hy650 Objavljeno Februar 25, 2017 Opozori Objavljeno Februar 25, 2017 (popravljeno) Zanima me , če ima kdo kak načrt poligona spretnostne vožnje-razdalja med ovirami, radiji zavijanja...Malo me je prijelo, da bi potreniral pred sezono ... Popravljeno Februar 25, 2017. Popravil hy650
Cletus Objavljeno Februar 25, 2017 Opozori Objavljeno Februar 25, 2017 Tole je iz uradnega lista, začne se na 6. strani. https://www.uradni-list.si/files/2013/RS_-2013-038-01468-OB~P007-0000.PDF GoBobi in SMX17 2
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2017 Opozori Objavljeno Februar 26, 2017 pred 13 urami, hy650 pravi: Zanima me , če ima kdo kak načrt poligona spretnostne vožnje-razdalja med ovirami, radiji zavijanja...Malo me je prijelo, da bi potreniral pred sezono ... veliko ti zna povedat in pomagat tudi @Borutt. Nekaj tem v zvezi s tem:
sesir Objavljeno Februar 26, 2017 Opozori Objavljeno Februar 26, 2017 Drugače imajo vsako pomlad na Raceland v Krškem...brezplačno za otvoritev sezone....nekaj policistov in inštruktorjev varne vožnje...je kr zanimiv izlet...malo predavanja,malo vožnje med kegli...malo po pisti,vmes si privoščiš dobro kosilo in vsaj meni vedno odličen dan! GoBobi 1
hy650 Objavljeno Februar 26, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2017 Hvala Dami in Sesir. Fajn bi bilo, če bi bil dogodek na Racelandu objavljen na MS. DAMI34 1
sesir Objavljeno Februar 26, 2017 Opozori Objavljeno Februar 26, 2017 pred 9 minutami, hy650 pravi: Hvala Dami in Sesir. Fajn bi bilo, če bi bil dogodek na Racelandu objavljen na MS. Bom objavu...drugače pa,če imaš facebook se pri njih veliko dogaja in vse objavljajo po facebook...lani recimo trije dnevi za motoriste z inštruktorji..dnevi,ki jih za 20eu lahko preživiš cel dan na pisti,večerje,all you can eat dnevi,piza in deset krogov vsaki dan v akciji,drift serije,koncerti,.... Bostjan L in GoBobi 2
hy650 Objavljeno Februar 26, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2017 pred 58 minutami, sesir pravi: Bom objavu...drugače pa,če imaš facebook se pri njih veliko dogaja in vse objavljajo po facebook...lani recimo trije dnevi za motoriste z inštruktorji..dnevi,ki jih za 20eu lahko preživiš cel dan na pisti,večerje,all you can eat dnevi,piza in deset krogov vsaki dan v akciji,drift serije,koncerti,.... Odlično . Bom začel spremlajti njihove objave in dogodke. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se