Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno

Kako tipično slovensko, ko nas nekaj osebno prizadene pa spet jokcanje. Ko pa se je žica vlekla čist brez veze ni pa noben jokal. Mora bit, so rekli razni pametnjakoviči, torej tut kontrola mora biti. čeprav je bi bila bolj smiselna kontroliranje pri vstopu ne pri izstopu šengenskega območja. In to vseskozi ne samo sedaj , ko nam "kao" preti "nevarnost". 

Objavljeno
pred 21 urami, gusar pravi:

Jaz mislim,če je že mejna kontrola,naj tudi kontrolira.:fyou:

za take kot si ti , bi jaz uvedel posebno vrsto na prehodih z določenim minimalnim časom 4 ure ..brez nadstreškov..

pred 19 urami, Borutt pravi:

In spet nekaj na pamet. Zato zelo grešiš. 

res je ..jaz osebno nisem videl niti enega migranta , ki bi nelegalno prestopil mejo..

opa .... .. so bile pa na tv premikajoče slikice , ki so to pokazale .. no ja verjetno so bili ti posnetki potvorjeni ali vsaj prirejeni.. itak vsi vseskozi samo lažejo..

pred 15 urami, gusar pravi:

Prej ste jamral,da notr samo sedijo in se praskajo, zdej k so začel delat pa spet jokcate:ras:.

dokler je bila shengenska meja naša so imeli državljani EU svoje kolone..ko je vstopila hrvaška so jih čisto potiho skenslali ..zakaj?

pred 9 urami, dr.looney pravi:

Kako tipično slovensko, ko nas nekaj osebno prizadene pa spet jokcanje. Ko pa se je žica vlekla čist brez veze ni pa noben jokal. Mora bit, so rekli razni pametnjakoviči, torej tut kontrola mora biti. čeprav je bi bila bolj smiselna kontroliranje pri vstopu ne pri izstopu šengenskega območja. In to vseskozi ne samo sedaj , ko nam "kao" preti "nevarnost". 

žica se ni vlekla brezveze..brezveze se je vlekla eno leto prepozno.. in ne brezveze - nekdo je pobasal težke denarje za to žico.. zdaj pa naj nekdo dokaže , da to ni bilo koruptivno dejanje ..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Včeraj bi skor enga naklestu če bi se mi ustavil. Za kolk dolg bi me zaprl :D ? Uglavnem na cesti med Solčavo in logarsko dolino (ozka cesta ponekod da se čaka na nasprotn pas da se mimo pelje) se je najdu en pacient v beli škodi najprej prehitel kolega in v istem koraku kot kaže probal tud mene ampak se mi je prpopal na zadek motorja tak da sem mu že tam pokazu če je prtisjen v glavo. Kasneje prehiteva fakiča kaže (nadaljuje vožnjo z takšno hitrostjo da če bi hotel mi nebi moral sledit, sekal ovinke kot da je s peciklom), mu pokažem ene par kretenj nazaj samo mi ni ratalo da bi ustavil ker bi ga tak naklestu tam na sred ceste :twak:. In ob takalih primerih kot včeraj se tako ne čudim da se tolkrat zgodi da kerga od nas naložjo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vidi se, da je zdrava pamet zapustila celotno Evropo in ne samo naše birokrate. Če se peljem naprimer v Avstrijo z motorjem, moram na mejnem prehodu v Gornji Radgoni čisto vsakič pokazati osebno (ker se teroristi kao full vozijo z motorji...:hmm:), v Šentilju na AC pa sploh ni nobene kontrole ... mislim no ... :mad:

Objavljeno
pred 49 minutami, ArcaneWater pravi:

Včeraj bi skor enga naklestu če bi se mi ustavil. Za kolk dolg bi me zaprl :D ? Uglavnem na cesti med Solčavo in logarsko dolino (ozka cesta ponekod da se čaka na nasprotn pas da se mimo pelje) se je najdu en pacient v beli škodi najprej prehitel kolega in v istem koraku kot kaže probal tud mene ampak se mi je prpopal na zadek motorja tak da sem mu že tam pokazu če je prtisjen v glavo. Kasneje prehiteva fakiča kaže (nadaljuje vožnjo z takšno hitrostjo da če bi hotel mi nebi moral sledit, sekal ovinke kot da je s peciklom), mu pokažem ene par kretenj nazaj samo mi ni ratalo da bi ustavil ker bi ga tak naklestu tam na sred ceste :twak:. In ob takalih primerih kot včeraj se tako ne čudim da se tolkrat zgodi da kerga od nas naložjo.

popolnoma te razumem, tudi jaz bi včasih koga , da ga lastna mati ne bi prepoznala. ...... Midva sva imela enako situacijo včeraj.

pred 6 minutami, boych pravi:

Vidi se, da je zdrava pamet zapustila celotno Evropo in ne samo naše birokrate. Če se peljem naprimer v Avstrijo z motorjem, moram na mejnem prehodu v Gornji Radgoni čisto vsakič pokazati osebno (ker se teroristi kao full vozijo z motorji...:hmm:), v Šentilju na AC pa sploh ni nobene kontrole ... mislim no ... :mad:

Nama še nikoli ni bilo treba nič pokazat. Potem že sumljivo izgledaš......:ras:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 16 urami, Borutt pravi:

Že pred časom sem napisal, zakaj in koga se je spuščalo v državo in prilepil vse sorte zakonodaje. Vse sem razložil in vse si prebral. Naj sedaj vse to ponovim? Poišči in preberi. 

Če pa je le to laž! Je pa ja kristalno jasno,da so teroristi,ki so lani delali masakre prišli po balkanski poti! Al misliš,da so se na bregani dobro odrinili in preskočili Slovenijo!

Zakaj in koga? Po masakrih sodeč voznike tovornjakov

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, thumper pravi:

......

žica se ni vlekla brezveze..brezveze se je vlekla eno leto prepozno.. in ne brezveze - nekdo je pobasal težke denarje za to žico.. zdaj pa naj nekdo dokaže , da to ni bilo koruptivno dejanje ..

aha žico bi imeli, kontrole pa ne....adijo pamet. 

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno
pred 11 urami, dr.looney pravi:

spet jočeš? :P

poleg jokanja obračunaj še gospodarsko škodo, zastoji prevoza blaga, nesmiselno in nepotrebno delo, ekološki kolaps....in na koncu vsi, vključno s tabo za vse to plačujemo.

Grem jokat :D

pred 48 minutami, dr.looney pravi:

popolnoma te razumem, tudi jaz bi včasih koga , da ga lastna mati ne bi prepoznala. ...... Midva sva imela enako situacijo včeraj.

tipično slovensko, ko te hoče en avto prehitet jokaš (kakosetidopademojodgovor)

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

spet jočeš? :P

poleg jokanja obračunaj še gospodarsko škodo, zastoji prevoza blaga, nesmiselno in nepotrebno delo, ekološki kolaps....in na koncu vsi, vključno s tabo za vse to plačujemo.

Grem jokat :D

kdaj si pa mene vidu jokat.....:eek:...razen ko gledam Bambija......:kva2:

Ti prinesem robček? :jezik:

Objavljeno
pred 17 minutami, dr.looney pravi:

kdaj si pa mene vidu jokat.....:eek:...razen ko gledam Bambija......:kva2:

Ti prinesem robček? :jezik:

ja, kr Bambi je praulica, ampak ko se Bambi zaplete v žico na meji pa jokam.

Objavljeno
pred 12 urami, dr.looney pravi:

aha žico bi imeli, kontrole pa ne....adijo pamet. 

brez žice ni kontrole .. prečiti mejo hrvaška-slovenija izven mejnih prehodov - včasih so noge samo do gležnjev mokre ..

po vrsti gre takole : žica , kontrola pa adijo migranti nazaj domov.. pravi begunci so tukaj izključeni iz debate - za njih veljajo mednarodni zakoni o beguncih..

Objavljeno

Glej, tale možakar je rad postavljal žičnate ograje po Sloveniji. Kako je končal pa se še vsi spomnimo.

7f4ec8b4349a70cf802e75dffc1a6995--world-war-two-wwii.jpg

The-Death-of-Benito-Mussolini.jpg

Objavljeno
Ob 10. 4. 2017 ob 8:10, boych pravi:

Probaj oni mejni prehod čez Plač pri Kungoti. :D Sredi šume stoji ob cesti vojaški oklepnik in ducat do zob oboroženih vojakov z čeladami na beticah. Ko sem se zadnjič pripeljal skozi (navigacija me je usmerjala) nisem vedel ali naj skočim iz motorja in peš bežim, ali naj ustavim. Samo zijal sem jih čakal kdaj bo začelo pokat. :D Smešna situacija, ovi so me pa tudi gledali, ko da bi iz marsa padel, res pa je tudi da je mejni prehod taki, da niti ne veš da je, dokler ne prideš mimo in vidiš slovensko tablo.

Objavljeno
Ob Tue Mar 14 2017 ob 8:07, SF pravi:

Eno resno vprašanje... Kaj pa, če kadi oseba mlajša od 18 let? Jo uklenete? Uporabite strokoven prijem? Pokličete CSD?

Da ne boš ostal brez odgovora;

(2) Hitri postopek ni dovoljen:

...

-proti mladoletnim storilcem prekrškov;

...

Objavljeno
pred eno uro, JamesTheMan pravi:

Probaj oni mejni prehod čez Plač pri Kungoti. :D Sredi šume stoji ob cesti vojaški oklepnik in ducat do zob oboroženih vojakov z čeladami na beticah.

Bo treba it pogledat :D 

Objavljeno

Ali to pomeni, da je nekdo sprejel zakon s prepovedjo in brez sankcij?  Kakšen je sploh smisel take prepovedi? 

hehehe ok da te malce spodbodem... Če hitri postopek ni dovoljen, kakšen je potem počasen??? :yawn:

Objavljeno
pred 10 minutami, SF pravi:

Ali to pomeni, da je nekdo sprejel zakon s prepovedjo in brez sankcij?  Kakšen je sploh smisel take prepovedi? 

hehehe ok da te malce spodbodem... Če hitri postopek ni dovoljen, kakšen je potem počasen??? :yawn:

Samo zate;

(1) Mladoletniku, ki je bil v času storitve prekrška že star 14 let, ni pa še dopolnil 16 let (mlajši mladoletnik), se smejo izreči le vzgojni ukrepi.

(2) Mladoletniku, ki je bil v času storitve prekrška že star 16 let, ni pa še dopolnil 18 let (starejši mladoletnik), se smejo izreči le vzgojni ukrepi, izjemoma pa se mu sme izreči globa.

(3) Ne glede na določbi prvega in drugega odstavka tega člena, se mladoletniku lahko ob vzgojnem ukrepu ali globi izrečeta tudi stranski sankciji odvzema predmetov in kazenskih točk v cestnem prometu s prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja ter prepoved uporabe vozniškega dovoljenja.

(4) Globa in stranske sankcije se v primeru iz 41. člena tega zakona izrečejo v mejah oziroma v višini, predpisani za tisti prekršek v steku, za katerega je predpisana najvišja zgornja meja globe oziroma najvišja globa, predpisana v določenem znesku.

Objavljeno

Ok primer... Ata rom pelje na sprednjem sedežu 11-letnega nepripetega mulca roma, ki v času kontrole kadi... 

Jasno mi je, da bo ata rom dobil položnico, ker prevaža na prednjem sedežu 11-letnega mulca, mulc pa bo dobil položnico, ker ni pripet, katero bo spet plačal ata rom... Kako pa bo mulc rom odgovarjal, ker v avtu kadi vpričo 11-letnega sebe??? Bo odgovarjal ata rom, kot njegov zakoniti zastopnik do polnoletnosti?

(Čeprav se mi zdi, da avta brez tablic ne bodo ustavili, ker voznik in sopotnik zgledata tako zažgana, kot bi ju usekala strela in primer spada pod zdravstveni resor...) 

Objavljeno
Ob 11. 4. 2017 ob 19:14, SF pravi:

Ok primer... Ata rom pelje na sprednjem sedežu 11-letnega nepripetega mulca roma, ki v času kontrole kadi... 

Jasno mi je, da bo ata rom dobil položnico, ker prevaža na prednjem sedežu 11-letnega mulca, mulc pa bo dobil položnico, ker ni pripet, katero bo spet plačal ata rom... Kako pa bo mulc rom odgovarjal, ker v avtu kadi vpričo 11-letnega sebe??? Bo odgovarjal ata rom, kot njegov zakoniti zastopnik do polnoletnosti?

(Čeprav se mi zdi, da avta brez tablic ne bodo ustavili, ker voznik in sopotnik zgledata tako zažgana, kot bi ju usekala strela in primer spada pod zdravstveni resor...) 

tebe skrbi za odrasle ker mularija kadi ? tastar bo plačal kazen , ki jo bo dobil mulc ker kadi v istem prostoru kot nezaplojeni otroci iz mošnje...

zdaj vsaj vemo odkod temnejša polt ..

Objavljeno
pred 55 minutami, thumper pravi:

tebe skrbi za odrasle ker mularija kadi ? tastar bo plačal kazen , ki jo bo dobil mulc ker kadi v istem prostoru kot nezaplojeni otroci iz mošnje...

zdaj vsaj vemo odkod temnejša polt ..

Kadijo vsi!Neki dan kr pri mojemu ribniku spravila ribe lovit.trije otroci in ata rom...vsi kadili...Vem,da so vsi kadili,ker ko sem vletel do njih in imel svoj napad kaj delajo na mojem dvorišču so vsi pozabili kadit in držali cigarete pred ustmi!Seveda so morali pod marš it vmes pa sem jih slikal ko so se basali v avto in jih opozoril,da v primeru,če se dotični avto še enkrat opazi bodo zparkirani in obveščena policija!

Objavljeno

Ob 14. 4. 2017 ob 8:39, sesir pravi:

Kadijo vsi!Neki dan kr pri mojemu ribniku spravila ribe lovit.trije otroci in ata rom...vsi kadili...Vem,da so vsi kadili,ker ko sem vletel do njih in imel svoj napad kaj delajo na mojem dvorišču so vsi pozabili kadit in držali cigarete pred ustmi!Seveda so morali pod marš it vmes pa sem jih slikal ko so se basali v avto in jih opozoril,da v primeru,če se dotični avto še enkrat opazi bodo zparkirani in obveščena policija!

svoj ribnik imaš? SF , hajoktejn a ga gremo, pogledat? :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, thumper pravi:

Mali 25 na 25....ne za jest!Za užitek v ribolovu

Objavljeno
pred 6 urami, sesir pravi:

Mali 25 na 25....ne za jest!Za užitek v ribolovu

ja saj..catch-release .. :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Danes še nismo kaj nabijali v tej temi,ko bila zadnje čase ko včasih 125 javite se....

Letos so na cesti ovitno sami objestni motoristi,ki se zaletijo v avto,ker se jim ta nastavi na njihov vozni pas.....najboljše,da se kazni za motoriste pomnožijo z 100...potem se motoristi verjetno ne bodo zaleteli v avto,ki "stoji" na njihovem voznem pasu!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
Ob 15. 4. 2017 ob 14:43, thumper pravi:

Lahko tasta povprašam, a se mi zdi, da bo ceneje pri lokalni ribiški družini dobrih sto metrov stran...:whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!