vrho1679 Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Dejstvo je, da je Belučistan nevarno področje, da se pa priti varno čez. Se da priti tudi varno čez Afganistan, pa Irak, pa Dafur. Ni pa to vožnja čez Slovensko podeželje, a ne. Sem se vozil tudi po Kurdistanu in ob Iraški meji, ko je bilo to odsvetovano področje pa nisem čutil nobene ogroženosti, pravzaprav sem tam srečal še najprijaznejše ljudi. A polno vojske na cesti, ni tam zato ker nima drugam za it. Tako da kakšna pazljivost in nekaj sreče še vseeno ni odveč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Dejstvo je, da je Belučistan nevarno področje, da se pa priti varno čez. Se da priti tudi varno čez Afganistan, pa Irak, pa Dafur. Ni pa to vožnja čez Slovensko podeželje, a ne. Je res, da je smatran kot nevarno področje. Da pa se čez brez posebnih "trikov". Malo več nagnjenja k tveganju in kanček sreče, pa je. Belučistan in Darfur je pa po moje pretirana primerjava. Zahedan - Quetta se redno vozijo ta beli, po Darfurju pač ne. Drugače pa... severni Afghanistan danes pa ni problem.. neugoden je Kandahar, zibelka talibanov. Tako da to je tudi ena varianta. Kazakhstan, severni Afghanistan, severni Pakistan. Mal več kilometrov, though... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 (popravljeno) Indija.... Popravljeno Februar 15, 2007. Popravil Kölm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Je res, da je smatran kot nevarno področje. Da pa se čez brez posebnih "trikov". Malo več nagnjenja k tveganju in kanček sreče, pa je. Belučistan in Darfur je pa po moje pretirana primerjava. Zahedan - Quetta se redno vozijo ta beli, po Darfurju pač ne. Drugače pa... severni Afghanistan danes pa ni problem.. neugoden je Kandahar, zibelka talibanov. Tako da to je tudi ena varianta. Kazakhstan, severni Afghanistan, severni Pakistan. Mal več kilometrov, though... No kot sem rekel, sam sem imel plan it letos aprila dol, a... : Bi šel, če bi našel kakega solidnega in hitrega "šiping" agenta v Goi ali Bombayu. Procedura spravljanja motor za šiping ali na letalo pri najhitrejšemu traja 7 dni. Toliko časa pa nimam. Se pravi spraviti se hitro in ne predrago nazaj. V eno smer ( Slovenija - Indija ) bi bilo dovolj dopusta, v obe pač ne. Tako je odločitev pač padla za Iran ( če bo vse posreči ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Kr dogaja... Quetta (Pak): http://abcnews.go.com/International/wireStory?id=2883397 Kandahar (Afg): http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,396,192013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se