldc Popravljeno Maj 6, 2017. Popravil Slow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kiri Objavljeno Junij 2, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 2, 2017 OK, priznam. Malo sem zapostavil to temo... bom poskušal nadoknaditi. Najprej o tem, kje in kako se je vse skupaj začelo. Morda bo motivacija komu drugemu, ki misli, da za tako pot potrebuje žnj kilometrov izkušenj po puščavskem pesku, tisoče evrov in ne vem česa vse. V bistvu je potrebno samo nekaj časa, tisočak ali dva in predvsem velika želja. O začetku mojega motociklizma Motorjev v bistvu nikoli nisem maral ravno preveč. Mimo naše hiše so motoristi vedno divjali daleč nad omejitvami in daleč nad mejami varnega. Enkrat je eden celo zagorel, ker je treščil v avto, ki je pripeljal iz stranske ulice. No, moj avanturistični duh me je vseeno gnal k odkrivanju novega. Raje kot Umri pokončno žnj-ti del, Batmana, The Nevemkajševse in ostale Hollywood produkcije sem gledal dokumentarce. Kmalu sem naletel na Long way round. In hitro sem ugotovil, da je motor priročno prevozno sredstvo za odkrivanje oddaljenih krajev, o katerih vem tako malo, a me ravno zaradi tega tako privlačijo. Odločitev je padla. Rabim motor. Najprej sem naročil čelado, da bo ziher, potem pa sem se prijavil na izpit. Nekje vmes sem nabavil motor, ki ga sicer nisem mogel registrirati dokler nisem naredil izpita ... a smo tudi to rešili. BMW F650 CS. Jajca, ampak sem ga po slabem letu prodal in vrgel oko na nekaj bolj mojemu avanturističnemu duhu (in žepu) primernega. Suzuki V-Strom se je zdel kar OK. No, čez kakšno leto sem se prvič odpravil na makadam ... in neslavno pogrnil. Prva resna tura V nekaj tednih sem ostal brez sopotnice ... in odprla se je idealna priložnost, da se odpravim na kakšno malo bolj resno turo. Balkan z Albanijo se je zdel ravno super ... in sem nabavil avtokarto in šel. http://motosvet.com/tabla/topic/1646-albanija-grčija/?do=findComment&comment=2105682 Pamir, kje je to? No, nekaj dni po povratki s poti me pokliče Aco ... podpredsednik MK Sv. Nikole iz Makedonije in mi pravi, da je z motorjem na poti proti Nemčiji in bo prvo noč prespal v okolici Maribora, pri BIF-u. Gremo na pivo? Jasno! Ob pivu mi BIF razlaga svoje popotniške ideje ... in mimogrede omeni tudi Pamir. Nikoli slišal, a po njegovem pripovedovanju se je zdelo izredno zanimivo. Ko sem se vrnil ponoči domov, sem se spravil na računalnik in pogooglal ta Pamir. Takoj mi je postalo jasno, da je to nekaj, kar v življenju hočem doživeti. Nekoč. Zakaj pa ne ... Še v žaru potovanja izpred nekaj tednov sem pričel kovati načrte za naslednjo turo. Gruzija se mi je zdela super destinacija. Balkan, Turčija, Gruzija ... pa čez Kavkaz v prostrano Rusijo in nazaj domov. Vau ... to bo tura. Ampak ob pogledu na zemljevid se mi je hitro zazdelo, da če sem že enkrat tako daleč ... bi bilo škoda ne narediti še teh par tisoč kilometrov in skočiti do Pamira. Kdo ve, kdaj bo naslednjič priložnost. Pa sem naročil avtokarto centralne Azije in začel iskati tečaj ruskega jezika. Bom nadaljeval ... avtomoto, RobiRoberto, Rdeči in 20 others 20 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac Objavljeno Junij 2, 2017 Deli Objavljeno Junij 2, 2017 Citiraj Pa ne odlašaj predolgo !!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Čimprej nadaljuj s potopisom, ker po videu sklepam, da bo zanimivo branje. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 18, 2018 Deli Objavljeno Maj 18, 2018 (popravljeno) Video poln skomin! . Popravljeno Maj 18, 2018. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se