Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

zakaj so pa ven kolone? zakaj bi kdo želel v EU oziroma v sloveniji zadržati terorista, ki se želi prostovoljno izseliti? hmm .. :?

Objavljeno
pred 3 minutami, Tex pravi:

zakaj so pa ven kolone? zakaj bi kdo želel v EU oziroma v sloveniji zadržati terorista, ki se želi prostovoljno izseliti? hmm .. :?

zato ker jih je zajebal prevod iz Bruslja :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 minutami, Tex pravi:

Discipliniranje državljanov EU?

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

zato ker jih je zajebal prevod iz Bruslja :P

Tudi lahko, ja...:whistle:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Kar lepo izbriši ta tvoj zapis, ker ne sodi v to lepo temo. 

sori, ne bom, tvoji nič krivi kolegi počnejo to :P

Pa vaš šef je bil na radiu....k je klobasal o teroristih

• Všeč mi je 2
Objavljeno

baje so full teroristov ulovili...sramota, kje živim!!!

NUJNO! Obrezje ni cakalna 2h ampak 4URE+!!! Dretje, jebanje u glavo, izsiljevanje, hoja po obeh pasovih, otroci lulajo in kakajo, tudi odrasli se najdejo... stranski mejni prehodi so polni! Ne priporocam ce ni nujno 1f609.png;-)

Objavljeno
pred 58 minutami, DAMI34 pravi:

baje so full teroristov ulovili...sramota, kje živim!!!

NUJNO! Obrezje ni cakalna 2h ampak 4URE+!!! Dretje, jebanje u glavo, izsiljevanje, hoja po obeh pasovih, otroci lulajo in kakajo, tudi odrasli se najdejo... stranski mejni prehodi so polni! Ne priporocam ce ni nujno 1f609.png;-)

Poišči kakšno novico, da boš zvedel, zakaj se je začelo pregledovati vse dokumente oziroma, zakaj se vsako osebo preveri v sistemu. 

Objavljeno
pred 5 urami, DAMI34 pravi:

sori, ne bom, tvoji nič krivi kolegi počnejo to :P

Pa vaš šef je bil na radiu....k je klobasal o teroristih

Potem pa nikjer več ničesar ne izbriši. Bo najbolj pošteno. Če se že sam ne držiš teme. 

pred 3 urami, BlackDoc pravi:

A tej golf karavani so provide? Zadnje čase jih dostikrat srečam na soški (NG-Tolmin)...

Ne. 

Objavljeno

Bruselj rabi gužvo in dren da lahko politiki in razni lobisti sprejemajo sumljive in škodljive zakone, vse ostalo so izgovori. Kar se tiče kontrole, to je delo policista, vsakega bi morali vsaj sliko in faco pogledat, to je njihovi delo. Kot da bi mizarju težili zakaj ropota s cirkularjem. Moti me bolj počasnost skenerjev. Pri današnji tehnologiji skeniranje dokumenta nebu smelo trajati več kot 1 sekundo. Druga ideja je da želi Bruselj promovirati vgradnjo čipov v ljudi da bi dali prehode z avtomatskim prepoznavanjem čipov da grejigrejo lahko čipirani ljudje mimo hitreje.

Tako da to je neumna EU direktiva kot jih je ogromno in pač smo ga najebali.

Objavljeno

Večino problematičnih ljudi je že v državah ( Nemčija, Švedska...) Na meji ne bodo našli nobenega - sigurno. Tu se gre za višje cilje visoke politike, da se bo v bodočnosti lažje sprejelo še bolj represivne zadeve. Ljudje jih bodo sprejeli, ker jim bo politika vsilila, da so ogroženi. Čisto možno je, da je tu notri resnično skrito čipiranje in še kaj.

Naenkrat ekologija (izpušni plini, uničene sklopke... in drugo ni več pomembno)  Ob odhodu Anglije nas bodo zavezali Evropi za določeno število let, potem pa bodo z nami delali, kar bodo želeli. Z nami se igrajo kot z ovcami. Pa toliko so imeli povedati čez represijo socializma.

Scarabeo

Objavljeno
pred 13 urami, Borutt pravi:

Poišči kakšno novico, da boš zvedel, zakaj se je začelo pregledovati vse dokumente oziroma, zakaj se vsako osebo preveri v sistemu. 

totalno me boli kurac zakaj, ker Slovenija s takim početjem res ne rabi terorristov, saj se miniramo kar sami.

Ti lahko opravičuješ tole početje kakor ga hočeš, a misliš da ti verjamem?

Lakaji Bruslja smo, pičkice brez jajc. Saj je bilo lepo včeraj vse na 24ur povedano :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 21 urami, DAMI34 pravi:

totalno me boli kurac zakaj, ker Slovenija s takim početjem res ne rabi terorristov, saj se miniramo kar sami.

Ti lahko opravičuješ tole početje kakor ga hočeš, a misliš da ti verjamem?

Lakaji Bruslja smo, pičkice brez jajc. Saj je bilo lepo včeraj vse na 24ur povedano :P

S preklinjanjem kažeš poznavanje predpisov.

Ne vem, kje si našel, da jaz karkoli opravičujem.

Ti kar glej 24kur.

Objavljeno

Jaz mislim,če je že mejna kontrola,naj tudi kontrolira.:fyou:

Objavljeno

Pa sej se ne gre za pravila.  Cetudi je dovoljeno, je nefer do ostalih, ki ze 3 ure cakajo in gledajo, kako mimo njih motoristi.... V koncni fazi bi se na tistem sirsem delu pred kucico lahko vsi nagnetli tudi z avti, kakor pred Hoferjem zjutraj. In potem? Pa razgrete glave avtomobilistov, pa se pregovarjej z njimi zakaj gres lahko mimo. Brezveze. 

Objavljeno
pred 43 minutami, gusar pravi:

Jaz mislim,če je že mejna kontrola,naj tudi kontrolira.:fyou:

Papež ne seri ...........kontroliralo ali zaprlo se bi meje takrat ko so vsi brez dokumentov prečkali meje , pa vsem je bilo isto ime in na isti dan so bili rojeni ! 

Zdej boš pa pametoval spet .....:dry:

Objavljeno

Sem ravno mislil napisat, da bi bilo potrebno kaksnega dodatnega admina zaposlit, ker so jih ocitno vse na meji zadrzali .. ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Nobenmu se ne mislim pa opravičevati :D

A si šel ti med politike mogoče :P

Boš politik na Jadranki :blush:

Objavljeno
pred eno uro, Kmet2 pravi:

Papež ne seri ...........kontroliralo ali zaprlo se bi meje takrat ko so vsi brez dokumentov prečkali meje , pa vsem je bilo isto ime in na isti dan so bili rojeni ! 

Zdej boš pa pametoval spet .....:dry:

In spet nekaj na pamet. Zato zelo grešiš. 

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

In spet nekaj na pamet. Zato zelo grešiš. 

Dej me pouči .....sam ne s tistimi tvojimi ....pouči me z pisano besedo iz tvoje glave in ne lepljenjem solate ......pouči me kje sem zgrešil ,da so migrante spuščali brez dokumentov , mene pa isto obdobje obračali na mejah in še malo je manjkalo da neb moral hlače sleč .....prosim , če si sposoben brez zavajanja in manipulacije sestavit normalen nepodcenjujoč odgovor brez biokracijske solate , hvala .

Objavljeno

Prej ste jamral,da notr samo sedijo in se praskajo, zdej k so začel delat pa spet jokcate:ras:.

Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

Dej me pouči .....sam ne s tistimi tvojimi ....pouči me z pisano besedo iz tvoje glave in ne lepljenjem solate ......pouči me kje sem zgrešil ,da so migrante spuščali brez dokumentov , mene pa isto obdobje obračali na mejah in še malo je manjkalo da neb moral hlače sleč .....prosim , če si sposoben brez zavajanja in manipulacije sestavit normalen nepodcenjujoč odgovor brez biokracijske solate , hvala .

Že pred časom sem napisal, zakaj in koga se je spuščalo v državo in prilepil vse sorte zakonodaje. Vse sem razložil in vse si prebral. Naj sedaj vse to ponovim? Poišči in preberi. 

Objavljeno
pred 7 minutami, Borutt pravi:

Že pred časom sem napisal, zakaj in koga se je spuščalo v državo in prilepil vse sorte zakonodaje. Vse sem razložil in vse si prebral. Naj sedaj vse to ponovim? Poišči in preberi. 

Prou.

Objavljeno
pred 35 minutami, gusar pravi:

Prej ste jamral,da notr samo sedijo in se praskajo, zdej k so začel delat pa spet jokcate:ras:.

zarad mene bi lahko tudi doma sedeli, ker šengen pa Eu pa vsak pasji kurac stane.

Da, tudi sedenje in praskanje  po riti je neproduktivno, tako kot tole sedaj. 

BDW maš že podatke koliko teroristov so ujeli?

mogoče maš podatke komu so zjebal dopust, kter mulc je fasal vročino, kdo ni šel srat ker ni mel kam?

Objavljeno
pred 20 minutami, Borutt pravi:

Kmet ma prav in ne gre se za našo državo, ampak birokrate v bruslju ter naše grelce stolčkov, ki 100% sledijo tem birokratom kot ovce.

EU je nekontrolirano in malomarno sprejemala migrante. To je dejstvo. Pod pretvezo, da se boji terorizma se gre neko preverjanje na mejah šengena. Misli, a Italijani se gredo kaka preverjanja, pa Grki?

Drugo dejstvo je, da terorizem, ki pustoši v EU ni trenutni uvoz, ampak je vzgojen in dobro zasidran že v EU.

Ampak izgovori so pa le izgovori.

BDW na 24 ur je govoril strokovnjak za varnostne vede, ki je podal podobne teze.

Očitno je tebi vseeno kaj bo na mejah za velikonočne praznike, no meni ni. Še najbolj me skrbi, ker teroristi na bodo mogli ven iz EU. :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Preverjanja so na meji Schengna ;) Italijani majo bolj malo kopenskih neschengenskih mej, Grcija pa ze dolgo casa vse. Se pa strinjam da je ta mejna kriza cisto politicno-birokratsko ustvarjena.

Je iz te slike cisto jasno zakaj je kriza predvsem s Hrvasko, ker je to prakticno edina "zelena" Schengenska meja. Madzari so ze zdavnaj zaostrili svoje meje proti vzhodu, one na severu z Ukrajino, Belorusijo in Rusijo pa so varovane ze od samega nastanka.

Map_of_the_Schengen_Area.svg.png

Popravljeno . Popravil nejc74

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!