david125 Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Živjo. Rad bi zvedel malo več o slovenskem državnem prvenstvu v motociklizmu. O tem področju se zelo malo piše in govori nasploh po vseh medijih, tako da sploh nimam pojma, katere pokale imamo. :cry: Vem samo za supermoto, minimoto in skuter prvenstva. Ali mogoče obstaja kak pokal s cestaki? Kateri razredi so zastopani? Kako začeti sodelovati v njih? Kaj je za to potrebno? itd. Skratka čim več.! lp
BlazS Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Jaz sam vem da je treba imet denar, denar pa se enkrat denar.Po mojem en tip k trenira supermoto(prej je pa 125cc motociklizem) prodaja 2 motorja, sam za vrtoglavo ceno.
david125 Objavljeno Marec 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 A je tekmoval v Sloveniji? Kaka je kaj cena teh mašinc?
trco Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 od 800.000 sit pa tja do 3 mio je pa v sloveniji letos prvic (koncno)drzavno prvenstvo v hard enduru :0X:
airy Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 Pokalov s cestaki je kar precej. Če jih naštejem kar na pamet, pa ne me za besedo držat od 125,250 (sp,gp), 600 supersport, superstock... Imaš pa zraven državnega prvenstva še pokal Alpe-adria(mednarodno prvenstvo), če pa je denarnica res hudo debela pa še kakšen Jura cup... Več informacij o državnem prvenstvu ti podo dali na AMZS na Dunajski v Ljubljani. Če rabiš tel. se mi javi na pm.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se