Popularna objava IF7 Objavljeno Junij 26, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Malce po Južnem Tirolskem in Dolomitih, čez nekaj prelazov... Passo Furcia, Passo di Valparolla, Passo Falzarego, Passo Tre Croci, Passo di Monte Croce di Comelico, Passo di Monte Croce Carnico... 828 km, v glavnem po suhem... Keiko, Dani1234, Ella in 23 others 26
tomaz69 Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 5 urami, maus pravi: evo me .. pa sm nazaj .. na vašo žalost Hvala Bogu, da si se potepaško potepou - sm se že ustrašu, da te je garaško garanje poleglo.... maus, RobiRoberto in Tedybear 3
maus Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 9 urami, maus pravi: evo me .. pa sm nazaj .. na vašo žalost mau sm se potepu po Hrvaški, Bosni, Črni Gori, Albaniji, Bolgariji in Makedoniji cca 2900 km ... ups .. blo je cca 3900 DAMI34, Igi Pop, Rey in 1 other 4
Ella Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 32 minutami, maus pravi: ups .. blo je cca 3900 Norc! Samo to sem še rabila slišat...z Ninjo naredu toliko km, nobenega razloga kontra nakupu ni več...bom mogla kmalu še jaz po svojo maus in IF7 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 1 uro, maus pravi: ups .. blo je cca 3900 jurja gor al dol, brez slik (hrane) itak ne vela pik1, maus, VS800 in 1 other 2 2
maus Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 4 urami, DAMI34 pravi: jurja gor al dol, brez slik (hrane) itak ne vela FB vse slike ma ... čakam album slik ... in jih bom pol tam parpopu sicer pa ... slika onaj, ko ne može da zapamti pred 5 urami, Ella pravi: Norc! in to po zadnem .. skor skoz DAMI34, luxsa, dr.looney in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Junij 27, 2018 Opozori Objavljeno Junij 27, 2018 pred 8 urami, maus pravi: FB vse slike ma ... čakam album slik ... in jih bom pol tam parpopu sicer pa ... slika onaj, ko ne može da zapamti in to po zadnem .. skor skoz Narediš prezentacijo slik, za ozadje pa uno od Balaševića "Al se nekad dobro jelo" maus, luxsa, VS800 in 1 other 4
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Junij 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2018 Cilj je bil Kuk. Tisti levo od Kolovrata, al pa nad Livkom. Kjer je blo včasih smučišče, in smo tam smučali, kadar so nas pošibali iz Kanina, k je gor preveč pihalo. Do Kuka skozi Castelmonte ... .. in naprej po izredno samotni grebenski cesti do Solarijev, kjer je bil nekdaj mejni prehod. In čez Kolovrat na Kuk. To je pogled proti zahodu (od leve Matajur, Stol, Mužci, oba Skutnika, Kaninsko pogorje, Rombon, spredaj pa Veliki Vrh in Krasji Vrh) ... ... ta pa proti severu (skrajno levo Drežniške Ravne pa Drežnica, potem Vrsno pa vas Krn. Spodaj Volarje, nad vsem pa seveda Krn pa Batognica. Skrajno desno pa nekaj planin, kjer delajo zelo dober sir (med drugim)). Nadaljevati sem hotel po našem grebenu, mimo Korade. Pa se je nardilo vreme grdo ... torej gas v Italijo, kjer je blo še jasno, ma sem vseeno navlekel dežjaka 10 km pred domom Akito, RobiRoberto, a79 in 28 others 31
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2018 (popravljeno) Namen je bil obisk slapa Sopot... In ostal je samo namen Zato pa sva pomagala nemškemu motoristu s sopotnico, ki jima je Honda spustila dušo malo pred Šmarjami... Ni mi znal razložit kaj je narobe, ma sem zastopu, da je "kaput!" Sem ga zapeljal do Adrie Ankaran, kjer je imel kombi, pol pa smo moped naložili, medtem sta pe pupi čakolali malo po nemško, malo po angleško... Važno da sta mobilna, moped bodo že zrihtali. Sva nadaljevala čez Sečovlje (nazajgrede sem videl, da so Hrvati popravili klanec iz Dragonje proti Plovaniji. Nov asfalt), Plovanijo, in Buje proti Novi Gradu. Ustavila sva se v Červarju. Ni bilo pretirane gužve, imel pa sem občutek, kot da sem doma. Vsi, ki so šli mimo, so govorili slovensko... Ko sva iskala menjalnico, sva naletela na "Hawaii beach" in seveda obsedela v hladu skoraj celo uro. Lepo urejeno, cene normalne, vzamejo tudi eure. Odpravila sva se proti Pazinu, navigacija naju je lepo peljala, samo kaj ko sem pozabil izklopiti "toll road" in naju je hotela spravit na AC... Sva obrnila in po drugi strani odmotovilila proti Motovunu. Pa spet "surprajs". Road closed, obvoz čez Buzet... Ker je bila ura že 20:10, sva res naredila obvoz! In to čez Buje na Kaštel, pa na Dragonjo... No tam sem videl, kako lepo so popravili cesto Pol pa v Koper na Omv, odžejat kobilico in domov. Nabralo se je prijetnih 210 km, slap Sopot pa je ostal v "To do" bukvici.. Lp, C eagle Ps: sem pozabil omenit, da je bil štart ob 16:00...šiht pa to... Popravljeno Junij 27, 2018. Popravil C eagle Dark, Scarabeo 500, Ćale in 32 others 35
Keiko Objavljeno Junij 28, 2018 Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 On 6/18/2018 at 2:23 PM, 3nity said: Se mi je zdelo, da si bila ti na klopci nekje v okolici Ampezza Mauria– Sella Ciampigotto – Sella di Razzo – Sella di Rioda (za te tri je potrebno imeti kar zdrav hrbet, ker je cesta ajoj bože ) – spust na jezero Sauris, skozi predor Diga della Maina – Sella Pura in povratek v Ampezzo Sem rabla malo pavze ja Super fure delaš! On 6/26/2018 at 8:24 AM, maus said: evo me .. pa sm nazaj .. na vašo žalost mau sm se potepu po Hrvaški, Bosni, Črni Gori, Albaniji, Bolgariji in Makedoniji cca 2900 km ... Brez slikc ne velja! maus, IF7, izibajker in 2 others 4 1
Popularna objava maus Objavljeno Junij 28, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 pred 2 urami, Keiko pravi: Brez slikc ne velja! ja pa velja... evo dve iz SH20 Albanija in takšn si po furci notranc, XTR, C eagle in 35 others 26 11 1
Marcel-F Objavljeno Junij 28, 2018 Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 5 hours ago, maus said: ja pa velja... evo dve iz SH20 Albanija in takšn si po furci Neki skumran si na zadnji fotki. A ti niso dal nč jest? Grut, Quest, VS800 in 1 other 4
Grut Objavljeno Junij 28, 2018 Opozori Objavljeno Junij 28, 2018 pred 4 minutami, Marcel-F pravi: Neki skumran si na zadnji fotki. A ti niso dal nč jest? maus in VS800 2
VS800 Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 pred 14 urami, Marcel-F pravi: Neki skumran si na zadnji fotki. A ti niso dal nč jest? To te tale blat kola skp putegne.... maxxa, maus, dr.looney in 1 other 4
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 (popravljeno) V glavnem od Logatca cez Borovnico in 2x na Rakitno nove gume vpeljat. Popravljeno Junij 29, 2018. Popravil apirko HyperJack, C eagle, maus in 12 others 15
Snečer Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 pred 47 minutami, apirko pravi: V glavnem od Logatca cez Borovnico in 2x na Rakitno nove gume vpeljat. Mitas?
apirko Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 Mitas sem mel prej, pa tudi na prejšnjem mopiju. Zdaj sem gor nataknil Road Attack 3, pa da vidimo kako bo. Zaenkrat kaže ok. 22 hours ago, maus said: ... in takšn si po furci Kot da bi fural kros brez opreme maus 1
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 pred 2 urami, apirko pravi: V glavnem od Logatca cez Borovnico in 2x na Rakitno nove gume vpeljat. kul šipca Ćale 1
apirko Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 Je kul tako po videzu kot funkcionalnosti. Diler je bil dober. DAMI34 1
Akito Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 pred 13 urami, apirko pravi: ...lajk za fotko
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 Prou diši po novem. Dark, pik1, krucymucy in 9 others 12
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Junij 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 Vcerajšnje “zgubljanje”... J.a.m.e.s, Dark, Janezs in 16 others 19
Popularna objava dlicen Objavljeno Junij 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2018 Na izi čez Kras. alpi80, J.a.m.e.s, MiNa in 13 others 16
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Zjutri sem se odloču, da skočim na Maltatal jez, ker še nisem bil gor in ma naša firma en kup agregatov v elektrarnah tam okoli. Štart ob 7hin proti Celovcu. Tam se je pa začela jebada, imajo nek Ironmen in je blo kup zapor, vrtu sem se po Celovcu ko zvrkhanuma predno sem najdu prosto pot. Garmin je pa delu, k da ga je @Kmet2 programiru, vlaču me je po svakavih vukojebinah gmajnag, makadamih. V Malti sem moral dat še zmerno donacijo v Avstrijski proračun pol pa v precejšnji gužvi gor do jeza. Očitno je dons neka moto rireditev, ker je blo mopedov za popizd.., je bil pa zato popust pri karti in je bla 5 namesto 11 ojrov . Naza grede sem šel raj čez Korensko sedlo, pa Gamina sem ignoriru, ker je mel spet ene ideje za kozje steze. Doma še pred kosilom in Moto GP-jem. dr.looney, C eagle, skalar36 in 21 others 24
Popularna objava BIF Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Malo čez Pavliča, ker je še tisti edini spodoben kos ceste med Solčavo in Črno na Koroškem zaprt....upam, da ne bodo navlekli asfalt... Tako malo za dušo je pa bilo..... maus, RobiRoberto, KyoKon in 18 others 21
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se