Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 14 urami, Borutt pravi:

Jaz bi ti to prilepil :P.

(2) Policisti smejo pri opravljanju nujnih nalog policije za nujno potreben čas parkirati vozilo tudi na mestih, kjer je to prepovedano s prometnim pravilom ali postavljeno prometno signalizacijo.

Super. Potem so bili v okviru zakona. :)

Še jaz opišem en biser, ki sem ga opazil ta teden. Peljem se po avtocesti proti Kopru. In na nasprotni strani, pri uvozu na AC iz Divače vidim dve policijski Škodi (bi rekel, da sta bili RS-ki, ker sta delovali malo bolj hitri). Čakata obe vozili, stali sta tik pred začetkom avtoceste, za ograjo. Seveda na vozni površini, tako da sta ovirali promet. Študiram kaj za vraga tam delata... Potem pa malo naprej (še pred cestninsko postajo Videž) vidim za ograjo vidim civilni avto, kjer je voznik skozi odprto steklo s prenosnim radarjem meril hitrost mimo vozečim vozilom, ki jih je bilo bolj malo, promet je bil redek.

Ali sklepam pravilno, da je meril prehitre voznike in to sporočal RS-kam malo naprej, ki sta lovili prestopnike? Za to delo je bilo zasedenih vsaj 5 policistov, ker sta bila v RS-kah po dva policista? Kakšen je bil kaj izplen? Ker meni se je zdelo bolj bogo, saj je folk začel po avtocestah vozit v mejah omejitve. Se je bistveno povečala varnost na naših cestah? Ali ni na avtocestah bolj v uporabi Provida?

Aja, slik pa nimam. Zaradi tega, ker med vožnjo ne smem uporabljati telefona in zaradi tega, ker se mi niti ne zdi vredno slikati in potem objavljati na FB.

Objavljeno
pred 37 minutami, gretzky pravi:

Super. Potem so bili v okviru zakona. :)

Še jaz opišem en biser, ki sem ga opazil ta teden. Peljem se po avtocesti proti Kopru. In na nasprotni strani, pri uvozu na AC iz Divače vidim dve policijski Škodi (bi rekel, da sta bili RS-ki, ker sta delovali malo bolj hitri). Čakata obe vozili, stali sta tik pred začetkom avtoceste, za ograjo. Seveda na vozni površini, tako da sta ovirali promet. Študiram kaj za vraga tam delata... Potem pa malo naprej (še pred cestninsko postajo Videž) vidim za ograjo vidim civilni avto, kjer je voznik skozi odprto steklo s prenosnim radarjem meril hitrost mimo vozečim vozilom, ki jih je bilo bolj malo, promet je bil redek.

Ali sklepam pravilno, da je meril prehitre voznike in to sporočal RS-kam malo naprej, ki sta lovili prestopnike? Za to delo je bilo zasedenih vsaj 5 policistov, ker sta bila v RS-kah po dva policista? Kakšen je bil kaj izplen? Ker meni se je zdelo bolj bogo, saj je folk začel po avtocestah vozit v mejah omejitve. Se je bistveno povečala varnost na naših cestah? Ali ni na avtocestah bolj v uporabi Provida?

Aja, slik pa nimam. Zaradi tega, ker med vožnjo ne smem uporabljati telefona in zaradi tega, ker se mi niti ne zdi vredno slikati in potem objavljati na FB.

Zelo verjetno so počeli to, kar opisuješ. Zakaj ? Ker držijo boga za j... in lezejo šefu v r... 

Objavljeno

Zato, ker delajo tisto kar jim šef naroči... je v drugih firmah drugače, junaki ?

Objavljeno
pred 10 minutami, Borutt pravi:

Zelo verjetno so počeli to, kar opisuješ. Zakaj ? Ker držijo boga za j... in lezejo šefu v r... 

Žalostno. :(

Vojaški/verski/totalitaristični/... način razmišljanja. Kdor je nad nami ima vedno prav, pa čeprav je očitno, da se moti. Beda.

Objavljeno
pred 15 urami, Borutt pravi:

Ampak jaz čisto zakonito tako parkiram, ko je čas za malico :lol1::jezik:.

ja, sam ti si nekaj posebnega :D

pred 1 uro, Borutt pravi:

v bistvu imamo pri nas policiste in take, ki se igrajo policaje...slednji so očitno ena teh vej :(

Objavljeno
pred 1 uro, gretzky pravi:

Žalostno. :(

Vojaški/verski/totalitaristični/... način razmišljanja. Kdor je nad nami ima vedno prav, pa čeprav je očitno, da se moti. Beda.

znana vzgoja izpred 50-60 let

pred 1 uro, zundapp pravi:

Zato, ker delajo tisto kar jim šef naroči... je v drugih firmah drugače, junaki ?

da, nekje rečemo tudi ne, al pa kako drugače naredimo, ko vemo, da je prav.

Objavljeno
pred 19 urami, sesir pravi:

Ja saj veš...izjeme obstajajo

res je ..nekateri se delajo umske invalide čeprav še niso dosegli te visoke stopnje..

Objavljeno

Dami, popravi oziroma zamenjaj ime avtorja te teme, ker jaz nisem avtor. 

Objavljeno
pred 8 minutami, Borutt pravi:

Dami, popravi oziroma zamenjaj ime avtorja te teme, ker jaz nisem avtor. 

to pa ne morem, ker je tvoja objava prva, pa avtomatsko zabeleži avtorja.

Najbrž sem jo jaz ustvaril, ker sem STOP policija razbil na 2 temi, pa je potem tvoja prva objava.

Če ti ni moteče bi tako pustil, drugače bom poskusil kaj ščarati.

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

to pa ne morem, ker je tvoja objava prva, pa avtomatsko zabeleži avtorja.

Najbrž sem jo jaz ustvaril, ker sem STOP policija razbil na 2 temi, pa je potem tvoja prva objava.

Če ti ni moteče bi tako pustil, drugače bom poskusil kaj ščarati.

Ok. Nej blema.  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Ok. Nej blema.  

sj so mene tut dal za avtorja teme "a bi me kdo pelu" ... :huh:

policija dobro opraulja svoje delo ... nikjer me niso ustavl ta vikend ... p asm prevozu okoli 700 m... pohvalno :P

ok ok .. slik še ni .. ampak ... držim fige :jezik: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

policija dobro opraulja svoje delo ... nikjer me niso ustavl ta vikend ... p asm prevozu okoli 700 m... pohvalno :P

pa ravn ti, da si avtor teme zadnjega sedala. Vsaj naslov popravi, a me kda kdo gor na poklopac sedeža :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 44 minutami, maus pravi:

Okoli bloka ?

Objavljeno
Pravkar, Borutt pravi:

Okoli bloka ?

tur preko bloku sm šu :ras:

pa še več bi jih naredu, če ne ne bi na OMV zaparkiru :ras: 

Objavljeno
Ob 20. 5. 2017 ob 18:24, Borutt pravi:

18491773_727368917450749_8544792226351895696_o.jpg

Objavljeno (popravljeno)

IMG_20170527_142508_205.JPG

IMG_20170527_142412_731.JPG

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Ma pa tagrde felge gor. Mogoce zato. :P

Objavljeno
Ob 27. 5. 2017 ob 14:27, sesir pravi:

IMG_20170527_142508_205.JPG

IMG_20170527_142412_731.JPG

Taprav avto za tole. Edino CE tablice bi še moral imeti, pa bi bilo še bolje. :)

Objavljeno
3 hours ago, gretzky said:

še bolje. :)

Kadar so ti parkingi zasedeni, parkiramo pred vrata. Ali na plocnik. Ali sredi ceste. :)

Objavljeno
pred 1 minuto, Zok pravi:

Kadar so ti parkingi zasedeni, parkiramo pred vrata. Ali na plocnik. Ali sredi ceste. :)

:D

Objavljeno

Enako velja tudi v primeru, ko voznik na cesti vozilo ustavi za več kot tri minute ali ga parkira in pri tem ne ugasne motorja. Statistik za leto 2016 pokaže, da so policisti obravnavali 37 takih primerov.

kaj pa policijski dizli ki laufajo pozimi ure in ure na mestu?? a te kazni , ki si jih napišejo vak dan odvede policijska postaja iz budžeta?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 minutami, thumper pravi:

Enako velja tudi v primeru, ko voznik na cesti vozilo ustavi za več kot tri minute ali ga parkira in pri tem ne ugasne motorja. Statistik za leto 2016 pokaže, da so policisti obravnavali 37 takih primerov.

kaj pa policijski dizli ki laufajo pozimi ure in ure na mestu?? a te kazni , ki si jih napišejo vak dan odvede policijska postaja iz budžeta?

Poglej na dno. Mogoče boš našel odgovor.  

Objavljeno
pred 24 minutami, Borutt pravi:

Poglej na dno. Mogoče boš našel odgovor.  

poglej se kdaj v ogledalo ..

Objavljeno
pred 3 minutami, thumper pravi:

poglej se kdaj v ogledalo ..

Se vidiš? Je slika motna ? 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!