Skoči na vsebino

STOP policija (vse kar ni v zvezi z motorizmom, zdravljenje frustracij, ter nabijanje do nezavesti)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

ti si domišljaš da si psihiater ..psihiater ni isto kot psiho ..

Ti že veš.

Objavljeno
pred 8 urami, thumper pravi:

ti si domišljaš da si psihiater ..psihiater ni isto kot psiho ..

Ti manjka, ti. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, gusar pravi:

Ti že veš.

No to vemo vsi,ki nimamo votle glave...Za psihijatra se je potrebno po srednji šoli še 12 let šolat pa nisi po 12 letih šolanja tuk sposoben,da bi lahko divjal po cesti brez ogrožanja drugih...Policisti pa v 6 mesecih poleg tega še šolajo...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 14 minutami, Borutt pravi:

Ti manjka, ti. 

imaš dokaz? če ga imaš ga predloži.. če ga nimaš se stišaj ..

Objavljeno
pred 24 minutami, thumper pravi:

imaš dokaz? če ga imaš ga predloži.. če ga nimaš se stišaj ..

Res ti manjka. 

Objavljeno
Ob 9. 2. 2018 ob 7:27, Borutt pravi:

Res ti manjka. 

noup..imam viška..ti si pa fouš..

Objavljeno
pred 12 urami, thumper pravi:

noup..imam viška..ti si pa fouš..

Rugelj ti manjka. Zelo. 

Objavljeno
pred 32 minutami, Borutt pravi:

Rugelj ti manjka. Zelo. 

prepričevanje nekoga drugega v nekaj , kar si ne upaš ali ne moreš privoščiti sam.

Objavljeno

Štrajkali bi,ker so za rokovanje z radarjem premalo plačani,za reševanje vlomov itd pa jih je premalo ......

Zdej bodo spet jokcali raji ,ko jih ta podpre in jim država nameni korenček,potem pa spet udri po inkasantstvu in raji ....

Ljudje so res ovce!

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

Štrajkali bi,ker so za rokovanje z radarjem premalo plačani,za reševanje vlomov itd pa jih je premalo ......

Zdej bodo spet jokcali raji ,ko jih ta podpre in jim država nameni korenček,potem pa spet udri po inkasantstvu in raji ....

Ljudje so res ovce!

kot sem razumel, ne štrajkajo zdele zarad dnarja ... to bodo prot jeseni :P

Objavljeno (popravljeno)

Resitev je enostavna. Ce nisi zadovoljen z placo si poisces drugega delodajalca. Ce smatrajo, da so dovolj sposobni, lahko zapustijo varno okrilje drzave in se preizkusijo v gospodarstvu. Tole bi jim povedal na pogajanjih, pa da vidimo, koliko bi jih odslo.

Popravljeno . Popravil IZTOK
Objavljeno
pred 2 minutami, IZTOK pravi:

Resitev je enostavna. Ce nisi zadovoljen z placo si poisces drugega delodajalca. Ce smatrajo, da so dovolj sposobni, lahko zapustijo varno okrilje drzave in se preizkusijo v gospodarstvu. Tole bi jim povedal na pogajanjih, pa da vidimo, koliko bi jih odslo.

kolikor se govori da so butasti - toliko pameti jim je pa nažalost še ostalo , da se dobro zavedajo razlik , ki bi jih čakale v gospodarstvu..

pred 14 minutami, maus pravi:

kot sem razumel, ne štrajkajo zdele zarad dnarja ... to bodo prot jeseni :P

logično..zdaj bodo štrajkali zaradi tega ker jih je "premalo" .. potem jeseni pa zaradi prenizkih plač.. 

glede na sistemizacijo v l.2016 jih manjka skupaj 2002 : uniformirani + neuniformirani.

če pogledamo obremenitev delodajalca - v tem primeru državo in njen proračun - :

recimo en čisto osnovni policist s 24 leti delovne dobe ki dela samo na postaji dopoldne recimo da dobi neto 813e neto plače brez malice in prevoza in kakršnihkoli dodatkov.

v tem primeru je polna finančna obremenitev delodajalca 1509e..

če mu povečaš neto plačo za 30e , si povišal obremenitev delodajalca za 63e . 

ko pomnožimo 63e s številom samo uniformiranih in neuniformiranih policistov za l.2016 - 7159 - to na letni ravni znese : 5.412.204 e ..

dejstvo je , da je indeks plač na policiji 2015/2016 104.4 torej se je pri tem vzorčnem policist zvišala plača za 36e kar pomeni da se je obremenitev delodajalca zvišala za 74e kar na letni ravni pomeni :

6.357.192 e...

https://data.si/izracun-place/

strani od 131 naprej https://www.policija.si/images/stories/Statistika/LetnaPorocila/PDF/LetnoPorocilo2016.pdf

sindikate javnih služb in podjetij bi pa jaz takoj ukinil.. 

Objavljeno
pred eno uro, Borutt pravi:

Spet bo denar. Komaj čakam. 

pejte plužt :ras:

al pa tovornjake dol ćewlat :ras:

ker je cestarje spet sneh presenetu :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
8 minutes ago, maus said:

pejte plužt :ras:

al pa tovornjake dol ćewlat :ras:

ker je cestarje spet sneh presenetu :P

Ni!

Sem pravkar zvozil relacijo LJ - NM brez enega problema. Mogoce je bilo malo snega na prehitevalnem pasu od Trebnjega najprej(samo par km), drugace pa superca. Mogoce sem porabil 10min vec..

Sem pa decembra kar nekaj prevozil po AT, ko je snezilo na polno.. tam je zadeva jasna, hitrost se prilagodi, pluga nihce ne prehiteva etc. Opazam pa zmeraj vecji problem slabih zimskih gum. 

DARS ni kriv ce ti po avtocesti nemores peljati s kitajsko gumo sirine 200+

Sem pa mislil da bo slabse..sem sel celi 2 uri prej na pot. :) 

Popravljeno . Popravil ukica
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, ukica pravi:

Ni!

Sem pravkar zvozil relacijo LJ - NM brez enega problema. Mogoce je bilo malo snega na prehitevalnem pasu od Trebnjega najprej(samo par km), drugace pa superca. Mogoce sem porabil 10min vec..

Sem pa decembra kar nekaj prevozil po AT, ko je snezilo na polno.. tam je zadeva jasna, hitrost se prilagodi, pluga nihce ne prehiteva etc. Opazam pa zmeraj vecji problem slabih zimskih gum. 

DARS ni kriv ce ti po avtocesti nemores peljati s kitajsko gumo sirine 200+

nehi mi pomagat, ker te bodo dugi požrl :P

to, kar ti pišeš, sem že večkrat napisal, pa so me spluval, da sm komi iz dreka vn gledu .. vsaj toplo je blo :jezik: 

;) 

Objavljeno
5 minutes ago, maus said:

nehi mi pomagat, ker te bodo dugi požrl :P

to, kar ti pišeš, sem že večkrat napisal, pa so me spluval, da sm komi iz dreka vn gledu .. vsaj toplo je blo :jezik: 

;) 

To so dejstva :) 

Me res zanima kako bo cez par ur, ko se bom vracal nazaj. 

Aja pa malo pred Visnjegorskim vrhom ze caka vleka za kamione.. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 7 urami, maus pravi:

za une, ki so se po takem sranju vozil, je pomojem laičnem mnenju, bolj potreben psihiater, kot policaj :P

Kolikor berem tole temo, je to dvoje lahko ena in ista oseba. Psihiater in policaj hkrati. Sem se zmotil?

• Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 13 minutami, gretzky pravi:

Kolikor berem tole temo, je to dvoje lahko ena in ista oseba. Psihiater in policaj hkrati. Sem se zmotil?

nisi uganu :P 

to je blo bolj mišljeno za mamutovce, ker jih niso u petek policaji nč merl :P 

pa tut provide se niso za njimi preganjali ... če so jih pa opazili, so pa psihiatre poklical, ampak, jih ni nuben ujeu k so diujaki diujakasti :P

Popravljeno . Popravil maus
  • Haha 2
Objavljeno
pred 6 urami, Borutt pravi:

Spet bo denar. Komaj čakam. 

ne se sekirat, sej se boste oddolžili s kako "akcijo" :D

ps. čeprav vam višje plače privoščim. Pravzaprav jih vsem, ker pri nas niso problem plače, ampak nesmotrno, nekontrolirano razmetavanje z denarjem (v določenih službah tudi prezaposlenost), ampak to je že druga zgodba.

Objavljeno
1 hour ago, ukica said:

.Napaka ga je izucila? Me res zanima, ali je izgubil izpit. No tudi ce ga je, je verjetno dobil soferja..

Ni ga izgubil,zakaj bi ga?  On ni v istem rangu kot raja,.......

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!