Popularna objava thumper Objavljeno Maj 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2017 ko napišeš konc oktobra 2016 star dopust za maj 2017 pa se draga spomni , da ima rojstni dan vmes ko bi bil na poti - jo pač vzameš s sabo ..start v petek ob 16.30 iz lj do markt allhau-a kjer sva prespala .. naslednji da do prage. iz prage prek dečina in pirne v dresden.vsak ve za katerega je slikan ker motor.. dresden - berlin ..uh ja 6 stC z enim najhujših nalivov na motorju .. naslednja dva dneva malo po berlinu .. potem nazaj prek dresdna v prago.. iz prage v vrable na slovaškem in nato domov .. lepih 2600km .. Dr.SPEED, DAMI34, Cartman in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Maj 14, 2017 Deli Objavljeno Maj 14, 2017 Bil v Pragi in Berlinu (sicer ne z motorjem) tako da nabjolj me facinira od vseh teh slik tista oglata škatla/ kanta/kufr ki jo maš zadi na prtljažniku bosa in Vito23 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2017 alpos moto program večinoma se mi zdi vodotesen vsaj zaenkrat- načeloma stranski 32l postavljen počez..ker izgleda češko se tudi odpira tako kot prednja hauba od škode 105l. ALEŠ M, DAMI34, Cartman in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 S spitfirejem v Berlin. Carsko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Kje točno je tisti muzej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 13 urami, Cartman pravi: S spitfirejem v Berlin. Carsko! priznam - sedež je king & queen .. pred 11 urami, izibajker pravi: Kje točno je tisti muzej? ni ravno muzej..tip ima štacuno in servis v dresdnu pa še par zanimivih lepih motorjev .. e me vprašat kje v dresdnu izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Maj 13, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2018 evo leto je naokoli in spet sem nazaj...lani je bilo moji tko cool , da me je letos nahecala za ponovitev.no mal je pripomoglo tudi to , da je frend pritisnil s "pejta z goldo".. prvi dan domžale domašov - hotel annahof malo naprej od avtodroma 36e z zajtrkom za oba...naslednji dan prek dresdna - in istega placa z motorji - v teikyo hotel - jugendgastenhaus - dve noči za dva z zajtrkom 145e. naslednji dan obisk spominskega parka ruskim vojakom v treptowu in proslava ob osvoboditvi berlina ter zvečer žur.. praga ena noč - no z dvema in prtljago pa v topcasu pol palete pira sem scal kri po tistih jebenih prekrižanih tračnicah od tramvaja , ki so postavljene med kocke-sploh ko pripelješ po klančku navzgor in se moraš pred zavijanjem levo dol ustavit v luknji-toplo odsvetujem..ven iz prage ga je peljal kolega jaz pa njegovo cbr 1100xx .-milina.. naslednji dan prevrnjena cisterna na avtocesti nekaj naprej od prage .. za obvoz smo porabili 1.5 ure.. brno , slovaška na poti proti trnavi pa naliv s 15cm vode na cesti - ob tej številki smo se ustavili na avtobusni postaji za 10 min ker ni bilo več vidljivosti ama nič..v trnavi postanek v klubu in gasa rišnovci na enega od najboljših evropskih kebabov ..potem se nam je plan spremenil in smo potegnili do prijatelja na madžarsko mejo kjer smo do konca posušili obleke in namočili želodčke ter prespali.. naslednji dan nazaj v rišnovce na en dan obveznega druženja in planiranja za skupni beograd vikend čez en mesec ter spanje.. in v nedeljo pičipoki počasi proti domu.. mal čez 2600 km se je nabralo.. notranc, GO_Tomi, mladench in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se