Skoči na vsebino

Marincspeedshop delavnica

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Puščavska lisica na servisu :smoke:

PhotoGrid_1497463438866.jpg

PhotoGrid_1497463337431.jpg

Popravljeno . Popravil marincspeedshop
Objavljeno
pred 26 minutami, marincspeedshop pravi:

Puščavska lisica na servisu :smoke:

Bolj puščavski nilski konj :lol1:. Pa še to ga veliki šofer naredi bolj šlank, kot je v resnici.

Ajd!

Objavljeno

Predelava sklopke "sticky efekt" #Aprilia #rsv1000 #vrtanje #finomehanika #stružnica #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1498052006226.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Izdelava protivlomne verige #heavyduty #custom #MarincSpeedShop #cigani #nimajo #za #burek

20170626_131505.jpg

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 23 urami, hy650 pravi:

Kaj si to naredil s sklopko? :?

Olno dizo za mazanje sklopke sm zmansu iz 0.75 na 0.40 (update za tanove masine). Rsv ma suhi karter in lamele/plati ostanejo zlimani tudi ko stisnes sklopko zaradi trenja olja. Tezko je najdit ler in motor skos mal naprej rine. Z predelavo dize se ta problem odpravi.

Objavljeno

In kako se v praksi to obnese? :)
Jaz imam drugo generacijo RSV-jke, pa je še zmer problem dobit ler, oz morš mal naštudirat cel sistem :)

Objavljeno

Extreme security chain #custom #MarincSpeedShop #veriga #kaljena #cementirana #65hrc #cigani #nimajo #za #burek

Veriga cementirana na 65hrc, ključavnica oblečena v inox+kaljene ojačitve+anti pick lock sistem

PhotoGrid_1498831898645.jpg

Ob 29. 6. 2017 ob 13:59, ProdriveR pravi:

In kako se v praksi to obnese? :)
Jaz imam drugo generacijo RSV-jke, pa je še zmer problem dobit ler, oz morš mal naštudirat cel sistem :)

V praksi se obnese super, razlika kot noc in dan. Men najlazji nacin za ler pa je: dam v 2nd prestavo pa "butnem" po saltheblu v ler.

Objavljeno

Kul, hvala za odgovor. Jaz imam aftermarket cilinder, pa je še vedno "težava" prisotna. Rešujem jo pa tko, k si napisu, dam v drugo in potem rahlo pritisnem stopalko dol.

Drgač pa kul tema, vsaka čast kaj vse delaš :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Varjenje konstrukcije za stekleno teraso #Varstroj #Supermig230 #Balder #heavyduty #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1500326221588.jpg

• Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Custom passenger backrest #HarleyDavidson #HD #custom #welding #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1501078276837.jpg

Objavljeno

Menjava statorja #Aprilia #V2 #service #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1501262422434.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 urami, ProdriveR pravi:

Lastnik je Luka iz Lj. Nevem pa ce je na forumu.

Objavljeno (popravljeno)

Cist sm se zgublen na forumu pa nevem gdo je gdo. Motor je od lucky-ja ja :book:

Popravljeno . Popravil marincspeedshop
Objavljeno

Fork rebuild #Yamaha #tdm900 #MarincSpeedShop

20170727_155208.jpg

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Predelava distančnikov #struzenje #MarincSpeedShop #MarincStruzenje #tuning #predelave #custom

PhotoGrid_1502882804780.jpg

Objavljeno

Custom made šusplata #Husqvarna #te610 #bashplate #skidplate #TIGwelding #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1503337269147.jpg

Objavljeno

Pri doticnem motorju je stvar malo bol zakomplicirana ker sta substangi gestela razlicne oblike in je blo treba ze sredinsko plato "posejpat" v 3D obliko. Vse koscke prvo "zapikam" z mig/mag svasaparatom potem pa vse zvarim z tig. Lukne so za cim manso odbojnost zvoka in weight reduction ob straneh na notranji strani pa je naliman izolator (filc).

20170817_170807.jpg

20170818_153243.jpg

Objavljeno

te čisto razumem koliko si se namatral s tm okoli nesimetričnega okvirja.. tud jst sem se ko sem dajal smučke na gnuja ..:P:P

Objavljeno

Predelava sklopke #Aprilia #tuono #V2 #MarincSpeedShop

20170821_163838.jpg

Objavljeno

oldschool Suzuki #ultrazvočnočiščenje #sinhronizacija #vplinjačev #frgazerca #Suzuki #servis #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1504110838693.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Sinhronizacija vplinjačev #Yamaha  #fergazerca #servis #MarincSpeedShop

PhotoGrid_1504380240326.jpg

Objavljeno
On 8/29/2017 at 3:12 PM, marincspeedshop said:

Predelava sklopke #Aprilia #tuono #V2 #MarincSpeedShop

20170821_163838.jpg

Kaj si pa to delal na sklopki? 

Cez zimo bi ti prpelu tuno, mi je zanimiva predelava za ler, ker ga je res tezko najdt. Pa se par stvari bi porihtu - airbox mod, zeleno zicko prerezat pa se kaj bi se najdl :) 

Objavljeno
1 hour ago, ukica said:

Cez zimo bi ti prpelu tuno, mi je zanimiva predelava za ler, ker ga je res tezko najdt.

motul 300v 15w50 zamenjan vsako leto skupaj s filtrom, ustrezen odmik na ročici sklopke, vsako leto menjano olje v napeljavi; tuono 2009; teh težav še nismo zaznali....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!