Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 39 minutami, SF pravi:

Lahko tasta povprašam, a se mi zdi, da bo ceneje pri lokalni ribiški družini dobrih sto metrov stran...:whistle:

Pa to je thumper mislu tak izlet,obisk povrh malo ribe lovit. :grupni:

Objavljeno
pred 29 minutami, sesir pravi:

Pa to je thumper mislu tak izlet,obisk povrh malo ribe lovit. :grupni:

pa roštilj , šotor in kak pir zvečer pa ne preveč zarad pulcajeu nasledn dan ..

Objavljeno

zdj bo akcija ... hitrost .. še dobr, da je do konca tedna slabo vreme...

in se bodo spet vsi kregali, da je samo nabiranje dnarja za regres policije ...

ampak .. men se zdi, da policija pobira prostovolnje prispevke kot cerkev v puščico ..

kdor hoče dat, pač krši predpise ... :jezik:

Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

zdj bo akcija ... hitrost .. še dobr, da je do konca tedna slabo vreme...

in se bodo spet vsi kregali, da je samo nabiranje dnarja za regres policije ...

ampak .. men se zdi, da policija pobira prostovolnje prispevke kot cerkev v puščico ..

kdor hoče dat, pač krši predpise ... :jezik:

Ne bodo razumeli. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Ne bodo razumeli. 

tisti, ki bodo prispevali, bodo razumeli :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

tisti, ki bodo prispevali, bodo razumeli :P

ne bodo .. ker bodo mislili, da se jim godi krivica :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

ne bodo .. ker bodo mislili, da se jim godi krivica :P

bodo razumel, da morjo prispevat :P

Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

zdj bo akcija ... hitrost ..

a spet? :? men je to policaj že prejšnjo soboto naložu, ko sm fasu po žepu :twak:

Ko sva se pogovarjala je nekak po ovnikih potrdil kar že nekaj oseb na forumu trdi, da pač takšne akcije nimajo neke dodane vrednosti. Moje vprašanje je bilo če se mu zdi smiselno merit hitrost 20m pred tablo za konec naselja?  Odgovor: taka so navodila vodstva, zdej mamo to pa to akcijo bla bla bla..

Se ne pritožujem nad kaznijo, sem mu tudi na mestu povedal ko je nekaj cincal, da vem da sem šel prehitro, naj napiše kazen in je je to to. Ne vem pa, če smo z tem kej pripomogli k izboljšanju tako opevane prometne varnosti.

+ se mi je zdelo nesramno, sicer ne vem kolko časa te merjo na radarju, da sem šel celotno naselje cca. 55 km/h po števcu in sta čakala prav do zadnjega trenutka ko sem pospešu, da sta skočila izven ograje, zaradi česar sem varno ustavil in obrnil šele za prvim ovinkom..

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

bodo razumel, da morjo prispevat :P

ne bodo ... ker je to samo kraja denarja poštenim in delovnim državljanom :P

pred 2 minutami, blazzarss pravi:

a spet? :? men je to policaj že prejšnjo soboto naložu, ko sm fasu po žepu :twak:

Ko sva se pogovarjala je nekak po ovnikih potrdil kar že nekaj oseb na forumu trdi, da pač takšne akcije nimajo neke dodane vrednosti. Moje vprašanje je bilo če se mu zdi smiselno merit hitrost 20m pred tablo za konec naselja?  Odgovor: taka so navodila vodstva, zdej mamo to pa to akcijo bla bla bla..

Se ne pritožujem nad kaznijo, sem mu tudi na mestu povedal ko je nekaj cincal, da vem da sem šel prehitro, naj napiše kazen in je je to to. Ne vem pa, če smo z tem kej pripomogli k izboljšanju tako opevane prometne varnosti.

+ se mi je zdelo nesramno, sicer ne vem kolko časa te merjo na radarju, da sem šel celotno naselje cca. 55 km/h po števcu in sta čakala prav do zadnjega trenutka ko sem pospešu, da sta skočila izven ograje, zaradi česar sem varno ustavil in obrnil šele za prvim ovinkom..

jaz se tolažim, da je do sobote slabo vreme :P

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

ne bodo ... ker je to samo kraja denarja poštenim in delovnim državljanom :P

ampak vsi bodo plačali, kar pomeni, da bodo razumeli, da je položnico potrebno plačati. Razen tistih, ki majo veze....

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ampak vsi bodo plačali, kar pomeni, da bodo razumeli, da je položnico potrebno plačati. Razen tistih, ki majo veze....

ni nujno da bodo razumeli ... enim bodo trgali ... ne vse metat v en koš ... tisti, ki imajo pa zgoraj veze, bodo pa mogoće oprošćeni :P

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno
pred 18 minutami, blazzarss pravi:

...+ se mi je zdelo nesramno, sicer ne vem kolko časa te merjo na radarju, da sem šel celotno naselje cca. 55 km/h po števcu in sta čakala prav do zadnjega trenutka ko sem pospešu, da sta skočila izven ograje, zaradi česar sem varno ustavil in obrnil šele za prvim ovinkom...

Dobr si pospešu!

:smoke:

Objavljeno
pred 8 minutami, blazzarss pravi:

Bi te prosil, da daš podatek, kje so policisti merili in, da prilepiš sliko tistega dela plačilnega naloga, kjer je vidna lokacija storitve prekrška. Potem bomo pa že sami poiskali, če si storil prekršek 20 m pred tablo. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Na 24 ur zasledil novico da bodo jutri policisti merili hitrost.

Malo bliže sem pogledal in opazil da bodo merili na Košutnikovem vrhu!!!!!!

Predstavljam si policiste s turnimi smučkami in ročnim radarjem, ki čakajo za smreko ;)

58f6493e9ba4e_ScreenShot2017-04-18at19_11_00.png.2069b51f17333b5b36afc1aab336bb8a.png

Objavljeno
pred 21 urami, schwantz pravi:

Dobr si pospešu!

:smoke:

:) polna črta...

pred 21 urami, Borutt pravi:

Bi te prosil, da daš podatek, kje so policisti merili in, da prilepiš sliko tistega dela plačilnega naloga, kjer je vidna lokacija storitve prekrška. Potem bomo pa že sami poiskali, če si storil prekršek 20 m pred tablo. 

TUKAJ

Objavljeno
1 hour ago, blazzarss said:

TUKAJ

kje pa so stal, da jih nisi vidu?

Objavljeno
pred 2 urami, blazzarss pravi:

TUKAJ

Zdi se mi, da te na tistem mestu niso izmerili, ampak nekje drugje. Kajti, laser meri na določeno razdaljo in v primeru meritve na tisti lokaciji, katero si sedaj prilepil, so te izmerili veliko bolj v naselju. Pri meritvi z laserjem, mesto ustavitve ni nikoli mesto storitve prekrška, ker laser meri na določeno razdaljo. Pri kakšni drugi meritvi z drugačnim radarjem, so te pa tam samo ustavili. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Borutt pravi:

Zdi se mi, da te na tistem mestu niso izmerili, ampak nekje drugje. Kajti, laser meri na določeno razdaljo in v primeru meritve na tisti lokaciji, katero si sedaj prilepil, so te izmerili veliko bolj v naselju. Pri meritvi z laserjem, mesto ustavitve ni nikoli mesto storitve prekrška, ker laser meri na določeno razdaljo. Pri kakšni drugi meritvi z drugačnim radarjem, so te pa tam samo ustavili. 

Saj ko te s pištolo dobijo piše na koliko metrov te dobijo!Zato sem vedel takrat zase,da bil nateg,ker po metrih bilo v centru ovinka...

Objavljeno

sej je ql, so me izmeril v naselju, sem tudi reku da vem da sem šel prehitro.

Zmotil me je edino, da sta res v zadnjem trenutku izza ograje vn skočila, zato si pač mislim da sta čakala da do čim več "prlezem".

pred eno uro, RSTDRIVER pravi:

kje pa so stal, da jih nisi vidu?

meril so v smeri naselja...Stali so za ograjo?

Objavljeno
pred 14 minutami, blazzarss pravi:

sej je ql, so me izmeril v naselju, sem tudi reku da vem da sem šel prehitro.

Zmotil me je edino, da sta res v zadnjem trenutku izza ograje vn skočila, zato si pač mislim da sta čakala da do čim več "prlezem".

meril so v smeri naselja...Stali so za ograjo?

Vsakdo ima svojo pamet. Tako tisti, ki skače izza ograje, kot tisti, ki obrača ročico za plin. Verjetno boš v bodoče bolj pazljiv. 

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Vsakdo ima svojo pamet. Tako tisti, ki skače izza ograje, kot tisti, ki obrača ročico za plin. Verjetno boš v bodoče bolj pazljiv. 

Me spomnilu kako prijateljo težil policaj kdo bil un na drugem motorju ko divjal mimo in pa pravi prijatelj policaju "jz imam svojo balanco" !

Objavljeno (popravljeno)
pred 24 minutami, Borutt pravi:

ja, sem tudi pod vtise takrat zapisal, da se pospeševanje pred tablo ne splača :) Pridem v soboto mogoče v Postojno preverit če je šel denar za dober namen (pasulj) :) 

Popravljeno . Popravil blazzarss
Objavljeno
pred 27 minutami, blazzarss pravi:

ja, sem tudi pod vtise takrat zapisal, da se pospeševanje pred tablo ne splača :) Pridem v soboto mogoče v Postojno preverit če je šel denar za dober namen (pasulj) :) 

Pasulj je zastonj, ker se je nekdo tako odločil. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Borutt pravi:

Pasulj je zastonj, ker se je nekdo tako odločil. 

Mogoce,da se za malico prišpara motoristov žep,ker itak dost kazni plača,ko se vrača domov...hehe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!