Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
20 minutes ago, Borutt said:

Če prav vidim sliko, je semafor samo za pešce in ne za zavijanje levo in desno. Ker v primeru semaforja v križišču, morajo biti poleg oziroma na istem drogu prometni znaki. 

Samo pol ne štima polna črta za ustavljanje - na prednosti cesti .. ali? Iz te strani, ko je dal fotko iz googla ..

Dearlord keri idiotizem ..

Popravljeno . Popravil Tex
Objavljeno

RDEČA je ZID simpl. Ustaviš :P

Objavljeno

...in če si na stranskih cestah...ali greš lahko z avtom čez rdečo….seveda ob predpostavki, da imajo pešci prednost?

… ker logično je! ...isto kot pri klasičnem križišču, ko imaš zeleno in zavijaš  čez prehod za pešce, kjer imajo ravno tako zeleno pešci… in imajo prednost pred avtom, ki zavija čez prehod za pešce….

Objavljeno
pred 1 uro, Tex pravi:

Samo pol ne štima polna črta za ustavljanje - na prednosti cesti .. ali? Iz te strani, ko je dal fotko iz googla ..

Štima, štima. Tam lepo ustaviš da ne blokiraš križišča. Oni s stranske ceste, ki gre naravnost preko prednostne lahko v tem primeru zapelje prek. Če se cepci nabijejo v križišče do prehoda in s tem križišče zablokirajo (česar se ne sme po CPP)... pa ne more. Doh.

pred 32 minutami, Zivnorc pravi:

...in če si na stranskih cestah...ali greš lahko z avtom čez rdečo….seveda ob predpostavki, da imajo pešci prednost?

Ne. On ki s stranske zavija v smer semaforja mora počakati na zeleno - pri črti na stranski cesti. Ne sme v križišče, ker ga ne bo mogel zapustiti. In ko je zelena počakati še da se sprazni prednostna, drugače bo sam komu prednost izsilil. Tisti, ki zavijajo iz stranske ceste v smeri, kjer ni semaforja pa lahko (ob pravilnem vedenju vseh ostalih udeležencev) lepo odpeljejo.

Kaj tu ni jasno... mi ni jasno. Prestavi semafor 50 metrov naprej, dodaj kolono v obe smeri... če drugače ne gre razumeti situacije :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

To je pa neka noviteta??

Objavljeno
pred 58 minutami, Zivnorc pravi:

… ker logično je! ...isto kot pri klasičnem križišču, ko imaš zeleno in zavijaš  čez prehod za pešce, kjer imajo ravno tako zeleno pešci… in imajo prednost pred avtom, ki zavija čez prehod za pešce….

vedno in povsod ima prednost pešeč razn če ima RDEČO. RDEČA je zid :P

Tisto križišče peljem vsakih 14 dni in mi je čisto normalno.

pred 1 minuto, Kmet2 pravi:

To je pa neka noviteta??

pssssss pust me mal moralizirat :P

Objavljeno
pred 6 urami, Tex pravi:

Dearlord keri idiotizem ..

Slika ne prikaže vsega. 

pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Vidim, da je bila kazen vzgojna :jezik:

pred 5 urami, Zivnorc pravi:

Rdeča je stop. 

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

vedno in povsod ima prednost pešeč razn če ima RDEČO. RDEČA je zid :P

Tisto križišče peljem vsakih 14 dni in mi je čisto normalno.

pssssss pust me mal moralizirat :P

Ti si se pa fajn udaril v ta rdeči zid :lol1:

Objavljeno
pred 6 urami, Zivnorc pravi:

katero rdečo?  desni naravnost in desni na levo ter levi na desno  in levi naravnost( iz pozicije z damijeve slike) lahko zavijejo ta tistimi , ki imajo iz damijevega pogleda prednost pri zavijanju na desno in levo...

Objavljeno

En je ruknil kolegu na parkingu in spizdil. Klical policijo, ki mu je vzela tablice, tako da je moral plačati še vleko. Zavarovalnica ocenila škodo na cca 1800€. Sicer bi naj bila ena kamera, ampak baje imajo murjaši veliko dela in bo moral še počakati. Torej kaj narediti? Plačati škodo in potem izterjati od tega, ki spizdil (če ga dobijo) ali čakati da ga dobijo. Verjetno bo kar plačal. V glavnem, takemu bi odšraufal glavo, če nekdo pobegne bi moral biti avtomatsko ob izpit in za najmanj 5 let v čuzo, gnilobo nevzgojeno. Glede na škodo, bi pa človek rekel, da se je zaletel namenoma. Saj sem rekel kolegu, kaj je šel šparat na zavarovanju, če vozi avto, ki je toliko vreden, a vseeno.

Objavljeno
pred 12 urami, Borutt pravi:

Vidim, da je bila kazen vzgojna :jezik:

Ne ni bila, če hočeš da vzgoja deluje mora človek v to verjet, jaz še vedno ne verjamem "civilnemu opazovalcu" :P

V dotičnem križišču pa folk res lahko zadeve razume po svoje, oziroma po ameriško, se pravi desno lahko grem skoz rdečo. :P

pred 12 urami, Borutt pravi:

Ti si se pa fajn udaril v ta rdeči zid :lol1:

ne jaz, pešeč, za njega je pisano. Avto lahko celo mal v zid prileti pa bo samo pleh skrivljen. Za pešca pa ni zdravo če v rdečo po cesti skače :P

Objavljeno

@maus

Ej, vinjeto sem postran zalepil. 

Pa mam OCD in bom celo leto gledal to postran zalimano vinjeto. 

A lahko dobim novo? 

Objavljeno
pred 22 minutami, krucymucy pravi:

@maus

Ej, vinjeto sem postran zalepil. 

Pa mam OCD in bom celo leto gledal to postran zalimano vinjeto. 

A lahko dobim novo? 

Seveda jo, kos šajbe z vinjeto neseš tja.

Objavljeno
52 minutes ago, isarajli1 said:

Seveda jo, kos šajbe z vinjeto neseš tja.

To je alternativna opcija

Objavljeno
Ob 1. 2. 2019 ob 14:17, Borutt pravi:

Ne bo držalo. Za nekaj dokazati jaz poiščem, z razliko od drugih. Napišem poišči, ko želim, da poiščeš določen zapis na MS in ne dokaz, katerega moram jaz poiskati, ko jaz nekaj trdim. 

Zakaj sem pol jaz moral najti video dokaz o uporabi zadnje zavore,kjer se se potrdile moje in NE tvoje trditve....

Ti znaš svoje trditve potrditi in podrepiti z dokazi le ko govora o nečem,o čemur piše člen...

Objavljeno
pred 9 urami, sesir pravi:

Zakaj sem pol jaz moral najti video dokaz o uporabi zadnje zavore,kjer se se potrdile moje in NE tvoje trditve....

Ti znaš svoje trditve potrditi in podrepiti z dokazi le ko govora o nečem,o čemur piše člen...

O čem sploh pišeš? 

Objavljeno
Ob 2. 2. 2019 ob 7:25, Arzen pravi:

En je ruknil kolegu na parkingu in spizdil. Klical policijo, ki mu je vzela tablice, tako da je moral plačati še vleko. Zavarovalnica ocenila škodo na cca 1800€. Sicer bi naj bila ena kamera, ampak baje imajo murjaši veliko dela in bo moral še počakati. Torej kaj narediti? Plačati škodo in potem izterjati od tega, ki spizdil (če ga dobijo) ali čakati da ga dobijo. Verjetno bo kar plačal. V glavnem, takemu bi odšraufal glavo, če nekdo pobegne bi moral biti avtomatsko ob izpit in za najmanj 5 let v čuzo, gnilobo nevzgojeno. Glede na škodo, bi pa človek rekel, da se je zaletel namenoma. Saj sem rekel kolegu, kaj je šel šparat na zavarovanju, če vozi avto, ki je toliko vreden, a vseeno.

Kdo je ta en? Ker sprašuješ, če naj kolega od njega izterja škodo. Zgleda, kot bi vedel, kdo je povzročil karambol. Pač si se tako izrazil. 

Se mi pa zdi, da je povzročitelj neznan. Če je kamera, bi morali takoj pogledati posnetke. Ker se ne hranijo v nedogled. Se bodo presneli in bo konec veselja. 

Je njegovo vozilo veliko vredno? V tvojem zadnjem stavku pišeš o vrednosti. In nima zavarovano parkirišče in še manj kasko? Fajn je prišparal. Naj gre takoj na policijo in vpraša, če so dobili povzročitelja oziroma, kaj so sploh naredili v tej smeri (če so pogledali kamere in naredili še kaj drugega). Ker naj bi bila velika škoda, so verjetno tudi od drugega vozila odpadli deli na kraju. Lahko jih ni, ampak, če so, se lahko ugotovi, kakšna barva vozila je bila in mogoče tudi znamka vozila. Naj se pozanima o vsem. 

Objavljeno
pred 10 minutami, sesir pravi:

kolikor je fuknjena ta država ne upošteva naslednje izobrazbe in ne dobijo službe pri njih:

-diplomirani varstvoslovec

-doplomirani biopsiholog

iščejo pa šnelkurz za polcaja (kar poeni da mulcu dosežene izobrazbe ne priznajo) in potem ti dajo možnost napredovanja (seveda odvisno koga poznaš pa v kateri stranki si itd)

pfuj in pljuc

ps. ja vse to sem plačal...da mularija nima kam..jebeš tak izobraževalni sistem

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

diplomirani varstvoslovec

-doplomirani biopsiholog

Iščejo pa šnelkurz za polcaja in potem ti dajo možnost napredovanja (seveda odvisno koga poznaš pa v kateri stranki si itd)

Mogoče so se pa v Bihač stepli za te službe,ki jih omenjaš in sem falil temo?

Objavljeno
Pravkar, sesir pravi:

Mogoče so se pa v Bihač stepli za te službe,ki jih omenjaš in sem falil temo?

ti kr velik fališ :P

Objavljeno (popravljeno)
6 minutes ago, DAMI34 said:

kolikor je fuknjena ta država ne upošteva naslednje izobrazbe in ne dobijo službe pri njih:

-doplomirani biopsiholog

iščejo pa šnelkurz za polcaja (kar poeni da mulcu dosežene izobrazbe ne priznajo) in potem ti dajo možnost napredovanja (seveda odvisno koga poznaš pa v kateri stranki si itd)

pfuj in pljuc

Cak cak, pr vsem tem znanju, je uspeh v zasebnem sektorju zagotovljen. Zakaj rit v neproduktivno okolje javnega sektorja? Tam folk samomore dela, k nit jutranje kavice ne more u miru spit...

edit: ves kak se res splaca? Frizerska srednja. Dodana vrednost na uro in vlozeno energijo je vecja k na IJS. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno
Pravkar, Kugelschreiber pravi:

Cak cak, pr vsem tem znanju, je uspeh v zasebnem sektorju zagotovljen. Zakaj rit v neproduktivno okolje javnega sektorja? Tam folk samomore dela, k nit jutranje kavice ne more u miru spit...l

zasebni sektor? Varnostne vede? Ne seri :P

biopsihologija pa itak ni pri nas priznana, upam da bo mulc šel v tujino

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

-doplomirani biopsiholog

pfuj in pljuc

Da ne berem razpisa in, ker vidim, da si ga prebral, me razsvetli, koga potrebujejo oziroma katera delovna mesta je treba zapolniti. 

Ker menda, po tvoje, nočejo zaposliti diplomirane ljudi. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Da ne berem razpisa in, ker vidim, da si ga prebral, me razsvetli, koga potrebujejo oziroma katera delovna mesta je treba zapolniti. 

Ker menda, po tvoje, nočejo zaposliti diplomirane ljudi. 

jop, več pa na PM če te zanima

pa prosim ne se poistovetit z vsakim drekom, ki ga sproducira tvoj gospodar

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!