Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 14 urami, maus pravi:

ne zagovarjam nobenega... je pa zanimivo brati .... vzamem kokice in odštevam dneve do kulenćkanja s kolenom :P

tud kulen je v redu .. samo da ni premalo slan..

Objavljeno
pred 25 minutami, solorider pravi:

Sem že jz dal video o so ga umaknili...

Policaj imel dobre živce...To je nespoštovanje oz napad verbalni na uradno osebo...v avtu je tudi zasebni prostor se sploh lahko snema brez opozorila?

Drugače pa dela ta "Petra" same probleme policistom...jih zaparkirava...

Objavljeno

Wtf?? Je ker sem dobro želel recimo za mausa vse na svetu,da bi wanabe skuhal ekipi kavo sem dobil?...pol pa jokate,da naši policisti brez veze kaznujejo?wtf?

IMG_20170302_211138_985.JPG

Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

Wtf?? Je ker sem dobro želel recimo za mausa vse na svetu,da bi wanabe skuhal ekipi kavo sem dobil?...pol pa jokate,da naši policisti brez veze kaznujejo?wtf?

bolje 18 točk od motosveta, kot 18 točk od policije :lol1:

Objavljeno
pred 18 urami, sesir pravi:

IMG_20170302_211138_985.JPG

če plačaš takoj bo polovička. Sicer ti bo pa forumski policaj povedu, da se lah pritožiš :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kje so omejitve v Nemčiji?heje

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ljubljana, dne 23. februarja 2017
(1) Prepovedano je kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, v vseh zaprtih javnih in delovnih prostorih ter v vseh vozilih v navzočnosti oseb, mlajših od 18 let.
(2) Kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, je prepovedana tudi v prostorih, ki se po tem zakonu ne štejejo za zaprte prostore, če so del pripadajočih funkcionalnih zemljišč objektov, v katerih se opravlja dejavnost vzgoje ali izobraževanja.
(3) Ne glede na prvi in drugi odstavek tega člena je kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov dovoljena:
– v posebej za kadilce določenih prostorih v nastanitvenih obratih in pri drugih ponudnikih nočitev;
– v domovih za ostarele in zaporih v prostorih, ki niso namenjeni skupni rabi, kadar v njih bivajo samo kadilci;
– v posebej za kadilce določenih prostorih v psihiatričnih bolnišnicah in v posebej za kadilce določenih prostorih drugih izvajalcev zdravstvene obravnave oseb z duševno motnjo;
– v kadilnicah.
(4) Kadilnice niso dovoljene v prostorih, v katerih se opravlja zdravstvena dejavnost, dejavnost vzgoje ali dejavnost izobraževanja.
(5) Upoštevanje prepovedi kajenja oziroma uporabe tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov zagotovi lastnik, najemnik ali upravitelj prostorov, v katerih je kajenje prepovedano.
(1) Z globo 125 eurov se kaznuje posameznik:
– če kadi oziroma uporablja tobak, tobačne izdelke in povezane izdelke v javnih in delovnih prostorih, kjer je to prepovedano (39. člen);
Ta zakon začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:
(1) Prepovedano je kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, v vseh zaprtih javnih in delovnih prostorih ter v vseh vozilih v navzočnosti oseb, mlajših od 18 let.
(2) Kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, je prepovedana tudi v prostorih, ki se po tem zakonu ne štejejo za zaprte prostore, če so del pripadajočih funkcionalnih zemljišč objektov, v katerih se opravlja dejavnost vzgoje ali izobraževanja.
(3) Ne glede na prvi in drugi odstavek tega člena je kajenje oziroma uporaba tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov dovoljena:
– v posebej za kadilce določenih prostorih v nastanitvenih obratih in pri drugih ponudnikih nočitev;
– v domovih za ostarele in zaporih v prostorih, ki niso namenjeni skupni rabi, kadar v njih bivajo samo kadilci;
– v posebej za kadilce določenih prostorih v psihiatričnih bolnišnicah in v posebej za kadilce določenih prostorih drugih izvajalcev zdravstvene obravnave oseb z duševno motnjo;
– v kadilnicah.
(4) Kadilnice niso dovoljene v prostorih, v katerih se opravlja zdravstvena dejavnost, dejavnost vzgoje ali dejavnost izobraževanja.
(5) Upoštevanje prepovedi kajenja oziroma uporabe tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov zagotovi lastnik, najemnik ali upravitelj prostorov, v katerih je kajenje prepovedano.
– če kadi oziroma uporablja tobak, tobačne izdelke in povezane izdelke v javnih in delovnih prostorih, kjer je to prepovedano (39. člen);
Ta zakon začne veljati petnajsti dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije

a se smatra, če kadiš pod čelado, kot zaprt prostor :eek:

Objavljeno
pred 11 urami, Borutt pravi:
– v kadilnicah.

(2) Z globo 250 eurov se kaznuje posameznik, če kadi oziroma uporablja tobak, tobačne izdelke in povezane izdelke, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, v vseh vozilih v navzočnosti oseb, mlajših od 18 let (39. člen).

Objavljeno

eh... ...hrana in cigareti nimajo kaj delat v voznikovih rokah. Se pijaca je vprasljiva - ponekod v tujini je dovoljena embalaza do 0,5 litra - z vecjo si namrec med pitjem oviras pogled na cesto.

Objavljeno
Ob 10. 3. 2017 ob 7:48, Borutt pravi:

(2) Z globo 250 eurov se kaznuje posameznik, če kadi oziroma uporablja tobak, tobačne izdelke in povezane izdelke, razen tobaka za žvečenje in tobaka za njuhanje, v vseh vozilih v navzočnosti oseb, mlajših od 18 let (39. člen).

Eno resno vprašanje... Kaj pa, če kadi oseba mlajša od 18 let? Jo uklenete? Uporabite strokoven prijem? Pokličete CSD?

Objavljeno
pred 22 minutami, SF pravi:

Eno resno vprašanje... Kaj pa, če kadi oseba mlajša od 18 let? Jo uklenete? Uporabite strokoven prijem? Pokličete CSD?

če se upira ... zakaj pa ne ... :P

itak pa so cigoti otroke pošiljal krast .. kao .. sj otrok ne ve kaj dela ... ko bi ga prlšl iskat je treba starše prefukat do nezavesti :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

To zdej cas pridobiva, da se lahko spucajo ,po  pritisku javnosti se bojo  sli  pa  testirat, pa bo  vse ok, ces,  kaj pa norite....:lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Dami, prestavi to vladno sranje v to namenjeno temo. Hvala. 

ne morem, najprej naj se testirajo na droge :P

• Všeč mi je 3
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene pa bolj zanima koliko teroristov so že našli na meji k tako pozorno gledajo dokumente, da so že kolone in sicer povprečno 1 ura za izhod in 1 ura za vhod.

Zanimivo bo šele ko bodo prazniki, pa turisti, 5 ur ven in 5 ur nazaj :ras:. Ampak lejte organi, za teroriste se je potrebno žrtvovat :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, builder pravi:

na Obrežju se čaka 4 ure:P

pizde !!!! no ja bodo vsaj teroriste ulovili :P

tako je namreč danes njihov šef komentiral, da tut SLO ni imuna na teroriste in da so jih že 50 ujeli, ki so bili povezani ...sam zdej mi pa ni jasno a so šli preko meje legalno al so šli že takrat ko jim je EU kar po tekočem traku dajala azile.

Sramota, sramota od naših, ki se pustijo idiotskim birokratom v Bruslju.

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!