Bmflar Objavljeno Januar 18, 2017 Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Samo tema o družini HD Sportster, se pravi : Superlow, Iron 883, 1200 Custom, Superlow 1200T, Forty-Eight, Roadster ... Big Py 1
hdbeast Objavljeno Januar 27, 2017 Opozori Objavljeno Januar 27, 2017 XL 1200 CB, vse kar imajo veliki, razen sedež sopotnika Big Py in Bmflar 2
ofc Objavljeno Marec 23, 2017 Opozori Objavljeno Marec 23, 2017 jaz bi pa prosil za kakšno informacijo glede tega modela: SPORTSTER 1200 NIGHTSTER nikoli nisem vozil HD, ali kakšnega drugega 'čoperja', me je pa harley zmeraj privlačil, pa ker si trenutno ne smem privoščiti motorja, ki bi me potegnil v 'tiščanje' ...tale mi je padel v oči, in me zanima: - kako je to vozno, verjamem da je super za ameriške ravne in široke ceste...kaj pa ride recimo (je bolj 'muka' al se da luštno peljat), mestna vožnja (ti kuha jajčka, nervozno ali lepo vozno...) - udobje zame in občasno zanjo -bi po 300km parkiral ali se še vozil..., - kako je s servisi in stroški le teh...? recimo da bi mel namesto maxi skuterja za vse informacije se lepo zahvaljujem!
vulcan Objavljeno April 8, 2017 Opozori Objavljeno April 8, 2017 Jaz imam sicer XR1200, ki je bolj naked varianta in moram reči, da je precej okreten motor, posebej, ko enkrat spelješ. Na mestu se mu mogoče kg malo bolj poznajo, med vožnjo pa ne. Najbolje, da probaš enega preden ga kupiš. ofc 1
vulcan Objavljeno Maj 30, 2017 Opozori Objavljeno Maj 30, 2017 Sem se malo igral in zmontiral Qick-lock tank torbo. Quest, Bmflar in Big Py 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se