Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Včeraj cca 900km Ljubljana-Krakow in ogled največjega rudnika soli na svetu,bil 327m pod zemljo a ne mrtev :-) GO_Tomi, ALEŠ M, Schultz in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 8, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Včeraj v štirih državah,danes samo po Poljski. Krakow,Auschvitz,Biala Podlaska cca 600km. Zbit sem,bil je težek promet in čutila pri dinamik vožnji na full. Parkiram in čakam 00.00 ko mi začne veljat Beloruska vizA ,jutri potegnem do Minska :-) Pnevmatiko nevarno pobira,treba bo biti bolj nežen z ročico plina :-( Zdej pa savnica ,da se mal zmehčam:-) Slow, TakeALookAround, Rdeči in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Saj si že bil pri savnicah....še sreča da ne obratujejo... Ajd...spočij se, pa varno naprej. trebor, Kmet2, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 9, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 9, 2017 Današnji vtis......grrrr.....meja z Belorusijo mi je vzela cca 4h,listki,pildki,pizde materine,za povrh pa dež,skoz po malo. Po 500km pridem v Minsk,tu pa pravi naliv,do kože :-( pa še fuknjen garmin ....aaaaa krožu po Minsku ko luda mara..... ....evo malo pred vstopom v tretji svet.... ...in po faking 4 urah vstop BLR.... ...tu srečam svojega bodočega kompanjona,od Minska naprej. Po poti mi srce ne da,da se ne zapeljem k prelepemu jezeru ,obdanemu z pravljičnimi hiškami iz lesa. Danes je šlo vse narobe,ja bla je tabla "ni prehoda" sam jaz ne znam teh njihovih grablic brat. Je prletu kmet z vilami,po hitrem postopku sem se pobral.....vmes pa skor pogrnu na neki mivka podlagi. Bogu za nogu,mi ni bilo ravno za odkopavat motor ... ...v Minsku ujamem,kolega s katerim si bom še 10kkm delil slabo in dobro in par minut lepega vremena za par fotk,kasneje se je v trenutku stemnilo in voda je lila... Baje edina akademija za cirkusante....fak a tud to obstaja.... ...to je blo to, vmes še mal jedli,srali in metuljčke gledali.....ne mi težit,ne da se mi leporečit,to bom počel, ko se vrnem in napišem potopis :-) Za mano je 2000km v treh dneh,še 10kkm in sem spet doma .... Jutri je plan Moskva cca 700-800km odvisno kok me bo jebala navigacija,predvsem pa meja z Rusijo.....jutri bo kap ,lp dAlencc87, vuk76, Schultz in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 19 urami, Kmet2 pravi: Današnji vtis......grrrr.....meja z Belorusijo mi je vzela cca 4h,listki,pildki,pizde materine,za povrh pa dež,skoz po malo. Po Pa ti misliš to z enim setom pnevmatik odpelat.....a bo al bo dren...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 pred 1 minuto, Wakasaki pravi: Pa ti misliš to z enim setom pnevmatik odpelat.....a bo al bo dren...? on misli, kaj bo pa ratalo bomo pa videli Wakasaki in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 (popravljeno) Ob 8. 7. 2017 ob 18:33, Kmet2 pravi: Včeraj v štirih državah,danes samo po Poljski. Krakow,Auschvitz,Biala Podlaska cca 600km. Zbit sem,bil je težek promet in čutila pri dinamik vožnji na full. Parkiram in čakam 00.00 ko mi začne veljat Beloruska vizA ,jutri potegnem do Minska :-) Pnevmatiko nevarno pobira,treba bo biti bolj nežen z ročico plina :-( Zdej pa savnica ,da se mal zmehčam:-) Hmmmmmm pa kwa nis mogu vsaj dva dni prej prit v Auschvitz Bi se srečala . . . . Popravljeno Julij 10, 2017. Popravil osa rider MiNa, DAMI34, ALEŠ M in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Danes bi lahko rekel,če gre kaj lahko narobe bo tudi šlo.... Krenemo ob 7h ,do meje z Rusijo 300km ,se veselim ko vidim tablo Russija,a veselje kmalu mine,zavrnejo nas,meja samo za Ruse in Blr ,300km na drugo mejo,ne moreš vrjet,spet zavrnejo a sami so nas poslali tja. Spet 200km in tretjič po 4h pridemo čez...... Poskus 1 Poizkus 2 V tretje pridemo čez na meji Novie Jurkovič,slikM na skrivaj,vse prepovedano,še dihanje skoraj..... Prostranstva dokler seže pogled... ....ko sonce zaide imamo še 400km ceste segmenta 50 odtenkov sive....... ...v Moskvo pridrajsamo ob 4h zjutraj in v lov za prenočišče. Zdaj ko pišem,še nisem šel spat,po Cca 1400km imam poleg kolena še železen šupak.....aaaaa Lp pred 13 urami, Wakasaki pravi: Pa ti misliš to z enim setom pnevmatik odpelat.....a bo al bo dren...? Ne bo šlo čez,pri 6kkm bo brez profila,menjavo že urejam. rmtl, GoBobi, MiNa in 33 others 33 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Julij 11, 2017 Deli Objavljeno Julij 11, 2017 pred 2 urami, Kmet2 pravi: ...v Moskvo pridrajsamo ob 4h zjutraj in v lov za prenočišče. Zdaj ko pišem,še nisem šel spat,po Cca 1400km imam poleg kolena še železen šupak.....aaaaa Lp Ne bo šlo čez,pri 6kkm bo brez profila,menjavo že urejam. Serđio, vse bo minilo, doživetja ti pa ostanejo za vedno. Uživaj in srečno še naprej. bosa, BIF, ALEŠ M in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 11, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2017 Lepa je Moskva,nazadnje sem bil tu pred 20 leti službeno,zdaj je drug utrip..... MiNa, skofk, ALEŠ M in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Kmet. Vidim, da ti je brada osivela od hitrosti in Ruske administracije. Kolikokrat so vas pa fotkali ob cesti ? Srečno na poti. Scarabeo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Ob 11. 7. 2017 ob 4:39, Kmet2 pravi: Danes bi lahko rekel,če gre kaj lahko narobe bo tudi šlo.... Krenemo ob 7h ,do meje z Rusijo 300km ,se veselim ko vidim tablo Russija,a veselje kmalu mine,zavrnejo nas,meja samo za Ruse in Blr ,300km na drugo mejo,ne moreš vrjet,spet zavrnejo a sami so nas poslali tja. Spet 200km in tretjič po 4h pridemo čez...... Poskus 1 Slabo ste se pozanimali... http://www.dw.com/en/eu-citizens-face-a-long-detour-on-the-route-to-moscow/a-36026221 Prej se je dalo, od 2016 pa so ukrepi, logično zarad norenja EU. Yet Russian border officials in Smolensk are also suggesting that EU citizens take another detour - apart from Latvia - via Novy Yurkovich. They claim that it is the only international Russian border crossing from Belarus to Russia. The route through the Belarusian Gomel area is a 300 kilometer detour. bosa, Kmet2 in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Danes Moskva-Tambov-Volgograd cca 1050 km.....vseh mogočih cestnih podlag,bom kratek ker sem zjeb.....v 36h sem spal samo 5h......zdej zalegnem ,jutri pa proti Kazahstanu..... Ludo....prostranstva dokler seže oko,ne razumem ,pšenica,koruza itd ni konca,ljudje pa lačni Tambov,prvi resni postanek po 460 km.... In gasa do Volgograda ..... ALEŠ M, ...., J.a.m.e.s in 42 others 43 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Kmet socustvujem z tabo prevozil od slo do socija 2x in vem kaj so pofukane ruske,ukrajinske ceste utrujajoce in nevarne ce spustis koncentracijo ravnine brez konca potem pa kak ovinek pa spet ravine vmes luknje,makedam,blato.....da ne govorim o policiji ki te ustavi povsod in povsod moras placat zdaj upam ,da se je to spremenilo pri meni je bilo to med 94 in 96 DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2017 pred 13 urami, Scarabeo 500 pravi: Kmet. Vidim, da ti je brada osivela od hitrosti in Ruske administracije. Kolikokrat so vas pa fotkali ob cesti ? Srečno na poti. Scarabeo V Belorusiji sva bila najbolj slikana motorista ,resno,takoj ko sem iz Poljske prestopil v BLR ,sem mislil , da sem spet v Slo, biokrCija pa radarji na vsakih 100m .... maus in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2017 pred 9 minutami, exclan pravi: Kmet socustvujem z tabo prevozil od slo do socija 2x in vem kaj so pofukane ruske,ukrajinske ceste utrujajoce in nevarne ce spustis koncentracijo ravnine brez konca potem pa kak ovinek pa spet ravine vmes luknje,makedam,blato.....da ne govorim o policiji ki te ustavi povsod in povsod moras placat zdaj upam ,da se je to spremenilo pri meni je bilo to med 94 in 96 Zelo spremenilo,policija nas pusti povsem pri miru,pa sem večkrat uletel mim 180kmh ,ko je lepa podlaga,tudi trznejo ne,isto se je dogajalo v Maroku,izgleda,da si želijo turistov . Kjer je pa slaba podlaga je p res slaba ..... maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 12, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2017 pred 9 urami, Snecer pravi: Slabo ste se pozanimali... http://www.dw.com/en/eu-citizens-face-a-long-detour-on-the-route-to-moscow/a-36026221 Prej se je dalo, od 2016 pa so ukrepi, logično zarad norenja EU. Yet Russian border officials in Smolensk are also suggesting that EU citizens take another detour - apart from Latvia - via Novy Yurkovich. They claim that it is the only international Russian border crossing from Belarus to Russia. The route through the Belarusian Gomel area is a 300 kilometer detour. Ko sem urejal vizo sem moral do potankosti specificirat kje kaj itd......noben od pristojnih opozoril . exclan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Napisano imajo lepo. http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/evropa/ruska_federacija/ Pri potniškem prometu čez Belorusijo na notranji meji z Rusko federacijo v zadnjem času prihaja do zavračanja potnikov iz tretjih držav in njihovo preusmerjanje na mednarodne mejne prehode z Latvijo in Ukrajino. V skladu s pojasnili pristojnih ruskih organov tamkajšnje mejne prehode lahko prečkajo le ruski in beloruski državljani. V tovornem prometu zaenkrat to ne povzroča težav. Da bi se izognili zavračanju na ruskih mejnih prehodih, slovenskim državljanom priporočamo, da v Rusko federacijo in iz Ruske federacije ne potujejo prek Belorusije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Kmet2, dej se ti ksno bejbo prtisn no plis!! lukec, DAMI34 in Kmet2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2017 (popravljeno) Spet jaz ,sej vem ,marsikomu grem na živce,prav zato objavljam :-D Po treh urah ustanemo,hotel čista sociala,kopalnice skupne,wc brez školjke,postelja poflekana z belimi fleki ...hm hm jaz pa zmatran,tudi stuširal se nisem ....ruknil deci dunje in fleki so se spremenili v dišeče ruskinje..... prišli ob 5h zjutraj ob 12h že rajdamo. Danes pista,pokamo 150kmh ....KTM je od včerajšnje off road etape začel spuščat zaskrbljajoče kovinske zvoke pri pospeševanju,nezdravo in sredi pm ,da ne pišem kako drugače,mogoče berejo tudi deca :-P,iščem rukam,svetim ,ne najdem ....ma u k....bo že odpadlo ,kar misli :-P baje imamo itak super KTM podporo,pokam dalje...vmes kakšno slikico ko treba dotočit in pali dalje. Treba biti pozoren ,saj Rusi imajo tank štele na vsakih 10-30 km,se kar mal razvadiš......pride range na 70km ,štele nikjer....pade na nulo,fak sredi Kazanstanske stepe 30+ jaz pa na hlape ,po garminu še 40 km do naslednje. Sklonim se ko šmrkovc na Tomos štirki in 90 kmh , Cipot žge dalje,smo zmenjeni ,tako ,da je prav ,da ne bo kdo okol padu.....avti me prehitevajo jaz pa molim ,zdrž,še mal,lubčkam tank ,božam motor in mu obljubim ,da mu več ne dam 92 oktanov,a drugega ni bilo......sej boli me k.... sam Milan Cipot bi me hecal še celo življenje:-)sam pri sebi si mislim ,rajši rinem ,kot prosim za pomoč. No prilezem po 40km nA štelo ,kjer parček že veselo po klobasah :-)tank mi zdrži 23l ,ker moraš naprej plačat ,nalijem 22l pa je bilo še daleč od polnega,ne vem ali se je skrčil benzin ali razširila jodlarska plastika.....skratka ,štele v Kazahstanu so samo v mestih,zapomnite si to,jaz sem si :-) So pa ljudje zelo topli in prijazni,bolj kot Rusi,samo ustavil sem se pa gledal pod motor kje so te črički so že ustavljali in ponujali pomoč,slovenčki bi se lahko kaj naučili od teh ljudi. Revni so,kjub temu da je Kaz. bogata država z naravnimi resursi.... Uralsk-Aktobe je cca 500km,se mi je zdelo po prejšnjih etapah ,da sem vžgal,pa smo že parkirali:-P Danes imam tudi kopalnico,luksus,smrdim ,da se me še muhe izogibajo :-P Jutri do Kostanay cca 800km in zadnji dan v Kazahstanu...... Prvo fotke Aktobe,pot in na koncu Uralsk ......smo na vezi :-) Evo @DinDin ttud za tebe se nekaj najde ,par let počakaš pa bodo prave :-P Popravljeno Julij 14, 2017. Popravil Kmet2 VS800, Mia, Rdeči in 37 others 39 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Bradica pa vedn blj sivi Quest in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2017 Avtor Deli Objavljeno Julij 14, 2017 pred 1 minuto, Danilo D pravi: Bradica pa vedn blj sivi Leta in skrbi kolega :-D DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 Verjamem Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Leta in skrbi kolega :-D azijko boš zraven vzel? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2017 Deli Objavljeno Julij 14, 2017 pred 27 minutami, Kmet2 pravi: Leta in skrbi kolega :-D stari, men greš na živce, ker ti zavidam, sam berem te pa tut rad uživaj in varno naprej, pa sam objavljaj Bmflar, sesir in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se