RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2018 Opozori Objavljeno Junij 22, 2018 pred 22 urami, Zivnorc pravi: DOBRODOŠEL nazaj "starina". Pogrešal sem te. Joker, Keiko, VS800 in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno Junij 22, 2018 Opozori Objavljeno Junij 22, 2018 22 hours ago, Zivnorc said: un pikolo servicijo. njente di grave..... Dobro de moja taljanka ni še u tej fazi....je kr zmogla Lendava in murskasobota z okolico niso ravno....top moto destinacija, je bla pa zato 69 zelo cenjena. Prvič pelal, bi še kdaj. super, DAMI34, Ella, notranc in 3 others 6
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 22, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2018 (popravljeno) Datum: Včeraj. Lokacija: Raceland. Namen: Sprobat Z-ja koliko se lahko nagne in skurit gume. Rezultat: Zbrušen levi in desni drsnik na kolenih, indikator na tačkah je tudi malo pošmirglan. Mitaske uničene. Materiala je ogromno, ker sem vsakič ko sem šel gor, GoPro-ja namontiral na drugo mesto (ni vse za objavit). Popravljeno Junij 22, 2018. Popravil apirko Grut, Dark, bojc84 in 23 others 26
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 23, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2018 Temperature so idealne Dark, Janezs, Dani1234 in 11 others 14
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 23, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2018 Danes sem malo testiral elektroniko sunka in šolal na Vršiču ( še vedno porazna cesta, razen dela, ki so ga preplastili) Kolesarji pa...ok razumem, rekreacija, samo po taki cesti silit gor in delat gužvo... Mangart pa brezplačen danes in spucan do zapore...dalje pa samo najjaći Na Predil nesreča motorista iz črede, lahi tam vozijo, kot da je steza. Janezs, Scarabeo 500, XTR in 26 others 28 1
Snečer Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 Še malo vtisof iz Vršiča, za @Borutt gift, KyoKon, DAMI34 in 6 others 9
Dani1234 Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 (popravljeno) @Snecer zanimiv video:) Kaj ti pa belezi telemetrijo? Popravljeno Junij 24, 2018. Popravil Dani1234
Snečer Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred 13 minutami, Dani1234 pravi: @Snecer zanimiv video:) Kaj ti pa belezi telemetrijo? Kamera (Garmin Virb XE) si shranjuje OBD podatke. Na oddajniku (pri meni) ni SW dodelan, tako da ga tu in tam kaj zmoti.
Rey Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred 19 urami, Snecer pravi: Kolesarji pa...ok razumem, rekreacija, samo po taki cesti silit gor in delat gužvo... Mangart pa brezplačen danes in spucan do zapore...dalje pa samo najjaći Res ne razumem vseh, ki rinejo sredi sezone s kolesom na Vršič. Sem precej prekolesaril in na kraj pameti mi ne pride, da bi sel na Vršič. Ozka cesta in 1636 avtov na uro, ni nobenega užitka. Mangart dosti bolje, pa se bolj zaj***n vzpon.
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 Danes malo na Weinebene....štiri nežne plohice...sicer pa super...no...ženi je bilo super... DXR16, alpi80, Keiko in 20 others 23
Popularna objava 3nity Objavljeno Junij 24, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 (popravljeno) Forcella Lavardet je tudi ena takih, ki se je dolgo prelagala Pot je potekala skozi Prato Carnico - na sliki je viseči zvon (Pieria) Pot do je vodila čez slap Potem pa čez Lavardet: Če ne bi bil tako zelo zaraščen, bi izgledal tako: No, trenutno od spodaj izgleda tako: Spodaj spoznali možakarja, ki je ravno praznoval 68 let ter 34. na motorju Potem pa na Passo San'Antonio, Maurio in domov čez italjanska brda, da sva obšla nevihto v hribih. No, še prej je bilo treba zapeljati med sončnice Popravljeno Junij 24, 2018. Popravil 3nity MiNa, Xebec, DAMI34 in 36 others 39
exclan Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred 10 urami, Snecer pravi: Kamera (Garmin Virb XE) si shranjuje OBD podatke. Na oddajniku (pri meni) ni SW dodelan, tako da ga tu in tam kaj zmoti. kaj obd podatke dobiš od kakega vmesnika preko bluetootha?
Snečer Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred 16 minutami, exclan pravi: kaj obd podatke dobiš od kakega vmesnika preko bluetootha? ja, za mojega je bilo potrebno izdelati namenski vmesnik, evropski motorji pa že direkt podpirajo OBD protokol, tako da se tam samo dokupi kabl (za bmw je cirka 6 eur kabel+obd modul še par eur) exclan 1
Kugelschreiber Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 N vem kaj jamrate nad vrsicem? Skor prazna cesta, le dva semaforcka za delo, mogoce pet, max deset biciklistov...na vrhu se nisva ustavila. Prvic sm gor pelal u dvoje, in s trenutnim motorjem. Prej mi je blo gor it bol simpl kot dol, zdaj je obratno. Spust prot kranjski gori je na SUVju skor brezvezno enostavn. Mal pred kobaridom naju je poskropilo, na crpalki sva vedrila 10min. Nasledno plohico sva fasala na LJ obvoznici. Nevredno membe. Fin dan, ok fura. alpi80 1
exclan Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred eno uro, Snecer pravi: ja, za mojega je bilo potrebno izdelati namenski vmesnik, evropski motorji pa že direkt podpirajo OBD protokol, tako da se tam samo dokupi kabl (za bmw je cirka 6 eur kabel+obd modul še par eur) Si ga sam izdelal?
Dani1234 Objavljeno Junij 24, 2018 Opozori Objavljeno Junij 24, 2018 pred 12 urami, Snecer pravi: Kamera (Garmin Virb XE) si shranjuje OBD podatke. Na oddajniku (pri meni) ni SW dodelan, tako da ga tu in tam kaj zmoti. Zanimivo
Snečer Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 pred 11 urami, exclan pravi: Si ga sam izdelal? na privat še en vtis, kamera gori gift, Ella, Quest in 2 others 5
Snečer Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Mangart od zapore dalje IF7, Quest, DAMI34 in 5 others 8
Popularna objava izibajker Objavljeno Junij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Tule je objavljenih nekaj vtisov iz jubilejne fure na Grobnik https://motosvet.com/tabla/topic/41687-izi-bajk-utrinki/?do=findComment&comment=2446536 ciciban, Quest, MiNa in 7 others 10
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Jučer sam biu opran tako da, sem šel kombinezon posušit Rubuz, maus, ALEŠ M in 17 others 20
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 (popravljeno) Ta vikend sem se potepala po Dolomitih. Družinski vikend izlet je poln lepih vtisov! Pot nas je peljala čez Predel -Trbiž - Hermagor - Lienz - Toblach - Cortina d'Ampezzo - Valle di Cadore. Tu smo našli lep hotelček, garažo za motor in za znoret dobro kavo, pico in pivo Naslednji dan čez par bližnjih prelazov: Passo Staulanza, P.Giau, P.Duran, P.Fedaia, P. di Pordoi in P. di Falzarego. Domov pa čez passo di Mauria, Forni di Sopra, Tolmezzo, Sella Nevea in spet Predil proti domu. Prevoženih dobrih 700km, vreme je bilo večinoma sončno, občasno oblačno in 20 minut dežja. Slik pa poln album...ampak se ne da primerjat z lepotami v živo Bom šla še...kmalu! Popravljeno Junij 25, 2018. Popravil Ella Janezs, Piaggy, ciciban in 38 others 41
Popularna objava alfie Objavljeno Junij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Malo naokrog... Ella, pik1, RobiRoberto in 9 others 12
Darko3g Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Včeraj iz Linza preko Steyra in Eisenerza (B115) do St.Michaela pa proti Zeltwegu in čez Gaberl v Köflach in Voitsberg, potem pa preko Steinza mimo Lonča in po stranskih cestah do Arneža, Lučan, Jurija in domov. B115 je zame fantastična, pa tudi ceste okoli Steinza so zelo motovšečne. Vreme je služilo, užitek skoraj popoln. Slike so le v glavi RobiRoberto, DAMI34, Grut in 6 others 9
Popularna objava alpi80 Objavljeno Junij 26, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 včeraj v goriška brda in nazaj, 144 km ... srečal samo 4 motoriste ??? oz. 3 motoriste in 1 motoristko J.a.m.e.s, mladench, Janezs in 8 others 11
Popularna objava maus Objavljeno Junij 26, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 evo me .. pa sm nazaj .. na vašo žalost mau sm se potepu po Hrvaški, Bosni, Črni Gori, Albaniji, Bolgariji in Makedoniji cca 2900 km ... farang, skofk, DAMI34 in 15 others 16 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se