ravni Objavljeno November 16, 2017 Deli Objavljeno November 16, 2017 Vsaka ČAST!! To je pa blo na meji zmožnosti. milan11 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 17, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2017 Ob 15. 11. 2017 ob 20:48, Fadil pravi: Odlično napisano! Takih potopisov se manjka na tem forumu... Kako je sedaj s tem KTM-om? Je popravljen, strošek, prodan, ali...? Je bilo že kje napisano, pa sem zgrešil? Lep večer Ktm je na servisu in ima rok ,da se ga pripravi za Perzijski zaliv do aprila,ko bo tip top za luknje . Strošek bo cca 1500evrov. + uveljavitev garancije ,šipa,software,stikalo smernikov itd... Motor ostaja pri meni dokler bo zanesljiv,kot je,kljub vsemu me je pripeljal vedno domov ,ima 35kkm in je v garancij še do 2020... Bmflar, Grut, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno November 17, 2017 Deli Objavljeno November 17, 2017 stari, kolko maš pa ti zdaj za nadoknadit tu na MS .. welcome back, finally .. pa ne pozabit napisat vse zamujene potopise! vedno in vsakič so nekaj posebnega za prebrat, bolj ko ti "gre narobe", bolj zanimivo je .. srečno naprej! DAMI34, Erik99, milan11 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 18, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2017 Ko sem prišel in preden je odšel na servis ...... milan11, MiNa, MitcH' in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno November 18, 2017 Deli Objavljeno November 18, 2017 2 hours ago, Kmet2 said: Ko sem prišel in preden je odšel na servis ...... In koliko casa traja, da se motor tako sčisti? .... 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 19, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2017 pred 22 urami, perry pravi: In koliko casa traja, da se motor tako sčisti? 80€ schwantz, Zok, Mufler in 13 others 4 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoranP Objavljeno November 29, 2017 Deli Objavljeno November 29, 2017 Noro dobro napisano. Vsaka čast za odvoženo turo in vse probleme ki si jih dobro reševal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se