Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 minuto, Borutt pravi:

:eek:

boh ve kaj sta ušpičla in bosta rekla .. lej .. sj vs hvalm :P

štekaš :huh:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

18558685_1308049125976390_5028412420957400667_o.jpg

Objavljeno

Presiroke kufre ma, pa so mu tablico vzel... :lol1:

Objavljeno

Biti umsko omejen ni dost za invalidski znak in s tem dovoljenje za parkirat na....

18622481_650018931862989_3566649745220650856_n.jpg

Objavljeno
pred 13 minutami, sesir pravi:

Biti umsko omejen ni dost za invalidski znak in s tem dovoljenje za parkirat na....

18622481_650018931862989_3566649745220650856_n.jpg

Na sliki je videti parkirni prostor za invalide in poleg njega parkiran avto. Imaš še kakšno sliko, da bomo lažje komentirali ali je tvoj zapis zaradi tiste prikolice na prehodu za pešce?

Objavljeno

Na sliki je videti parkirni prostor za invalide in poleg njega parkiran avto. Imaš še kakšno sliko, da bomo lažje komentirali ali je tvoj zapis zaradi tiste prikolice na prehodu za pešce?

Objavljeno na facebuk in trdijo da na invalid parkingu

Objavljeno
Pravkar, sesir pravi:

Objavljeno na facebuk in trdijo da na invalid parkingu

Še enkrat poglej sliko in povej, če je videti, da je parkiran na prostoru za invalide. 

Objavljeno

Še enkrat poglej sliko in povej, če je videti, da je parkiran na prostoru za invalide. 

poglej barvo črt, mogoče pa sta 2 parkir placa za invalide, je pa čist možno, da je en za farbenblinde :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, Borutt pravi:

Screenshot_2017-05-20-15-01-15.png

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

poglej barvo črt, mogoče pa sta 2 parkir placa za invalide, je pa čist možno, da je en za farbenblinde :P

Škodoželjnost in hudobija nekaterih je vedno nad dokazi. Ker iz te slike ni videti nič. 

Objavljeno
pred 2 minutami, Borutt pravi:

Škodoželjnost in hudobija nekaterih je vedno nad dokazi. Ker iz te slike ni videti nič. 

kdor hoče videti bo videl, kdor noče pa ne :D

ps. rumena barva ostaja

Objavljeno
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

kdor hoče videti bo videl, kdor noče pa ne :D

ps. rumena barva ostaja

Poglej si sliko, kjer je policijsko vozilo. In na njej ni videti nič. Vse ostalo je škodoželjnost in hudobija. Pa seveda nabijanje. 

Objavljeno

Poglej si sliko, kjer je policijsko vozilo. In na njej ni videti nič. Vse ostalo je škodoželjnost in hudobija. Pa seveda nabijanje. 

1. jebe se mi kje je, ker ni moj problem

2. še vedno vidim, da je parkir plac okol policijskega vozila rumen, al se motim? Ostali so beli, vsaj tak sem mi zdi...sicer pa moj prjatu @Boruttbi rekel, naj dokažejo nasprotno :P al pa naj zahtevajo varstvo...neki v tem smislu.

Objavljeno
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Iz parkirnega mesta za invalide se nadaljuje rumena barva,kar bi rekel da pomeni, da je tudi zraven drugo parkirno mesto za invalide, na katerem je parkirano policijsko vozilo..

Je pa to samo moje mnenje .. Kot slikanja pa je seveda zavajajoč... Če bi nekdo hotel prikazati dejansko policijsko vozilo na mestu za invalide, bi vzel drugi kot, tako pa ....

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 16 minutami, DAMI34 pravi:

1. jebe se mi kje je, ker ni moj problem

2. še vedno vidim, da je parkir plac okol policijskega vozila rumen, al se motim? Ostali so beli, vsaj tak sem mi zdi...sicer pa moj prjatu @Boruttbi rekel, naj dokažejo nasprotno :P al pa naj zahtevajo varstvo...neki v tem smislu.

Naj dajo sliko, kjer bo kršitev vidna. Simpl. 

pred 14 minutami, HD-Dyna pravi:

Iz parkirnega mesta za invalide se nadaljuje rumena barva,kar bi rekel da pomeni, da je tudi zraven drugo parkirno mesto za invalide, na katerem je parkirano policijsko vozilo..

Je pa to samo moje mnenje .. Kot slikanja pa je seveda zavajajoč... Če bi nekdo hotel prikazati dejansko policijsko vozilo na mestu za invalide, bi vzel drugi kot, tako pa ....

Le od kje ti takšne grešne misli v zadnjem stavku ? 

Objavljeno
pred 1 uro, Borutt pravi:

Naj dajo sliko, kjer bo kršitev vidna. Simpl. 

Le od kje ti takšne grešne misli v zadnjem stavku ? 

jaz ne rabim slike, da bi rumeno barvo vidu. Niti jim nisem listka za napačno parkiranje napisal, niti se nisem zgražal na FB, zgolj sem komentiral rumeno barvo :P

Pa naj dokažejo, da ni rumena, odmaknejo avto in bomo videli :D

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

jaz ne rabim slike, da bi rumeno barvo vidu. Niti jim nisem listka za napačno parkiranje napisal, niti se nisem zgražal na FB, zgolj sem komentiral rumeno barvo :P

Pa naj dokažejo, da ni rumena, odmaknejo avto in bomo videli :D

V Brežicah znajo tudi bolj nazorno...so pa bli službeno...trgovke ujele tatu in jih poklicale....zato sta mogla dva policista na hitro parkirati čez dva parkinga za invalide in oba odgiteti not !

policija_na_invalidu.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 minutami, sesir pravi:

V Brežicah znajo tudi bolj nazorno

policija_na_invalidu.jpg

Dokaži, da je pod kombijem znak za invalide? Ni videt. Dokaži, da niso na intervenciji, slika je opremljena s premal podatki.

lp

Borut :P

Objavljeno
pred 4 minutami, DAMI34 pravi:

Dokaži, da je pod kombijem znak za invalide? Ni videt. Dokaži, da niso na intervenciji, slika je opremljena s premal podatki.

lp

Pač novinarska slika :dry:

Objavljeno
pred 42 minutami, DAMI34 pravi:

lp

Jaz bi ti to prilepil :P.

(2) Policisti smejo pri opravljanju nujnih nalog policije za nujno potreben čas parkirati vozilo tudi na mestih, kjer je to prepovedano s prometnim pravilom ali postavljeno prometno signalizacijo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 33 minutami, Borutt pravi:

(2) Policisti smejo pri opravljanju nujnih nalog policije za nujno potreben čas parkirati vozilo tudi na mestih, kjer je to prepovedano s prometnim pravilom ali postavljeno prometno signalizacijo.

No seveda je to tako nujno,da so lahko 3metre stran fraj navadni parkingi...lopov "čokoladice" pa tako nevaren,da se odloči po pol ire od pridržanja s strani trgovk pobegnit v tistih dveh sukendah koliko več bi porabila za prehoti te 3m ..no seveda je blo nujno predvsem za stranke trgovine saj je bila ena trgovka zaposlena s tem tipčkom...

Objavljeno
pred 39 minutami, Borutt pravi:

Sm prepričan, da nakup malice tudi spada med nujne naloge in opravila. (vsaj pri meni) :P

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Sm prepričan, da nakup malice tudi spada med nujne naloge in opravila. (vsaj pri meni) :P

Pa ne no...res je blo nujno,če trgovka čakala ko držala strašnega lopova čokolade:fredyjecar:

Objavljeno
pred 38 minutami, DAMI34 pravi:

Ampak jaz čisto zakonito tako parkiram, ko je čas za malico :lol1::jezik:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ampak jaz čisto zakonito tako parkiram, ko je čas za malico :lol1::jezik:.

Ja saj veš...izjeme obstajajo

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!