Popularna objava imker Objavljeno Junij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 15, 2018 Sem mal razmišljal če bi , pa bom glede na to , da je to ne letošnja ampak prva malo daljša tura cca 200 km po 18-stih letih pavze. Če me kdo vpraša , če je bila uživancija ga moram razočarati , saj je bil sam štart precej negotov z veliko pomislekov kaj in kako. Skratka štart iz okolice Laškega preko Šentruperta v Savinjski dolini proti Logarski. Nato se odcepim v smer proti Črnivcu z dvema cestnima polovičnima zaporama z semaforji v rahlem klancu za dodatni adrenalin pri speljevanju v dvoje. Na Črnivcu kratka pavza, nato pa preko Podvolovjeka v Luče in juriš na Pavličevo sedlo kjer obrneva proti domu. Lahko rečem , da je bilo fino , čeravno za baterije polnit še ni bilo saj je bilo v ustih preveč sladkastega občutka zaradi sproščanja adrenalina. Ker vaja dela mojstra greva novim podvigom na proti. Foto reportaža- start od doma , pavza na Črnivcu , nazaj doma-do roba še manjka vendar bo s časoma bolje sploh , če bom solo rider. C eagle, Igi Pop, Ella in 30 others 33
Popularna objava Dani1234 Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Dnes smo hrubolazci Janezs, a79, XTR in 13 others 16
Popularna objava Dark Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Od Maribora do Poreča... Z vsemi zakonitostmi SLO cest... mladench, notranc, J.a.m.e.s in 18 others 21
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 pred 4 urami, Dark pravi: Od Maribora do Poreča... Z vsemi zakonitostmi SLO cest... Sem te mislu dons poklicat, če si dol k sem šel u Pulo, sam se zgleda nek narobe zavil. Dark, Kawl, tomaz69 in 12 others 8 7
Snečer Objavljeno Junij 16, 2018 Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Miha X, Janezs, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Kawasaki jede šoder swaki pik1, Keiko, igc1 in 25 others 26 2
Popularna objava Xebec Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Grut, alpi80, igc1 in 21 others 24
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Da po dolgem času tudi jaz kaj objavim.. Učeraj je padla ideja da danes vžgemo mopede namesto motorjev.. Itak.. Soglasno potrjeno.. Nakoncu pa štart le v dveh.. Ni važno.. Pot dolga, rit boli, požgana od sonca.. Štart izpred prostorov ŠKTD Avče, Cerkno, Kladje, Žiri, Logatec, Kalce, Postojna, Predjama, Col, Godovič, Idrija, Kanomlja, Dolenja Trebuša, Avče.. Nabralo se je nekaj čez 200 km.. Trening za avgust, ko gremo spet na mini potovanje po dolomitih.. Poti se mi neda risat, če hoče kdo pogledat naj si vriše na google maps prilepim pa še nekaj dokaznega gradiva.. lp GO_Tomi, Quest, C eagle in 34 others 36 1
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 (popravljeno) Končno spet v moji lepi Italiji Štartala sem zjutraj od mojih - do Nove Gorice, čez mejo, mimo Vidma, potem sem šla spet kar malo na slepo in po orientaciji do S. Daniele del Friuli in od tam čez čudovito reko Tilment/Tagliamento - je res nore barve ... Od tam naprej na zahod do Maniaga, kjer mi je spet uspelo najt tega lepotca ... Naprej čez reko Cellino ... Še eno od številnih umetnih jezer ... In poziranje ob jezeru Barcis ... Od Barcisa naprej po čudoviti dolini reke Cellina, še naprej proti zahodu. Suha struga reke Cimoliana ... Čas za pavzo na prelazu S. Osvaldo... Potem je sledil spust na drugo stran in v Longaroneju naprej na severozahod proti Forno di Zoldo ... Hotla sem nadaljevat čez prelaz Duran, a je bil žal zaprt (in tudi še bo - če se ne motim do 27. 6.), zato sem spremenila pot in nadaljevala na sever čez Pecol ... Do prelaza Staulanza ... Od tam spet na zahod ... Nato sem zavila za Colle S. Lucia ... Še naprej proti jugu ... čudovit razgled na dolino spodaj... Tukaj na parkingu sem spoznala en starejši avstralski par s Tasmanije. Tri mesece bosta z motorjem potovala po celi Evropi Face! Prideta tudi v Slovenijo Že skoraj v dolini ... Jezero Alleghe ob poti ... Že kmalu spet na zahod - v Valle del Biois ... Na vrhu - prelaz Valles, od tam pa spet v dolino ... V dolini pa nato levo - sem mela srečo saj je jutri nekaj ur prelaz Rolle zaprt zaradi kolesarske dirke ... Tukaj je celo začel malo rositi dež, ma prav za vzorec ... In v dolino do mojega cilja ... Popravljeno Junij 16, 2018. Popravil Keiko Miha X, igc1, skalar36 in 53 others 50 6
notranc Objavljeno Junij 16, 2018 Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 @Keiko, ti si carica C eagle, hitrii, RobiRoberto in 1 other 4
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 @notranc ma... vsake tolko se vsedem in odpeljem (o financah bom razmišljala potem ko bo že mimo ) ... Je pa ravno prav za se vozit - ne prevroče, ne premrzlo hitrii, Kor13, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava Dani1234 Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Moj krog danes : Zal brez fotodokumentacije, samo statistika :) A pa iz prve roke lahko povem da googlemaps ne pelje na Grossglockner (prelaz) ampak pelje na Grossglockner (planinska koca ali neki podobnega) Prelaz je pa ostal za kdaj drugic. MiNa, RobiRoberto, Janezs in 14 others 17
Popularna objava Scarlett Objavljeno Junij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2018 Ko mulca prvič vzameš na zadnji sedež s sabo in mu ne moreš zbrisat nasmeha C eagle, alpi80, J.a.m.e.s in 35 others 33 5
Popularna objava notranc Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Mi pa včeraj v BiH in danes domov pik1, Dark, Erik99 in 22 others 25
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 (popravljeno) V petek sem drago peljal na burgerdrink v Eco Resort in v Kamniško Bistrico gledat vodo. 100km. Všeč ji je blo. Popravljeno Junij 17, 2018. Popravil apirko Rubuz, Ella, TheTomo27 in 16 others 19
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Čisti off (z veliko rakie) Popoldan pa plominka pade. apirko, mladench, Janezs in 11 others 14
gasperX Objavljeno Junij 17, 2018 Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Jest vm bom tkole fous cel dan..... notranc, Quest, Dark in 4 others 4 3
C eagle Objavljeno Junij 17, 2018 Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 13 hours ago, notranc said: @Keiko, ti si carica Pa še lep motor ima tomaz69, notranc, Keiko in 1 other 3 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Kdo se najde? Sem bil na čik pavzi in malo “škljocal” Scarabeo 500, Rubuz, MiNa in 22 others 24 1
Popularna objava vuk76 Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 (popravljeno) Danes spet peljal zenko malo naokoli. Juniorka je sla na potepanje z starejsimi obcani , mi2 pa cez dravsko dolino proti Avstriji in dalje do Zelezne Kaple...nato gor proti Jezerskem in na vrhu obrat ter cez Pavlicevo sedlo nazaj v domovino. Malo bluzenja okoli in potem nazaj proti MB. Malo manj kot 300 km se je nabralo. Tokrat sva celo ostala suha za razliko od prejsnjih skupnih tur. Popravljeno Junij 17, 2018. Popravil vuk76 Scarlett, Grut, pik1 in 25 others 28
Popularna objava skofk Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Današnje potepanje po Avstriji hitrii, bajkr88, notranc in 30 others 33
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 skofk, apirko, pik1 in 15 others 18
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Tudi jaz sem se malo potepala danes...Slovenija, Italija in Avstrija. V hribih je takoooo lepo ...sem poskusila spravit v eno sliko motor, sebe s čelado in še gore...I am not very good at this malakai, Ćale, igc1 in 32 others 35
Popularna objava Keiko Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 (popravljeno) In še današnje potepanje Po zajtrku in pakiranju ob 9h štart iz San Martino di Castrozza - naprej v dolino še preden so zaprli cesto zaradi kolesarske dirke ... Že kmalu spet nazaj v hribe - čez prelaz Cereda ... Do Gosalda kjer sem v križišču zavila levo ... Spet sem uživala v lepi pokrajini Naprej na severovzhod proti Agordu ... V Agordu sem spet zaznala eno sumljivo rumeno tablo (kot že včeraj), a sem vseeno upala da sem narobe vidla Hotla sem it namreč na sever in čez prelaz Falzarego, a sem v Allegheju naletela na drugo rumeno tablo zaprt zaradi kolesarske dirke ... OK če sem hotla še danes prit domov sem mogla ubrat alternativo in sem jo Proti severu in prelazu Giau ... Na vrhu ... Zgoraj pa gneča Ma ravno ko sem slikala so mi spraznili parking okrog mojga plawkota In počasi na drugo stran prelaza ... v dolino do Cortine d'Ampezzo Od tam spet malo gor v hribe do ... In še naprej na severovzhod ... do Jezera Misurina - lepo kot vedno ... Od tam nazaj in v dolino ... Še zadnji pogled navzgor ... Potem pa ob reki Ansiei do Auronzo di Cadore, od tam na jugovzhod po novi cesti do vrha prelaza... Cesta je res poezija - nov asfalt in nič ne drsi, nobenega šodra, noro za vozit Potem naprej na drugo stran in čez Ampezzo, mimo Vidma, Gorice, čez mejo, potem čez Štanjel, Ponikve, Štorje in Ride. V dveh dneh se je nabralo 750 kilometrov. Letos še nisem tolko utrjena - bo treba še nabrat kondicijo Ma za se odklopit je blo čisto dovolj. Popravljeno Junij 17, 2018. Popravil Keiko Kor13, izibajker, skofk in 28 others 27 4
Popularna objava Darko3g Objavljeno Junij 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2018 Dve enodnevni vožnji, v petek MB - Bled, preko Dravograda, Labota, Pliberka, Borovelj, Ljubelja in Begunj. Klasično dobro, le v Avstriji je nenavadno dosti podrtih dreves, pri nas pa prekopane ceste. Danes nazaj čez Jezersko (zmeraj me navduši pogled na gore iz Jezerskega). Je pa cesta na avstrijski strani že precej zdelana, pri nas pa deloma obnovljena. Pa spet ogromno podrtih (izruvanih) dreves, tudi ena na strehi neke stare hiše. Sem pa naredil veliko napačo. V Železni kapli sem zapeljal desno v dolino Lepene (lepa cesta do Podpece, potem pa v hrib in do vrha, navzdol pa katastrofa. Strmo, makadamsko, razrito, jaz pa s skoraj 300 kilskim čoperjem, Bo treba gate pošteno oprati. Ven sem prišel v Podroje in Globasnico, kjer je zelo zanimiv Grad Elberstein. Pred Pliberkom sem spet zavil napačno in namesti v Holmec in Prevalje prišel v Mežico. Pa mi ni žal, saj je cesta iz Mežice v Prevalje zelo lepa. V Selnici me je še malce opralo, sicer pa zelo lep službeno/športni izlet. Ella, Janezs, Igi Pop in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se