Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

jop, več pa na PM če te zanima

pa prosim ne se poistovetit z vsakim drekom, ki ga sproducira tvoj gospodar

Jaz se nič ne poistovetim. Samo ti pišeš, da nočejo zaposliti diplomirane ljudi, medtem, ko pa zaposlujejo nižje izobraženo ljudstvo. Menda v tistem razpisu iščejo policiste in ne nekoga, da zasede delovno mesto nekje v pisarni. Naj se prijavi za policista, če potrebuje službo. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Jaz se nič ne poistovetim. Samo ti pišeš, da nočejo zaposliti diplomirane ljudi, medtem, ko pa zaposlujejo nižje izobraženo ljudstvo. Menda v tistem razpisu iščejo policiste in ne nekoga, da zasede delovno mesto nekje v pisarni. Naj se prijavi za policista, če potrebuje službo. 

ne, ne pišem tega, degradirajo diplomiranca in mu ne priznajo izobrazbe, to pa pišem...ko boš imel mulca in se sekiral za njegovo prihodnost, bova pa bolj debatirala, do takrat pa živi v utvari da se pri Policiji cedita med in mleko (pa ne samo policiji)

pa tule končam....

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

ne, ne pišem tega, degradirajo diplomiranca in mu ne priznajo izobrazbe, to pa pišem...ko boš imel mulca in se sekiral za njegovo prihodnost, bova pa bolj debatirala, do takrat pa živi v utvari da se pri Policiji cedita med in mleko (pa ne samo policiji)

pa tule končam....

Ti pa res bluziš. Ne priznajo izobrazbo? Kje pa dela v policiji oziroma, za katero delovno mesto v policiji se je prijavil? 

Spomin te heca? Kdaj sem jaz omenil kakšno mleko in med v policiji? Se cedita pri kavi in čaju. Si to mislil? 

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

policiji? Se cedita pri kavi in čaju.

Pa pri krofih????

Objavljeno
pred eno uro, Miha1985 pravi:

Pa pri krofih????

Marmelada :naughty:

Objavljeno

Ne vem, če sem dojel poanto...ampak....ce se je nekdo ( Dami jr.) prijavil za delovno mesto, za katero je formacijsko zahtevana V. stopnja izobrazbe, mu VI. ali celo VII ne pomaga. Zaposlen bo, kot da ima V.stopnjo, torej srednjo šolo.

Visja stopnja od zahtevane je v JU pravzaprav ovira.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 41 minutami, Tedybear pravi:

Ne vem, če sem dojel poanto...ampak....ce se je nekdo ( Dami jr.) prijavil za delovno mesto, za katero je formacijsko zahtevana V. stopnja izobrazbe, mu VI. ali celo VII ne pomaga. Zaposlen bo, kot da ima V.stopnjo, torej srednjo šolo.

točno tako, oziroma v tem stilu, pa še šolo mora naredit srednjo...oz šnelkurz...potem pa napredovanje itd...mah kaj bi govoril..bljak

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

točno tako, oziroma v tem stilu, pa še šolo mora naredit srednjo...oz šnelkurz...potem pa napredovanje itd...mah kaj bi govoril..bljak

Kakšno srednjo šolo mora narediti? Mora narediti šolanje za določen poklic. In tega šolanja, pri vsej njegovi izobrazbi, še nima.

Objavljeno
pred 1 uro, Tedybear pravi:

Pa tudi usposobljenosti mimo šolskega sistema ne poznajo. Jaz bi v JU/JS kot informatik imel priznano gimnazijo (zadnjo formalno stopnjo izobrazbe ki jo imam). Kar pomeni da bi mi plačali minimalca. Moji angleški pogodbeniki mi plačajo... veliko več. Ker jim je jasno da znam stvari, ki jih rabijo. Nikol niso spraševali po formalni izobrazbi, vedno po znanjih, ki jih zahtevajo.

Nasvet za Dami jr. Stran od javnega sektorja, čimdlje stran. Škoda časa in energije. Je boljš ona s trebuhom za kruhom, če si vsaj pol sposoben.

Objavljeno

@jskrablin 

Ja, tako pač je. V JU ne iščejo znanja, ampak izobrazbo, primerno za to delo. Ok...so seveda tudi izjeme.?

...

Objavljeno
pred eno uro, jskrablin pravi:

Pa tudi usposobljenosti mimo šolskega sistema ne poznajo. Jaz bi v JU/JS kot informatik imel priznano gimnazijo (zadnjo formalno stopnjo izobrazbe ki jo imam). Kar pomeni da bi mi plačali minimalca. Moji angleški pogodbeniki mi plačajo... veliko več. Ker jim je jasno da znam stvari, ki jih rabijo. Nikol niso spraševali po formalni izobrazbi, vedno po znanjih, ki jih zahtevajo.

Nasvet za Dami jr. Stran od javnega sektorja, čimdlje stran. Škoda časa in energije. Je boljš ona s trebuhom za kruhom, če si vsaj pol sposoben.

Pri meni je enako, VI stopnjo strojne bi sii lahko nekam vtaknil. Na sreco delam let 20 let v firmi, ki ima Nemsko lastnistvo. Samo rezultati jih zanimajo.

Objavljeno
pred 15 urami, Borutt pravi:

Kakšno srednjo šolo mora narediti? Mora narediti šolanje za določen poklic. In tega šolanja, pri vsej njegovi izobrazbi, še nima.

Dej ne bluzi , zaposlen si v policiji pa nimaš pojma . 

Pokaži oz. razsvetli me o šoli za kriminalista, kje se prijaviš kje jo delaš , prosim?

Objavljeno
pred 52 minutami, Kmet2 pravi:

Pokaži oz. razsvetli me o šoli za kriminalista, kje se prijaviš kje jo delaš , prosim?

odgovor bo ... v šoli se prijaviš in v šoli jo delaš :P 

Objavljeno
Ob 3 Feb 2019 ob 7:50, Borutt pravi:

Kdo je ta en? Ker sprašuješ, če naj kolega od njega izterja škodo. Zgleda, kot bi vedel, kdo je povzročil karambol. Pač si se tako izrazil. 

Se mi pa zdi, da je povzročitelj neznan. Če je kamera, bi morali takoj pogledati posnetke. Ker se ne hranijo v nedogled. Se bodo presneli in bo konec veselja. 

Je njegovo vozilo veliko vredno? V tvojem zadnjem stavku pišeš o vrednosti. In nima zavarovano parkirišče in še manj kasko? Fajn je prišparal. Naj gre takoj na policijo in vpraša, če so dobili povzročitelja oziroma, kaj so sploh naredili v tej smeri (če so pogledali kamere in naredili še kaj drugega). Ker naj bi bila velika škoda, so verjetno tudi od drugega vozila odpadli deli na kraju. Lahko jih ni, ampak, če so, se lahko ugotovi, kakšna barva vozila je bila in mogoče tudi znamka vozila. Naj se pozanima o vsem. 

Hehe mislu sem pač en, pač nekdo. K ne vedo kdo je bil. Ruknu pa spizdu. Kokr si reku, povzročitelj neznan. Kolegu so policisti rekli, da imajo gužvo in da naj pričakuje v roku nekaj tednov, da bodo preverili. Možno, da vedo za tisto kamero, koliko časa imajo, da pogledajo. Je pa šel kolega vprašat varnostnika, če gre lahko preverit za nazaj, če se kaj vidi. Do zdaj mu še niso klica vrnili. 

Kasko ima zavarovan, parkinga pa ne. Ima pa bmw 5. Saj sem mu rekel, da je idiot, da je tako zavaroval. Barva vozila, ki je trčila vanj je pa srebrna ali bela, so pa vzeli vzorce, tako da bo vse znano. 

Pravkar, maus pravi:

odgovor bo ... v šoli se prijaviš in v šoli jo delaš :P 

Upam, da se prijavi in da dobi za sodelavca borutta. Bo vsaj mir tu :lol1:

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Za katero delovno mesto se je prijavil? Pa bomo potem naprej bluzili. S teboj na čelu. 

Objavljeno
pred 14 minutami, Arzen pravi:

Hehe mislu sem pač en, pač nekdo. K ne vedo kdo je bil. Ruknu pa spizdu. Kokr si reku, povzročitelj neznan. Kolegu so policisti rekli, da imajo gužvo in da naj pričakuje v roku nekaj tednov, da bodo preverili. Možno, da vedo za tisto kamero, koliko časa imajo, da pogledajo. Je pa šel kolega vprašat varnostnika, če gre lahko preverit za nazaj, če se kaj vidi. Do zdaj mu še niso klica vrnili. 

Kasko ima zavarovan, parkinga pa ne. Ima pa bmw 5. Saj sem mu rekel, da je idiot, da je tako zavaroval. Barva vozila, ki je trčila vanj je pa srebrna ali bela, so pa vzeli vzorce, tako da bo vse znano. 

Upam, da se prijavi in da dobi za sodelavca borutta. Bo vsaj mir tu :lol1:

Kamere je treba takoj pogledati. So bili na kraju? Torej imajo gužvo tudi s tem karambolom in gledanjem posnetkov. To ne vzame veliko časa, če ravno ni bil od prijatelja avto tam celo večnost.  V roku nekaj tednov ne bo več posnetkov. Saj verjetno vsakdo ve, koliko prostora zasede 24 ur posnetka. 

Po tisti barvi ne bodo nič odkrili niti nič iskali. Če slučajno naletijo na podoben avto s kakšno poškodbo, bo mogoče misterij rešen. Torej je obvezno potrebno pogledati posnetke. Obvezno in takoj. 

Objavljeno
pred 15 minutami, Borutt pravi:

Kamere je treba takoj pogledati. So bili na kraju? Torej imajo gužvo tudi s tem karambolom in gledanjem posnetkov. To ne vzame veliko časa, . Torej je obvezno potrebno pogledati posnetke. Obvezno in takoj. 

Stavke je konec in s tem tudi vestnega opravljanja službe?

Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

Stavke je konec in s tem tudi vestnega opravljanja službe?

Ja. Menda sedaj ilegalce spuščajo v notranjost. Skrij punco. 

• Haha 3
Objavljeno
pred 26 minutami, Borutt pravi:

Za katero delovno mesto se je prijavil? Pa bomo potem naprej bluzili. S teboj na čelu. 

Odgovori mi , kje se prijaviš v šolo za kriminalista , bo šlo ? 

Ne govorim o trenutnem zaposlovanju ker tudi če bi ni nikoli razpisano mesto za kriminalista edino interno ...te moram še kaj podučit o tvojem poslu?

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Ja. Menda sedaj ilegalce spuščajo v notranjost. Skrij punco. 

Si se zgubo?

Ti si napisal,da 

"Torej je obvezno potrebno pogledati posnetke. Obvezno in takoj"

V primeru v katerem se menimo....pusti zdaj teroriste pr mer...

Objavljeno

https://skandal24.si/skandal/uradna-policija-o-pijanem-visjem-kriminalistu-radovancevicu-ki-je-grozil-policistom-krsil-je-kodeks-policijske-etike-in-zakonodajo/?fbclid=IwAR288zwgrHO4P0r-fVCeBVrccovzGA3mRIGuvuZTxrsfdol346_-AqrcbqQ

Burleska .....in potem vse tiho je bilo ......

Smo samo ogledalo  represije in politikov , samo , da smo mi strogo kaznovani za razliko od te gamadi!

Objavljeno
pred 7 minutami, Kmet2 pravi:

Odgovori mi , kje se prijaviš v šolo za kriminalista , bo šlo ? 

Ne govorim o trenutnem zaposlovanju ker tudi če bi ni nikoli razpisano mesto za kriminalista edino interno ...te moram še kaj podučit o tvojem poslu?

Si odgovoril, kam se je prijavil? Kriminalist bi bil? Kakšni so vpisni pogoji? Kakšne zahteve so napisane? Kakšno šolanje je omenjeno? 

Par vprašanj za kratek čas. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 minutami, Borutt pravi:

Si odgovoril, kam se je prijavil? Kriminalist bi bil? Kakšni so vpisni pogoji? Kakšne zahteve so napisane? Kakšno šolanje je omenjeno? 

Par vprašanj za kratek čas. 

Ti ne znaš brat , preberi si še enkrat moj post , mogoče ti bo bolj jasno.

Tajkuni imajo demenco, kulturniki depresijo, politiki išijas, kriminalisti vozijo pijani... kako naj bo potem narod normalen?

Popravljeno . Popravil Kmet2
Objavljeno
pred 4 minutami, Kmet2 pravi:

https://skandal24.si/skandal/uradna-policija-o-pijanem-visjem-kriminalistu-radovancevicu-ki-je-grozil-policistom-krsil-je-kodeks-policijske-etike-in-zakonodajo/?fbclid=IwAR288zwgrHO4P0r-fVCeBVrccovzGA3mRIGuvuZTxrsfdol346_-AqrcbqQ

Burleska .....in potem vse tiho je bilo ......

Smo samo ogledalo  represije in politikov , samo , da smo mi strogo kaznovani za razliko od te gamadi!

Da te razsvetlim; šef me je prijavil informacijskemu pooblaščencu. Takoj so uspešno izvedli postopek in ..., nisem dobil denarno globo. Ukrep je bil izveden, za kar se odvetnik še sedaj čudi, kako je to mogoče. 

Sem prijavil informacijskemu pooblaščencu nekega krimiča, kateri me je pred tem kazensko ovadil preko nekoga drugega (burleska na kubik) in sedaj zvedel, da so izgubili vso dokumentacijo oziroma o zadevi ne vedo nič. Imam povratnico, da so dokumentacijo sprejeli. Pa še zastaralo je vse skupaj. Čudno, da pri meni tega ni bilo. Plus tega trdijo v službi tega krimiča, da ni storil kaznivega dejanja, čeprav je jasno razvidno iz računalniških evidenc, da je to njegovo delo. Jaz pa zopet kazensko ovaden, ker nekdo laže, čeprav nas pet trdi čisto drugače. 

Ko boš dovolj velik, da ti bodo zrasla jajca, pa poskusi nekomu višje nekaj povedati in dopovedati in ne več meni, ki sem nekje pri tleh. Jaz jih nonstop j... in jih bom še naprej. Zdaj pa ne vem ali sem neumen ali pa so mi jajca preveč zrasla. 

pred 10 minutami, Kmet2 pravi:

Ti ne znaš brat , preberi si še enkrat moj post , mogoče ti bo bolj jasno.

Dami je pisal o nepriznavanju šole in posledično opravljanju šolanja nižje stopnje, kot jo nekdo že ima. Kdo sedaj ne zna brati? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!