Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Marec 16, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2017 Ni blo težko poiskat material, samo spomnit se je blo treba So rohneli motorji po Gorici, se še spomnim (to me nardi starega, saj vem. Naj povem, da sem imel komaj kakšno leto takrat). Najbolj od vsega moto cirkusa se spomnim pravokotnih bal sena, ki so jih organizatorji postavili na ovinkih kot zaščito ... ne moreš verjet ... Našel sem tudi diplomsko delo nekoga, ki je brskal po zgodovini in našel zanimivosti vseh 13. dirk, ki so potekale po Novi Gorici. V PDF-ju so tudi načrti poteka dirke. Kdor pozna Novo Gorico ... In slike iz leta 1966. Zaradi teh slik sploh to pišem, saj so izredno zanimive za pogledat. Kako in kje so dirkali, in kje so stali gledalci ... (admin premakni, če tukaj ni ustrezno) AVTOMOTO_DIRKE_V_NOVI_GORICI_1959 -1971.pdf blazzarss, ludiluka, GoBobi in 10 others 13
iom Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 Pohvalno, da se še kdo spomni teh časov in objavi fotografije.Če maš še kaj materiala jih kar naloži bomo še obujali spomine. lp ;M
izibajker Objavljeno Marec 18, 2017 Opozori Objavljeno Marec 18, 2017 Če bo kdo našel še kakšne podobne fotke, morda iz Škofje Loke, Opatije, Grobnika (iz 80ih) naj jih kar tule objavi. Pa če bo več različnega materiala, bomo temo kasneje preimenovali... Če se bo avtor tele teme strinjal, seveda. DAMI34 1
GO_Tomi Objavljeno Marec 19, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 17 hours ago, izibajker said: Če se bo avtor tele teme strinjal Itak. Avtor se strinja z vsem, kar je narejeno s pametjo
dreja_123 Objavljeno Marec 19, 2017 Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 On 16. 3. 2017 at 4:15 PM, GO_Tomi said: Čestitam, lepe fotografije Nam zaupaš, kdo je bil fotograf in morda še opremo (fotoaparat, objektiv), s katero je bilo fotografirano ? Hvala in LP Andrej
GO_Tomi Objavljeno Marec 19, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2017 54 minutes ago, dreja_123 said: ... kdo je bil fotograf ... Nimam pojma. Te fotke sem dobil nekje, nekdaj. Sanja se mi ne. Niti vem karkoli o opremi. So pa bile posnete v Gorici, edino to vem
lopata Objavljeno Marec 20, 2017 Opozori Objavljeno Marec 20, 2017 Super fotke. V domačem arhivu imam kar nekaj fotografij VN Loke, kjer je moj pokojni oče sodeloval kot štarter. ( jih bom poskeniral in objavil). Zanima pa me tudi ali obstaja kaj materijala iz Kamnika, kjer sem kot mulc na predzadnji oz zadnji dirki peljal otvoritveni krog z avtomobilom, ki se je uporabljal za učenje vožnje na poligonih (nimam nobene fotografije) LP Aleš fazerčk, GoBobi in GO_Tomi 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se