Skoči na vsebino

Sune? Mit ali resnica (nabijanje ali 2cilindra 650 ccm res suneta, pa o 650vs1000)

Priporočene objave

Objavljeno
5 minutes ago, Borutt said:

Šolarji večkrat slišijo isto snov, da si jo zapomnijo. Ampak nekaterim tudi 100x poslušanje ne gre med ušesa. Nekaj je kriv premajhen pomnilnik, nekaj pa zanič procesor. 

mogoce pa zivi v matrici in dozivlja neskoncen glitch  :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, Borutt pravi:

Šolarji večkrat slišijo isto snov, da si jo zapomnijo. Ampak nekaterim tudi 100x poslušanje ne gre med ušesa. Nekaj je kriv premajhen pomnilnik, nekaj pa zanič procesor. 

Po sebi sodiš?

Ker ti moram dopovedovati še slikovno da je navor le nekaj % nižji v čistem štartu...potem pa ga moč dol poje že na 600 mopedo...

Te faše sanje,da je v2 močnejši so včasih še donekle držale zdaj pa nikakor ne več!

S tem da so grafi za 2011 R6 ker SUNE tudi snecijev moped...pač primerno primerjat z 7let starim SS...al bi rad da z novo r6 ?

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno
pred 5 minutami, sesir pravi:

Po sebi sodiš?

Ker ti moram dopevodovati še slikovno da je navor le nekaj % nižji v čistem štaru...potem pa ga moč dol poje že na 600 mopedo...

Te faše sanje,da je v2 močnejši so včasih še donekle držale zdaj pa nikakor ne več!

S tem da so grafi za 2011 R6 ker SUNE tudi snecijev moped...pač primerno primerjat z 7let starim SS...al bi rad da z novo r6 ?

Pojdi do mesnice. Čimprej.

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, Borutt pravi:

Pojdi do mesnice. Čimprej.

Možnost da mesnica odprta v nedeljo ob ob 22 uri je ista ko,da versys SUNE

Objavljeno

Dejte se nehat z grafki okol preganjat. S tapravim motorjem je bolje. :smoke:

BTW: a grafek kater ima rdeco crto bolj leti od unga s plavo? A je to tko kt pr avtih. TDI z rdecim i-jem je hujs od unga k nima redcga i-ja?  

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Nearrain pravi:

BTW: a grafek kater ima rdeco crto bolj leti od unga s plavo? A je to tko kt pr avtih. TDI z rdecim i-jem je hujs od unga k nima redcga i-ja?  

Taku blo včasih...

Zdaj bolj SUNE,če ima zlato verigo pravi Sneci....:ras:

Objavljeno (popravljeno)
pred 18 urami, sesir pravi:

Poanta bila to,da si ti trdil,da mopedek od 60konjev sune....

Ne razumem in ne morem razumet,da teh nekaj konjev sune a v praksi gre kot moja jaca od 125,ki sem jo imel kot pubertetnik¡!!!!!!!!!!!

Aha sneci se pravi zate moped SUNE če se v drugi pelješ 15kmh po hribu navzdol in zabiješ v prvo?Ne vem za druge vendar jz mislil,da smatraš pod SUNE nekaj v smeri vožnje....

... sem malo v zaostatku s telimi posti... ste se preveč razpisali... pa sem prebral samo do tegale posta, ki ga citiram. Naprej se mi ni dalo, zato se opravičujem, če je kdo nekaj podobnega do tu že omenil.

Šešir, glej.... še enkrat... in spet, pa še enkrat:

... daj ti tvoji R6 montirat blokado na 70 konjev (ali kolikor jih že pač ima Versys), oz. omejiti obrate motorja, ki jih doseže pri 70 konjih, pa se pojdi potem ganjat skupaj z Versačem po pisti... serpentinah... podeželju....  pač en vštric drugega.

...aja... pa R6 lahko vozi Rossi, Versača pa Snecer....    :P    ;) 

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 16 minutami, Zivnorc pravi:

..aja... pa R6 lahko vozi Rossi, Versača pa Snecer....    :P    ;) 

Tu bi stavil na Rossija :cool: Sam se s še enkrat močnejšim motorjem nebi upal kosati z njim.

Ampak bolj kot berem to temo, manj vem, za kaj se gre. Po naslovi bi sklepal, da sune samo Versys 650, noben drug motor? Če pa suvajo vsi motorji, glede na avte ali karkoli že, pa ne vem v čemu je point?

Objavljeno (popravljeno)
pred 50 minutami, Zivnorc pravi:

.

... daj ti tvoji R6 montirat blokado na 70 konjev (ali kolikor jih že pač ima Versys), oz. omejiti obrate motorja, ki jih doseže pri 70 konjih, pa se pojdi potem ganjat skupaj z Versačem po pisti... serpentinah... podeželju....  pač en vštric drugega.

Ja in kaj misliš,da bo kerkoli SUNIL z le 70 konji???

pred 29 minutami, vandrovec pravi:

? Če pa suvajo vsi motorji, glede na avte ali karkoli že, pa ne vem v čemu je point?

V eni ne vem več kateri temi je sneci pametoval kako njegov versys z zlato verigo SUNE in ker se je brez veze smetila tema je dami smetenja prestavil in ustvaril novo temo!

No potem se je še našel borutt,ki po trenutnih foto dokazih očitno slabo vidi s svojim moto znanstvom pametoval kako v letu 2017 še vedno 2 cilindra imata večji navor in bolj suneta od 4 cilindrašev....

Po mojem mnenju pač manj kot 1000ccm NE sune!Pa sem vozil hardcore supermoto...Sune pa ja iz 20 na 40 a mora biti zelo zaprto,da se ni sploh mogoče nad 100 peljati,da imaš mogoče občutek sunka,ki traja vav mogoče sekundo ali dve...

No vsaj po mojem mnenju pomeni,da nekaj sune,da grotesno potegne med 50 in 250

Objavljeno
pred 58 minutami, sesir pravi:

Ja in kaj misliš,da bo kerkoli SUNIL z le 70 konji???

V eni ne vem več kateri temi je sneci pametoval kako njegov versys z zlato verigo SUNE in ker se je brez veze smetila tema je dami smetenja prestavil in ustvaril novo temo!

No potem se je še našel borutt,ki po trenutnih foto dokazih očitno slabo vidi s svojim moto znanstvom pametoval kako v letu 2017 še vedno 2 cilindra imata večji navor in bolj suneta od 4 cilindrašev....

Po mojem mnenju pač manj kot 1000ccm NE sune!Pa sem vozil hardcore supermoto...Sune pa ja iz 20 na 40 a mora biti zelo zaprto,da se ni sploh mogoče nad 100 peljati,da imaš mogoče občutek sunka,ki traja vav mogoče sekundo ali dve...

No vsaj po mojem mnenju pomeni,da nekaj sune,da grotesno potegne med 50 in 250

Mesnica je odprta. 

Objavljeno

... glej @sesir:

.. drug primer, če ti motoroznanstvo ne gre.  :hmm:

... o.k... sem se spomnu  :D

... kdo bolj sune?

...črnc z 32centimetrskim....al ti s 13 cm?

... ok... bom vprašal tvojo žensko  :lol1:  ... ko bo itak rekla, da črnc...  :P

... brez zamere.... malo heca... itak je to nabijanje ...   a sm reku nabijanje ... črnc...    :lol1:

Objavljeno
pred 2 minutami, Snecer pravi:

z zlato verigo še bolj sune, preverjeno

oni sa zlatnim lancem, so nagneni k pretiravanju :lol1: 

Objavljeno
pred 5 minutami, maus pravi:

oni sa zlatnim lancem, so nagneni k pretiravanju :lol1: 

pred 5 minutami, Zivnorc pravi:

... glej @sesir:

.. drug primer, če ti motoroznanstvo ne gre.  :hmm:

... o.k... sem se spomnu  :D

... kdo bolj sune?

...črnc z 32centimetrskim....al ti s 13 cm?

... ok... bom vprašal tvojo žensko  :lol1:  ... ko bo itak rekla, da črnc...  :P

... brez zamere.... malo heca... itak je to nabijanje ...   a sm reku nabijanje ... črnc...    :lol1:

Kot je že napisal Maus...bolj SUNE un sa zlatnim lancem okolo...:grupni:

• Haha 2
Objavljeno
pred 15 urami, Borutt pravi:

same globoke, no važno da ti sune :P

pred 2 urami, Zivnorc pravi:

... sem malo v zaostatku s telimi posti... ste se preveč razpisali... pa sem prebral samo do tegale posta, ki ga citiram. Naprej se mi ni dalo, zato se opravičujem, če je kdo nekaj podobnega do tu že omenil.

ne bo šlo, en ma 650ccm, drug pa 600ccm. Ni pošteno :P

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

same globoke, no važno da ti sune :P

ne bo šlo, en ma 650ccm, drug pa 600ccm. Ni pošteno :P

... aja.... pa pozabu sem na zlomljeno nogo...  :blush:

Objavljeno
pred 8 minutami, Zivnorc pravi:

... aja.... pa pozabu sem na zlomljeno nogo...  :blush:

kako lohka to pozabiš :eek:

Objavljeno

...jebenti...zdej sem pa že malo zmeden glede teh navorov...pa moči..pa sunkov...

....pa me nekaj zanima...oz. mi ni jasno nekaj....in sicer:

V kateri brzini ima R6 večjo moč...v prvi...ali v šesti?!? :huh:

@sesir.....mogoče ti veš? :D

• Zmeden 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 13 urami, Snecer pravi:

to je avto, 4 kolesa

Hehe...spada pod motorje,rabiš izpit za motor...pa čelada nujna!

Sploh pa ziher več kmotorja kot invalidski mp3 ali fuoco a katerem sanjam....

Objavljeno
Ob 13. 9. 2017 ob 7:53, sesir pravi:

Hehe...spada pod motorje,rabiš izpit za motor...pa čelada nujna!

Sploh pa ziher več kmotorja kot invalidski mp3 ali fuoco a katerem sanjam....

evo, danes sem "telemetrijo" pobral in, sunek kot airbus

podatki.jpg.6f4065cf3eb0829eb950c3903e990a58.jpg.7aa9071494abfdef1f7742cd39207045.jpg

Objavljeno (popravljeno)

mcy0815_comp_dyno.jpg?itok=EBkntykw

Before this year’s Versys updates, the V-Strom 650 had the measure of the Kawasaki’s parallel twin. Not anymore. A new exhaust system and updated ECU settings give the Versys great low-end and midrange grunt, which go nicely with the engine’s frisky demeanor. For its part, the V-Strom’s SV-derived mill is smooth and very tractable.

Tighter in every dimension, the Versys certainly feels more compact and sporty. For ’15, Kawasaki moved the footpegs down and forward, eliminating complaints from taller riders.

mcy0815_comp_ergo_kaw.jpg?itok=rFwWuEHP

Kawasaki Versys 650 LT

mcy0815_comp_ergo_suz.jpg?itok=zTog4Edc

Suzuki V-Strom 650XT

Popravljeno . Popravil exclan

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!