Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

Pisuka, GinTonic more bit ze kar orng drag! :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, Borutt pravi:

Verjetno lahko izpustiš. 

Pri I. kategoriji ni potrebna prisotnost policije. Je v zakonu tako napisano. Ker menda je bila I. kategorija. Udeleženci se sami dogovorijo. Če so sposobni tega. 

Aja nisn vedel da se zabijes v semafor potrgas tablice dol pa gasa peš naprej..avto bo pa spravljal kdo vun...drugace pa ja se strinjam da ni treba policije za vsak drek klicat...samo tu pri tej zadevi bi se lepo vse pometlo pod preprogo ce nebi klicali ocividci..pa reci da ni res

Popravljeno . Popravil Miha1985
Objavljeno

Kr glej zdaj tv.

Objavljeno
pred 13 minutami, Miha1985 pravi:

Aja nisn vedel da se zabijes v semafor potrgas tablice dol pa gasa peš naprej..avto bo pa spravljal kdo vun...drugace pa ja se strinjam da ni treba policije za vsak drek klicat...samo tu pri tej zadevi bi se lepo vse pometlo pod preprogo ce nebi klicali ocividci..pa reci da ni res

Naj ponovim ali boš še enkrat prebral, kar sem že napisal? 

Objavljeno
pred 25 minutami, Borutt pravi:

Naj ponovim ali boš še enkrat prebral, kar sem že napisal? 

Ponovi 

Objavljeno

?

51109475_10215720074053190_6515371396967694336_n.jpg

Objavljeno
pred 23 urami, Big Py pravi:

Ker njihovega predstavnika ni na kraju jim ne moreš momentalno nudit podatkov, ampak kasneje, naslednji dan, po vikendu, itd pristojni osebi.

Si siguren?

3. odstavek 110. člena Zakona o pravilih cestnega prometa: Neposredni udeleženec prometne nesreče, ki je zapustil mesto prometne nesreče, mora nemudoma obvestiti upravičenca do podatkov iz prejšnjega odstavka ali policijo, da je bil udeležen v prometni nesreči, posredovati podatke o kraju in ostalih okoliščinah nesreče, svoje podatke, registrsko številko vozila in navesti kraj, kjer se nahaja, ter omogočiti naknadno ugotavljanje dejstev.

Torej, če ne veš, kdo je oškodovanec moraš obvestiti policijo.

pred 18 urami, Borutt pravi:

Ker menda je bila I. kategorija.

Ne vem če, reševalci so nudili zdravniško pomoč udeležencu, saj jo je potreboval (krvavitev).

Objavljeno
pred 2 urami, Primosio pravi:

Si siguren?

3. odstavek 110. člena Zakona o pravilih cestnega prometa: Neposredni udeleženec prometne nesreče, ki je zapustil mesto prometne nesreče, mora nemudoma obvestiti upravičenca do podatkov iz prejšnjega odstavka ali policijo, da je bil udeležen v prometni nesreči, posredovati podatke o kraju in ostalih okoliščinah nesreče, svoje podatke, registrsko številko vozila in navesti kraj, kjer se nahaja, ter omogočiti naknadno ugotavljanje dejstev.

Torej, če ne veš, kdo je oškodovanec moraš obvestiti policijo.

Torej v vsakem primeru kličeš policijo in fašeš kazen? Ker dvomim da bo kdo iz darsa, občine in ne vem koga še vse, prišel do kraja nesreče izpolnit poročilo.

Objavljeno
pred 5 urami, Arzen pravi:

Torej v vsakem primeru kličeš policijo in fašeš kazen? Ker dvomim da bo kdo iz darsa, občine in ne vem koga še vse, prišel do kraja nesreče izpolnit poročilo.

Ne v vsakem primeru, samo takrat, ko ne veš komu si povzročil škodo

Objavljeno

tut v Ameriki se policaji prilagajajo situaciji :huh:

image.thumb.png.4bdca1ec645391ea41a819b8b7bbc668.png

Objavljeno
Ob 30. 1. 2019 ob 19:39, Miha1985 pravi:

Ponovi 

Pri I. kategoriji ni potrebna prisotnost policije. 

pred 10 urami, Primosio pravi:

...

Ne vem če, reševalci so nudili zdravniško pomoč udeležencu, saj jo je potreboval (krvavitev).

Ne vem, če; udeleženec je odklonil zdravniško pomoč in nekdo s šapko je povedal, da je udeleženec kasneje počel neke akrobacije med hojo. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 9 minutami, Borutt pravi:

nekdo s šapko je povedal, da je udeleženec kasneje počel neke akrobacije med hojo. 

Tisti v sluzbi,kihotu pomagat in napihal le 0.3 ?

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 52 minutami, sesir pravi:

Tisti v sluzbi,kihotu pomagat in napihal le 0.3 ?

Ja. Zdaj pa spat. 

Objavljeno
pred 10 urami, Borutt pravi:

Pri I. kategoriji ni potrebna prisotnost policije. 

Ne vem, če; udeleženec je odklonil zdravniško pomoč in nekdo s šapko je povedal, da je udeleženec kasneje počel neke akrobacije med hojo. 

To ni res, pokaži posnetek!

Objavljeno
pred eno uro, Primosio pravi:

To ni res, pokaži posnetek!

Bom kar po tvoje odgovoril; poišči. Nisi še? 

Objavljeno

...ej, @Borutt ...

... ti ko si iz stroke, prosim povej, kdo ...oz. kateri avto gre lahko kam...oz. kam lahko zavije pri rdeči luči....

To križišče je na Škofljici pri žagi.... pa je cela zmeda, ko se prižge rdeča luč.

Semafor je postavljen zaradi prehoda za pešce...in "gleda" samo v smeri glavne ceste v obe smeri proti Lj. in proti kočevju....kot je na sliki

20190201_085056.thumb.jpg.3c3afeb68a727c3b20b7113a3c72207f.jpg

Objavljeno (popravljeno)
pred 15 minutami, Zivnorc pravi:

...ej, @Borutt ...

... ti ko si iz stroke, prosim povej, kdo ...oz. kateri avto gre lahko kam...oz. kam lahko zavije pri rdeči luči....

To križišče je na Škofljici pri žagi.... pa je cela zmeda, ko se prižge rdeča luč.

Semafor je postavljen zaradi prehoda za pešce...in "gleda" samo v smeri glavne ceste v obe smeri proti Lj. in proti kočevju....kot je na sliki

20190201_085056.thumb.jpg.3c3afeb68a727c3b20b7113a3c72207f.jpg

Semafor je na drugi strani križišča? In samo tisti semafor je? Je dovolj prostora za ustaviti pred prehodom, da se ne ovira ostalega prometa? So kakšni znaki kje? Ko bom imel čas, bom pogledal gugl meps. 

Torej je semafor samo za prehod? Kako se prižge oziroma kdo ga vključi (ura ali pešec)? Ker potem se ne sme prevoziti rdeče luči v tisti oziroma tistih smereh. 

Popravljeno . Popravil Borutt
Objavljeno

... da... sori pozabil narisati še na drugi strani, sem pa napisal.

Mislim, da luč prižge samo pešec, v nočnem času utripa. Prostora je toliko, kot sem narisal (še kar točno). STOP črte so narisane, kot so narisane na skici.

Po moji logiki lahko pri rdeči luči  gre vozilo :

"A" v levo

"B" v desno

"C" v levo ali naravnost ali v desno (seveda mora počakati pešce)

"D" in "E" nikamor

"F" v levo, desno ali naravnost.(seveda mora počakati pešce).

... ker ponavadi vsi stojijo... ko se pa prižge zelena...pa vsi štartajo ko na MGP... kdo bo speljal pred kom.....

Objavljeno

...ekola ...tukilele:

image.png.c7fad7a6822be7bc3ea1f7260ef71698.png

... ne potegne linka, pa sem dal fotko.

Objavljeno

to je čist preprosto, če poznaš prometne predpise :P

• Haha 2
Objavljeno
pred 2 urami, Zivnorc pravi:

... da... sori pozabil narisati še na drugi strani, sem pa napisal.

Mislim, da luč prižge samo pešec, v nočnem času utripa. Prostora je toliko, kot sem narisal (še kar točno). STOP črte so narisane, kot so narisane na skici.

Po moji logiki lahko pri rdeči luči  gre vozilo :

"A" v levo

"B" v desno

"C" v levo ali naravnost ali v desno (seveda mora počakati pešce)

"D" in "E" nikamor

"F" v levo, desno ali naravnost.(seveda mora počakati pešce).

"G" v semafor :lol1:

... ker ponavadi vsi stojijo... ko se pa prižge zelena...pa vsi štartajo ko na MGP... kdo bo speljal pred kom.....

Objavljeno
pred 3 urami, Borutt pravi:

Bom kar po tvoje odgovoril; poišči. Nisi še? 

"Poišči" je bolj tvoja domena ...poišči po svojih postih :jezik:

Objavljeno
pred 1 uro, Kmet2 pravi:

"Poišči" je bolj tvoja domena ...poišči po svojih postih :jezik:

Ne bo držalo. Za nekaj dokazati jaz poiščem, z razliko od drugih. Napišem poišči, ko želim, da poiščeš določen zapis na MS in ne dokaz, katerega moram jaz poiskati, ko jaz nekaj trdim. 

pred 3 urami, Zivnorc pravi:

...ekola ...tukilele:

image.png.c7fad7a6822be7bc3ea1f7260ef71698.png

... ne potegne linka, pa sem dal fotko.

Če prav vidim sliko, je semafor samo za pešce in ne za zavijanje levo in desno. Ker v primeru semaforja v križišču, morajo biti poleg oziroma na istem drogu prometni znaki. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!