Popularna objava mladench Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Nedasemi lept skalar36, Frenk 67, dr.looney in 31 others 33 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Globoko razmišljam in zbiram vtise. bobi1001, tomaz69, vuk76 in 16 others 19
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Kolovrat, preveč vtisov, sam ene par... bobi1001, notranc, RobiRoberto in 25 others 28
dr.looney Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 pred 2 urami, BIF pravi: Malo čez Pavliča, ker je še tisti edini spodoben kos ceste med Solčavo in Črno na Koroškem zaprt....upam, da ne bodo navlekli asfalt... Tako malo za dušo je pa bilo..... Mene pa je duša danes bolela čez Pavliča in proti Piberku. Prelep gozd je uničen, kot da je pustošil tornado. bobi1001, Grut, Ninč. in 2 others 2 3
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Katastrofalna napaka, to pozabu... Janezs, Ninč., skalar36 in 15 others 10 8
BIF Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 pred 44 minutami, dr.looney pravi: Mene pa je duša danes bolela čez Pavliča in proti Piberku. Prelep gozd je uničen, kot da je pustošil tornado. pred 44 minutami, dr.looney pravi: Mene pa je duša danes bolela čez Pavliča in proti Piberku. Prelep gozd je uničen, kot da je pustošil tornado. Jap..res je....katastrofa. Nekaj tudi na naši strani....Avstrijci pa so fejst fasali. Grut in dr.looney 1 1
Popularna objava Xebec Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 (popravljeno) Biu pousod, pa ni se mi dal neki ful slikat, sam gas Popravljeno Julij 1, 2018. Popravil Xebec J.a.m.e.s, VS800, apirko in 21 others 24
Popularna objava Scarlett Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Spet osrečila mulca Quest, J.a.m.e.s, maus in 25 others 28
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 Danes pri 11 stoinjah MiNa, a79, DAMI34 in 20 others 23
C eagle Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 17 minutes ago, bobi1001 said: Danes pri 11 stoinjah Medvedje nride?
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 ena popoudanska .... skalar36, Akito, J.a.m.e.s in 20 others 23
bobi1001 Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 pred 6 minutami, C eagle pravi: Medvedje nride? Jp ......brez prometa ampak hladno....super Grut, Quest, C eagle in 3 others 6
maus Objavljeno Julij 1, 2018 Opozori Objavljeno Julij 1, 2018 LJ - Črni Kal - LJ ... Xebec, DAMI34, bobi1001 in 5 others 5 2 1
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 Včeraj končno spet po dveh kolesih kot se spodobi... Plan je bil do Faaker see-ja, vendar so se jodlarji spomnili imet Iron men-a in zaprli vse ceste jezera. Zato smo se odpravili proti Osiacher see-ju. Prijetnih 369km. a79, Grut, Frenk 67 in 17 others 20
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 11 urami, flop pravi: @mladench kje si to slikal po Romuniji se potepa Grut 1
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 11 urami, bobi1001 pravi: Danes pri 11 stoinjah Sem bila prejšnji torek, pa je bilo malce topleje ...sva imela iste "poglede" na razglede...... Klepca nisi nič pozdravil ? Janezs, ALEŠ M, DAMI34 in 14 others 17
Popularna objava apirko Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) Ena sobotna. Plan je bil da grem do Lojzeka v Beljak po tank torbo pa ruzak, ker so se naši vrli prodajalci v TC-ju ušteli pri nabavi robe, jaz pa sem to rabil pred torkom, da vse skup sestavim preden odrinem. Iz LJ malo po AC pol pa po stari cesti čez Ljubelj do Beljaka. V Louisu sem zraven vzel še en disc lock, pa ker so meli 10% popusta če si vzel 3 artikle, sem jo dobil za praktično par evrov. Ko sem bil že tam, pa sem se odločil it še na Villacher High Alpine Road. 11 EUR je blo za plačat, pa sem se skor obrno ampak j-ga, sem plačal pa šel naprej. Ni mi blo žal, ker je fajna cesta, pa še 2x sem mogo it, da sem res izkoristil teh 11 evrov. Nazaj grede sem mel dost Ljubelja pa sem šel čez Wurzenpass, ki se je izkazal za da je to Korensko sedlo, kjer sem se nekoč imel namen peljati čez. No, cesta ni bla bogvekaj, sem se pa moral v kompasu ustavit pa nekaj dobrot za tamale nabavit. Pot naprej meje zanesla še v Planico, pogledat našo kraljico, če sem že bil v bližini. Nadaljeval sem čez Sočo, Bovec in Žago ter se na Petrolu v Kobaridu ustavil na hitri malci. Potem pa veselje, saj so cesto od Tolmina do Idrije zrihtali in je samo en semafor. Res je bil užitek polagt ovinke na poti do Godoviča. V Logatcu na AC, pa na Vrhniki dol ker je bila gužva pa sem po stari cesti pičil do LJ. Fajnih 370 al nekaj takega km (sem nekaj števec vmes resetiral) preden odrinem na malo daljšo pot. Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil apirko notranc, GO_Tomi, C eagle in 19 others 22
Popularna objava vuk76 Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 Vsakoletni obisk Nockalmstrasse & Turracherhöhe uspel...se Hochrindl, Gurk in Pisweg se je nasel na poti. Za Goldeck je pa zmanjkalo casa. Malce manj kot 500 km se je nabralo pa fajn je blo. RobiRoberto, Quest, XTR in 19 others 22
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 22 urami, flop pravi: @mladench kje si to slikal Transfagarasan Romunija. Danes po Transalpini... Joker, maus, defolt in 27 others 28 2
amateur Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 (popravljeno) pred 14 urami, JamesTheMan pravi: Osiacher see-ju A je bilo to Osojsko jezero? Z druge (severne) strani se lahko vzpneš z motorjem na Gerlitzen (sam sem bil tam s kolesom), je cesta za plačat, od zgoraj je pa super razgled če je vreme seveda. Popravljeno Julij 2, 2018. Popravil amateur dopolnilo J.a.m.e.s 1
amateur Objavljeno Julij 2, 2018 Opozori Objavljeno Julij 2, 2018 pred 3 urami, mladench pravi: Transfagarasan Romunija Vreme pa imaš, pa poročajo o poplavah v Romuniji. Srečno mladench 1
mladench Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 (popravljeno) pred 7 urami, amateur pravi: Vreme pa imaš, pa poročajo o poplavah v Romuniji. Srečno Vreme je bilo res noro. Pral ns je 3 dni orng ampak nismo spreminjal plana in nadaljeval počasi. Najhuje je bilo v okolici Brašova. Spustil je še en jez, na cesti so bli pa reke vode. No od Brana napreh(Drakula grad, 30km iz Brašova) pa se je zjasnilo tko da, se nam je kr dobr izšlo Popravljeno Julij 3, 2018. Popravil mladench RobiRoberto, MiNa, DAMI34 in 3 others 6
J.a.m.e.s Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 pred 7 urami, amateur pravi: A je bilo to Osojsko jezero? Z druge (severne) strani se lahko vzpneš z motorjem na Gerlitzen (sam sem bil tam s kolesom), je cesta za plačat, od zgoraj je pa super razgled če je vreme seveda. Verjetno misliš do tiste točke kamor vozi tudi gondola? Pa jadralni padalci se od tam spuščajo? Mislim da sem celo neke hotele vidu zgoraj.
GO_Tomi Objavljeno Julij 3, 2018 Opozori Objavljeno Julij 3, 2018 On 7/1/2018 at 9:41 PM, maiden said: A to majo za nas loleke skakalnico zrihtano? Da padeš na blazine? RobiRoberto in Grut 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se