Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 bomo sled doma pogledali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Pravkar, Snecer pravi: bomo sled doma pogledali kr dej ga mal kontroliraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 2 minutami, Tex pravi: med 45 in 50 je 60km 25 min, torej 144km/h .. lepo .. ...no ja, to je predvidevanje, ker točke niso čisto specificirane...niti ni toliko točk kot je časov.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 36 minutes ago, DAMI34 said: baje vozi počasi, zaradi problemov na prednjem delu Jaz tudi. Ker ze vse hrvaske borutte poznam. maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: cca 20 minut med tema točkama, še razdaljo na gugl pogledam: 32km v 20 minutah, s tem, da me je zajebal, k je na pavzi. 160km/h? Tipičen Kmet 32km v 20 min....to bi bilo v 1 uri 96km...torej okrog 100km/h...se mi zdi...ali? Akito in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 2 minutes ago, Akito said: ...no ja, to je predvidevanje, ker točke niso čisto specificirane...niti ni toliko točk kot je časov.... no, saj to je valda jasno, da je od oka .. je pa bliže 144km/h kot pa "uradnim" 80km/h .. 2 minutes ago, BIF said: 32km v 20 min....to bi bilo v 1 uri 96km...torej okrog 100km/h...se mi zdi...ali? kavico si pozabil vmes vkalkulirat .. :p Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 8 minutami, Tex pravi: med 45 in 50 je 60km 25 min, torej 144km/h .. lepo .. Kmet se vedno 80...vesna malo spusla na 64... Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 1 minuto, Tex pravi: no, saj to je valda jasno, da je od oka .. je pa bliže 144km/h kot pa "uradnim" 80km/h .. kavico si pozabil vmes vkalkulirat .. :p saj sem napisal tudi do 110km/h...on pije kavico "v luftu"....:) Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 1 minuto, BIF pravi: 32km v 20 min....to bi bilo v 1 uri 96km...torej okrog 100km/h...se mi zdi...ali? ...bi veljalo med določenimi točkami...za povprečno točno hitrost pa ni dovolj podatkov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 preden bote zračunali, bo doma Akito, Ella, Quest in 3 others 1 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Je tudi nepomembno kaj računamo. Naj pride varno do doma, pa četudi se na poštarskega Tomosa prihefta.... Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 57 minutami, DAMI34 pravi: zrihtam spanje v Brežicah, končno mam na dolenjskem veze To pa ti bojo Brežičani zamerili, Brežice so na ŠTAJERSKEM Snečer, Zok, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 9 minutami, MitcH' pravi: To pa ti bojo Brežičani zamerili, Brežice so na ŠTAJERSKEM Oni pa ja sanjajo...a vmes mala Sava...vino pa isto ko cviček... Tudi ljudje NISO štajerci!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Kmet, ko Kmet. Če si je on zastavil cilj, ga tudi odpadlo kolo ne bo ustavilo. Po vilicah tud gre, če je potrebno DAMI34 in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 @sesir ne vem kam si hodil v šolo , samo na karti je drugače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Brežice so naše, smeti pa smo dali na drugo stran Save MitcH' 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 31 minutami, BIF pravi: Je tudi nepomembno kaj računamo. Naj pride varno do doma, pa četudi se na poštarskega Tomosa prihefta.... sem govoril osebno s Kmetijo, mamo vsi prav 80km/h po glavi mladench, Mavti, Akito in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 smo že tule...in to je to, za danes. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivana Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Ko se koordinate vnesejo v Google maps, je razdalja med točko 20 in 23 točno 37.6 km, kar prevozi v 14 min 59 s; torej je povprečna hitrost med tema dvema točkama 150.57 km/h oz. kot je že Dami potrdil '80 km/h po glavi'. DAMI34 in Kawalir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 A tako? Konec za danes? Jutri pa naprej proti jugu cez sh20 do Dinkota? A probleme z sprednjim delom je odpravil al gre kljub woblanju tako uspešno naprej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 A ni rekel, da mi sprednji konc trese kot hudič A je to kje vmes že zrihtal in ga zdj pali na polno, ne da bi mu v roki ostala samo balanca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 pred 8 minutami, Tex pravi: A tako? Konec za danes? Jutri pa naprej proti jugu cez sh20 do Dinkota? A probleme z sprednjim delom je odpravil al gre kljub woblanju tako uspešno naprej? če vozi nekje tako kot je @Ivanaizračunala, pravi da manj trese kot pa 100 ali manj. Možno, ker zračni upor pritisne moped k tlom, pa ima končnik manj lufta. verjetno pa je dodatno tresla tudi načeta guma. Kam bo šel naprej...morte pa njega vprašat, jaz čakam uraden potopis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Hmm, ja, možno. Al ga pa po zadnjem žge, glede na kalkulacije.. Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Po moje BMW fahrer danes potrebuje cevko pa plavutke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 4, 2018 Deli Objavljeno Maj 4, 2018 Je fuknu tisti senzor u grmouje k je cviknu da do res dubu 100 SMS-ov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se