maus Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 če bo panika javi ... bom kontaktiral mal po Srbiji DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 (popravljeno) 4 hours ago, DAMI34 said: jaz se vprašam, z rezervo, ki jo še imaš: zakaj ja? Pizda uživaj do zadnjega Mazohistu jedan Sry, to je blo napisano preden sem prišel do razpadajočega sprednjega konca Upam, da boš rešu... Popravljeno Maj 3, 2018. Popravil C eagle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 Do doma,je večinoma AC,moral bi zdržati...tole z asistenco sam sem imel v teh koncih slabe izkušnje (noben kuracte prav ne jebe,doma ti pa vse oblubijo)...vozi počasivem,da bo težko in se bo lepo izšlo DAMI34, C eagle in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 1 hour ago, nemo said: Čakam, da se mi javi Panda... Takole mi piše Panda: Pozdrav. I ja sam na brodu - ferry sa Krita do Atine. Vraćam se u Sofiju 7-og. Tvoj prijatelj, ako može da se dovuče do Sofije, najbolje da ode u BMW servis. Za maler, moj majstor je trenutno u bolnici ali bi trebalo neko dugi da ga preuzme. Šaljem ti koordinate u sledećoj poruci. Najbolje da pozove čoveka koji se zove Venci . +359 88 5289269. On je sales u Motoradu i pomoći će. Neka kaže da mu je Nenad Lozović dao broj. Ako ima problema, daj mu moj broj +359 888 703634 Potvrdi mi molim te da si dobio ovu poruke. Baš danas sam te spominjao Slovenki Mojci Gašperin koja sama putuje GS-om po Kritu. ovo sam ti pisao na pogrešan broj. Auto Bavaria ul. "Business park Sofia" 5, 1766 g.k. Mladost 4, Sofia 02 976 6500https://goo.gl/maps/QmPJmqXzjNB2 Dark, Frenk 67, mladench in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 Kmet že že, ampak kmeticabje pa car. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Maj 3, 2018 Deli Objavljeno Maj 3, 2018 na tablici sem se zatipkal, kmetica je car. moja bi bila že nazaj s prvim letalom. pik1 in bojc84 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Do Pirota smo že prišli. No jest s prstom po zemljevidu, Kmet je pa moral odcepati furo. T 120, GO_Tomi, Quest in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 400 km v cca 12 urah. Očitno ga resno jebe motor. Bi blo najbrž bolje zrihtat motor, da se res ne razpade med vožnjo. Kmet neb bil Kmet, če bi naredu tist kar je logično. Srečno pa po pameti! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred eno uro, Frenk 67 pravi: 400 km v cca 12 urah. Očitno ga resno jebe motor. Bi blo najbrž bolje zrihtat motor, da se res ne razpade med vožnjo. Kmet neb bil Kmet, če bi naredu tist kar je logično. Srečno pa po pameti! pil ga je celo noč, zato ni vozil (in čakal gumo) pik1, DAMI34, Frenk 67 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Če je Kmet v Bolgariji in rabi pomoč, naj kontaktira tega tipa na Facebook-u Favlin Zhelev (Motorcycle Adventurer) https://www.youtube.com/user/ramarvarna Je iz Bolgarije (živi v Berlinu) in bo ziher zrihtal kak kontakt. sesir in Tex 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 43 minutes ago, gift said: Če je Kmet v Bolgariji in rabi pomoč, naj kontaktira tega tipa sta že v Srbiji .. sesir, Kawalir in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Do Pirota smo že prišli. No jest s prstom po zemljevidu, Kmet je pa moral odsekati furo. od tu še 841km z lahkoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Ajde Kmet, navijamo zate!! sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2018 ponoči je bila drama, ker je gumo olupil. Pa mu je lokalni motoklub pomagal v Pirotu. Zjutraj sem dobil sms, vse ok, tako da gre dalje. Toliko vem na hitro. C eagle, markII, Mavti in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 BK. Ga bo stisku še do kraja Kmetija, držta se! še mal, še mal! VS800, C eagle, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 40 minutami, DAMI34 pravi: ponoči je bila drama, ker je gumo olupil. Pa mu je lokalni motoklub pomagal v Pirotu. Zjutraj sem dobil sms, vse ok, tako da gre dalje. Toliko vem na hitro. v Kragujevcu bi znali popravit gift 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Hvala fantje, vse sem rešil in za silo sem vozen , trenutno pred Beogradom. Hvala še enkrat , carji ste!!# DAMI34, VS800, a79 in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Pravkar, Kmet2 pravi: Hvala fantje, vse sem rešil in za silo sem vozen , trenutno pred Beogradom. Hvala še enkrat , carji ste!!# Te mam na uču Točno vem kje si, na Bencinska pumpa Včeraj sem sem smejal, ko sem gledal, šetanje po meji, neki časa en pas, pol na drug pas.... RobiRoberto, C eagle, markII in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Lepo ga bo opralo za.... konec ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 8 minutami, gift pravi: Lepo ga bo opralo za.... konec ... da bo za striženje pripravljen C eagle in Kawalir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 jah...sej ga poznamo, domov domov, čimprej Ga že carinijo Snečer, Quest in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 424km do doma od odmevov bo doma... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Pravkar, Snecer pravi: 424km do doma od odmevov bo doma... če zdej pohitim, ga ravno v LJubljani ujamem, pol pa žurka, nč spat a ga mal zajebemo? Kawalir in Igi Pop 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: če zdej pohitim, ga ravno v LJubljani ujamem, pol pa žurka, nč spat a ga mal zajebemo? njega lahko samo BMW zaj.. Quest, DAMI34, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Pravkar, Snecer pravi: njega lahko samo BMW zaj.. al pa on BMW še ga mučijo na meji, zgleda, da ma še Veterinarski pregled Quest, krucymucy in VS800 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se