Grut Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 pred eno uro, GO_Tomi pravi: A to majo za nas loleke skakalnico zrihtano? Da padeš na blazine? jp...sej sm hotu it skočt...sam je un tm neki mutu glede enih kil ... ...( še dons ne vem kvaj mislu ) pol sm šou pa raj kr na kufe ... GO_Tomi, VS800, dr.looney in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 pred 2 urami, maiden pravi: jp...sej sm hotu it skočt...sam je un tm neki mutu glede enih kil ... ...( še dons ne vem kvaj mislu ) pol sm šou pa raj kr na kufe ... maus, Grut in VS800 2 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Julij 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 Sem peljal včeraj ta malo mal z mopedom... pa so se obrnili zanimivi km-ji... Pa postanek na Vikiju: Doma pa tko : Veselje ta male pa nepopisno, tako da jo bom ob priliki odpeljal na malo daljšo furco PS: pa še danes ena fotka pred UE Koper. Sestrici Quest, izibajker, apirko in 26 others 29
Popularna objava apirko Objavljeno Julij 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2018 (popravljeno) Po treh dneh sem koncno vtisno to, kar sem hoto. Vec bom dal gor kdaj drugic, zaenkrat pa samo teh par fotk, ki povedo skoraj vse... Popravljeno Julij 5, 2018. Popravil apirko pik1, DAMI34, TheTomo27 in 24 others 27
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Julij 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Hvala @bobi1001 za namig in @DAMI34 za blend zjutrej... DAMI34, Xebec, RobiRoberto in 15 others 18
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Po dolgem času na soški, bijuutifulll MiNa, BIF, C eagle in 21 others 24
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 pred eno uro, tomaz69 pravi: In še z žjeno... to je vse dodana vrednost tomaz69 in RobiRoberto 2
bajkr88 Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 (popravljeno) z ženo gre pa še druge babe u rt slika... ti pacon (4 slika) Popravljeno Julij 7, 2018. Popravil Rogerg KyoKon, tomaz69, DAMI34 in 1 other 4
Tedybear Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 pred 1 minuto, Rogerg pravi: z ženo gre pa še druge babe u rt slika... ti pacon (4 slika) Ne ne ..una je ekologinja. Vzorci vode, pa to.....Dami je pač ekološko zelo ozaveščen, ane???? DAMI34 in tomaz69 2
DAMI34 Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 pred 12 minutami, Rogerg pravi: z ženo gre pa še druge babe u rt slika... ti pacon (4 slika) ja sm vidu, da mi je ena bunka sliko pokvarla ampak jebiga na founu se ne vidi, šele potem na pcju. pred 9 minutami, Tedybear pravi: Ne ne ..una je ekologinja. Vzorci vode, pa to.....Dami je pač ekološko zelo ozaveščen, ane???? ja, seveda, od kar sem 0,00 napihal skrbim tud za čist zrak
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Spet pobeg v mojo lepo Italijo Torej - zjutraj štart z Vrhnike, čez Gorico in Videm do ... (analogni Garmin Skupaj s karto najboljši navigator ) ... Tolmeča (Tolmezzo) - Ovaro - vijuganje po uni noro lepi cesti ob reki Degano gor proti Sappadi ... Ob cesti proti Sappadi ... Že na drugi strani, za Sappado - en lep kanjon ob cesti ... ... in umetnina iz lesa V S. Stefano di Cadore desno na severozahod čez dolino Comelico ob reki Padoli in njenih pritokih ... Eden od slapov In na vrhu ... Spet noro lepe barve... Od tam naprej na zahod - čez Dobbiaco proti Brunicu ... Eden od lepih gradov nekje ob poti... Še naprej v smeri Bressanona, potem pa obrat proti severozahodu do Vipitena ... Od tam pa obrat na jugozahod in po super cesti (edino vse polno / preveč prometa je blo) do vrha ... Super razgled s prelaza - panorama z vrha ... Od tam na drugo stran v dolino. Razgled s ceste na S. Leonardo in Passiria (pogled v smeri proti Meranu)... Že ven iz Merana, na poti do cilja me je lepo presenetla tabla za še en prelaz Grad na poti do Tesima, nad Meranom... In še zadnji današnji prelaz... Še slikca z razgledne točke ko sem se vračala s prelaza - pogled proti jugu (oziroma v smeri proti Bolzanu). 490 se jih je nabralo danes... Hotel je super, soba super, osebje in lokacija tudi ... pik1, Quest, skofk in 32 others 34 1
Ella Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 @tomaz69kje si se potepal? Je videt zanimivo
tomaz69 Objavljeno Julij 7, 2018 Opozori Objavljeno Julij 7, 2018 Hm, ravno tako kot ti sedaj, videl slike od @bobi1001 in prosil za namig preko Postojne do Unca - Cerknica - Bloško jezero - Ribnica - Gotenica - Osilnica - Babno polje - Cerknica - .... Tako blizu in tako lepo... breg, Quest, C eagle in 3 others 5 1
Popularna objava Dani1234 Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 (popravljeno) Ena bol dopustniska (korcula - zitna plaza) Popravljeno Julij 8, 2018. Popravil Dani1234 Xebec, Janezs, Dark in 16 others 19
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Warsaw.. Juhej! Joker, DAMI34, RobiRoberto in 17 others 20
Popularna objava Xebec Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 @Tex A spet vodkas? Nek sm lutou dons k sm se izogibou radnikom na cestah Keiko, Tex, Quest in 13 others 16
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 (popravljeno) 18 minutes ago, Xebec said: @Tex A spet vodkas? Hehe. Mda, ampak selfi vodka, je to bolj ziher kot foto/picerija Marko.. Pistacijewo piwo in lešnikova wotka .. Swasta.. Po diskačih pa poslušamo tolele.. "ona lubi pomarance".. Dear lord have mercy.. Ok, jutri pa gnr in bo vse postavljeno na svoje mesto.. Edit: zakopane pa načeloma odsvetujem, razen za pohodnike.. Drugače z mopedom ni glih nekaj okoli Tater.. Gužva pa, ja.. Edini fotoutrinek je z benzinske.. Popravljeno Julij 8, 2018. Popravil Tex DAMI34, MiNa, mladench in 14 others 13 4
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 (popravljeno) ....malo gori doli in med goricami okoli...precej manj kot zadnje 3 nedelje ...ampak 240km za dušo sprostit je bilo ok.... ....in če sem se že vozila med goricami ...je po kosilu prav pasal kozarček polsladkega Vreclovega Sauvignona..... Popravljeno Julij 8, 2018. Popravil Akito Quest, Janezs, Erik99 in 20 others 23
Popularna objava dAlencc87 Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Ucer namest do Paklenice en krog cez Trbiz, Predel, Bovec, Idrija, na ride preverit nov asfalt do Postojne in nazaj domov.. Igi Pop, RobiRoberto, Tex in 15 others 18
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Vtis po današnji vožnji.. Ja, drži, je baba enga preveč spila.. Al pa 3 preveč.. Ampak ok, menda je extremno obstojna šminka, tak da DAMI34, MiNa, dAlencc87 in 15 others 4 2 12
Tex Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 41 minutes ago, Snecer said: globji pomen? al nizek iq? Globji pomen? Za koga kak.. Jutri koncert gnr in pol folka v mestu na ulicah (katowice, populacija malo nad ljubljano) diha trenutno v gnr vzdusju.. Iz nekega razloga je dosti avtov v najini ulici z sminko popisanih z gnr simboliko.. So we go with the flow... Drugače pa ja, iq je tudi nič posebnega, tam nekje med 130-140.. V slabih dnevih.. Akito 1
Snečer Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 sem vedel, da je nekaj ni offtopic, če se prosi razlaga fotke Tex 1
krucymucy Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 (popravljeno) Bil na Vrsicu, po desni nisem prehiteval. Slikc nimam, ker vsi veste kako je na Vrsicu. TCS dela, ABS tudi. Popravljeno Julij 9, 2018. Popravil krucymucy Igi Pop, alpi80, MiNa in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se