BIF Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Pravijo da je svet majhen...sicer pa so Hoče nekaj posebnega... Kakorkoli...ko spusti led na našem puklu in bom lahko z prduljo prilezel do asfalta se "slišiva" preko ZS-ja in izmenjava št....itak moraš na MOL tankat...tam pa imajo tudi kafe...ostalo bo steklo samo po sebi. Kar se tiče HU-ja...je tako nekako okviren plan....do takrat bo še veliko kilometrov preteklo, ampak tako za "zacajhnat" na koledar pa je vseeno že čas. P.S. Vidim, da so Tenerejke (male in velike) priljubljena izbira Hočanov...:) VS800 in IZTOK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Blažo in Tonko nas pričakujeta... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1626517147361809&set=p.1626517147361809&type=3&theater¬if_t=like¬if_id=1485499098752301 gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 4 minutami, nemo pravi: Blažo in Tonko nas pričakujeta... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1626517147361809&set=p.1626517147361809&type=3&theater¬if_t=like¬if_id=1485499098752301 Hmmm...povezave ne odpre...vsaj meni ne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 meni jo odpre bp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 1 minuto, BIF pravi: Hmmm...povezave ne odpre...vsaj meni ne.... Poskusi "na roko" kopirati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Hm...meni napiše tole: (kopirano) The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in. Zgleda da nisem in...bi bil če bi vedel kje...:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 1 minuto, BIF pravi: Hm...meni napiše tole: (kopirano) The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in. Zgleda da nisem in...bi bil če bi vedel kje...:P Ne vem kaj je vzrok. Sicer se pa ne sekiraj, Blažotu sem napisal, da sem objavil HU na MS, nič drugega... BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Ne gre...ok, verjetno nič tragičnega...Blažo in Tonko sta verjetno "dosegljiva" še preko kakšnega drzgega link-a.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 29, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 10 minutami, BIF pravi: Ne gre...ok, verjetno nič tragičnega...Blažo in Tonko sta verjetno "dosegljiva" še preko kakšnega drzgega link-a.... https://www.facebook.com/blazo.milic?fref=ts VS800 in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 1 hour ago, BIF said: Pravijo da je svet majhen...sicer pa so Hoče nekaj posebnega... Kakorkoli...ko spusti led na našem puklu in bom lahko z prduljo prilezel do asfalta se "slišiva" preko ZS-ja in izmenjava št....itak moraš na MOL tankat...tam pa imajo tudi kafe...ostalo bo steklo samo po sebi. Kar se tiče HU-ja...je tako nekako okviren plan....do takrat bo še veliko kilometrov preteklo, ampak tako za "zacajhnat" na koledar pa je vseeno že čas. P.S. Vidim, da so Tenerejke (male in velike) priljubljena izbira Hočanov...:) Velja! Upam, da bo že enkrat konec mraza, leda in snega ker moja debelinka že predolgo sameva v garaži ... BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno December 29, 2017 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2017 Letos mi ni uspelo, je bila navtika prioriteta. Morda mi rata 2018... http://www.horizonsunlimited.com/events/montenegro-2018 Je bil kdo na srečanju 2017? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno December 29, 2017 Deli Objavljeno December 29, 2017 Bli bli, . . .. HU2017 Žal mi naslednje leto datum ne ustreza . . .. :-( MiNa, Mavti, BIF in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno December 29, 2017 Deli Objavljeno December 29, 2017 SI pa zadel vreme kot tombola ,vsaj po slikah sodeč čestitam avtomoto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Januar 3, 2018 Deli Objavljeno Januar 3, 2018 Noro lepo. Bi se odselil v tiste hiške tam gor. Taprav dopust, kot se šika! avtomoto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Januar 4, 2018 Deli Objavljeno Januar 4, 2018 (popravljeno) pred 14 urami, Roman AT pravi: Noro lepo. Bi se odselil v tiste hiške tam gor. Taprav dopust, kot se šika! Hitro pokliči Darka (šef) in si rezerviraj. Eko katun Vranjak (Lani je nekaj dni v času HU2017 dopustovala neka ženska družba z Gorenjske) Glede na to, da so lani začeli gradili gor "avtocesto" se zna zgoditi, da bodo "uničili" naravno pristnost (kot so "uničili" Romuni Transalpino in Albanci "uničujejo" okoli Theth-a) :-( Popravljeno Januar 4, 2018. Popravil avtomoto Roman AT in MiNa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 4, 2018 Deli Objavljeno Januar 4, 2018 Ti eko katuni, pridobivajo na popularnosti v Črni gori in ko je en preveč skomercializiran, poiščeš drugega (ali pa "udariš" eno "divjo" varianto) . Predno bo vse dostopno v "copatih" , bo še trajalo. lp igc1, Roman AT, Joker in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Junij 29, 2018 Deli Objavljeno Junij 29, 2018 Na žalost letos (2018) srečanje Horizons Unlimited v Črni Gori ODPADE !!! vir: HU 2018 Črna Gora MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milan11 Objavljeno Junij 30, 2018 Deli Objavljeno Junij 30, 2018 Ob 4.1.2018 ob 13:52, avtomoto pravi: Hitro pokliči Darka (šef) in si rezerviraj. Eko katun Vranjak (Lani je nekaj dni v času HU2017 dopustovala neka ženska družba z Gorenjske) Glede na to, da so lani začeli gradili gor "avtocesto" se zna zgoditi, da bodo "uničili" naravno pristnost (kot so "uničili" Romuni Transalpino in Albanci "uničujejo" okoli Theth-a) :-( bedarija !!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se