perimund Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Pri kolegu sem videl, da je imel na 900rr (97) nekaksen "kit komplet", ki je zajemal: sportne tačke + noslice (obrnjen menjalnik), blazilnik na krmilu, zadnji konec motorja (rep) vzdignjen za cca 2-4 cm - pri amortizerju ima drugacen "trikotnik" tako da vse skupaj pride vzdignjeno. Vecino stvari najdes v spletnih ali lokalnih trgovinah - zanima me ce je kdo kje videl, da se da nabavit tisiti "trikotnik" oz. pri drugih motorjih nek vmesni člen med amortizerjem in zadnjo vilico. Prosil bi za link, ali vsaj idejo kako bi se temu delu lahko reklo (ime), da bi lazje iskal.
RoadKill Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 mogoče, jack up...? http://www.bandit-1200.demon.co.uk/public_.../jackup_kit.htm lp
perimund Objavljeno Februar 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 cool + tnx Zdej pa se to - se da to kje v sol narocit mogoce?
perimund Objavljeno Februar 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Kdorkoli karkoli?!!??? Vsaj pribilzno - tudi če je narobe ...... :shock: :shock: :roll: :?: :?: :!: Al je res ta forum sam tako mal za zajebancijo?? :?: :sleeping:
Ice Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 najbrz se v slo tega ne da narociti.preskrbi si nacrt in daj nekomu narediti.
perimund Objavljeno Februar 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Ice Hvala - bom zgleda res mogu dat naredit nacrt + naredit.
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Odvisno kaj bi rad naredu iz svoga motorja. A bi mogoče streetfighterja? Za to imam link, če te zanima povej.
perimund Objavljeno Februar 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 ne, samo zadnji konec (sedez, rep) bi rad vzdignil za 3 cm
RoadKill Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 In kaj dosežeš s tem dvigom? Bral sem, da dober izgled (ok), pa da se motor bolje vozi (malo skeptičen)...... in kaj še? lp
Roman Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 In kaj dosežeš s tem dvigom? Bral sem, da dober izgled (ok), pa da se motor bolje vozi (malo skeptičen)...... in kaj še? lp Če motor zadaj dvigneš, s tem zmanjšaš predtek sprednjih vilic, kar ima za posledico boljšo okretnost motorja, poslabša se pa smerna stabilnost. Perimund, zakaj si pa tistih dveh ročic ne narediš sam, ali pa jih daš naredit kakšnemu kovinarju?
perimund Objavljeno Februar 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Roman - razmisljam o tem RoadKil - sem se spomnil da je bil pri kolegu problem pri polnem šusu v ostre ovinke - je zadnje kolo prevec plesalo L in D. P.S: S tem posegom bi spremenil celotno ciklistoko motorja - glede na to da ze sedaj rad poplesuje zadnji konec - sem si ze skoraj premislil. Verjetno bom dal enemu naredit, potem pa bom sel probat kako se bo peljalo.
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 če praviš, da ima kolega na takem motorju to narejeno, probi peljat njegov motor, pa boš vidu če ti bo všeč. Brezveze dnar stran mečeš. Itak ga boš rabu za nakup original avspuha pri registraciji. :lol: :lol: :lol:
perimund Objavljeno Februar 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Original auspufe imam v garazi. Kolega ima drugacen motor kot jest. :cry:
RoadKill Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Zanimivo je, da nekateri opravljajo obratne predelave - znižanje motorja. Postopek precej enak. Več o tem: http://www.motosvet.com/motoclanki.php?men...ID=83&View=0003 in tole: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2757 LP
perimund Objavljeno Marec 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 EVO! Nasel zelo prikladno stran, ce bi rad kdo narocal kake "dodatke" za mopedino, gor je tud "moja zadeva"! Tail riser - alias Jack UP Metisse Tail Riser's will optimise your bike as follows: + better handling + better feedback from rear suspension + more grip on the rear wheel + more weight on the front wheel + less kickback + and much better look with raised tail + tested and recommended by international motorcycle journalists + race proven Tukaj je naslov od te nemske firme ki je tudi proizvaljalec: http://www.metisse.de Imajo tudi internetno prodajo.....
perimund Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 MAM SE ENO VPRASANJE: Mogoce pozna kdo koga oz. ali kateri od vas izdeluje oklepe iz poliestra ali karbona???
perimund Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 IScem IScem - hvala nasvet k sem ze obupal z iskanjem - zdej pa spet iscem oscem. :oops:
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 se mi zdi,da tole isces: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2262
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se