Popularna objava a79 Objavljeno Julij 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 (popravljeno) Mi smo pa krenil mal v hribe. Od doma - Smartno pri Litiji - Lj - Menges - Kranj - AC do Jesenic - KG - Predil - Mangartsko sedlo - Bovec - MnS - Idrija - Ziri - Logatec - Vrhnika - AC do doma... Pri jezeru Predil smo vidl nesreco motoristov, en revez priletu direkt v stebricek v ograji, dugi v skarpo v nasprotni smeri.. Zgledalo je, kot da sta se nekako zaletela, upam, da je z udelezenci vse ok. Do kosila v Bovcu je blo vreme ok, pol pa se je zacela veselica. Zmocilo nas je od Bovca naprej, pa pol se ene 3x konkretno do doma.. Mesanih 440km.. Popravljeno Julij 9, 2018. Popravil a79 dano33, notranc, RobiRoberto in 16 others 19
Snečer Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 27 minutami, krucymucy pravi: Bil na Vrsicu, po desni nisem prehiteval. Slikc nimam, ker vsi veste kako je na Vrsicu. TCS dela, ABS tudi. zakaj pa si abs rabil? sploh gor
luxsa Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Soboto in nedeljo smo ga ftisnili do Garmisa na bmw weekend in nazaj,ftisi enkratni,poloznice verjetno sledijo. DAMI34 1
krucymucy Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 17 minutes ago, Snecer said: zakaj pa si abs rabil? sploh gor Divjad. DAMI34 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Sobota Postojna Babno polje Delnice Mrkopalj Vrbovsko Ogulin Plaški Plitvicka Jezera Bihac. Zelo oviknasto. Cesta ok. Nedelja Bihac Zuta Lokva Senj mp Starod Podgrad Kozina Milje, Tržič(Monfalcone) Gorica Nova Gorica Hum Dobrovo, Nova Gorica Vogrsko Razdrto Postojna. Cesta ok. Ene 750 jih je ratalo. Vtis je pustilo okno v kopalnici in cesta na prvi furi z bocnimi kufri. Ni glih za nagibat prevec. Pa kufri so sirsi od belance Ni slo skoz vrata. Bugger. RobiRoberto, C eagle, notranc in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 44 minutami, krucymucy pravi: Divjad. enako pri meni, je tok zletela srna čez cesto da je moja sopotnica mi na čeladi pristala. ABS je delal
Popularna objava maus Objavljeno Julij 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 (popravljeno) dvodnevna furca ... LJ - Ilirska Bistrica - Senj - Karlobag - Paklenica - Karlobag - Senj - Kozina - Črni Kal - Postojna - Ljubljana k ne morm bit doma, ker mam mraule u riti Popravljeno Julij 9, 2018. Popravil maus KyoKon, Ella, Tex in 7 others 10
Popularna objava Ella Objavljeno Julij 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Za kratek nedeljski izlet sem se tokrat odpravila iz Tolmina skozi Podbrdo in čez Sorico do Bohinjskega jezera. Od tam še do Bleda na kremšnito in nato proi Kranjski gori, Trbižu in čez Predel in Bovec nazaj v Tolmin. Dolgčas mi ni bilo...na poti sta dve večji gradbišči (Sorica in blizu Kranjske) in polno makadama, 4x me je opralo, 2x so me poskusili na radar dobiti, vmes mi je pa še motor nagajal (problemi s stikalom za vžig). Dan mi je popestril motorist, ki je peljal kužka (živega!) v tank torbi in s pilotskimi špegelčki čez očke... Veselila sem se, ko sem futrala račke in ribice in preklinjala ko je padala sodra po meni in motor ni vžgal. Tako je: `You need stuff that sucks to have stuff that's cool` Overall lep izlet notranc, 3nity, izibajker in 30 others 33
maus Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 10 minutami, Ella pravi: ...... motor ni vžgal. od tega izćrpnega vtisa, bi zgoraj navedeno lahko izpustila ... niko neće kavasakiju zapovjedat il oće da pali il neće Grut, a79, Akito in 4 others 1 1 5
Ella Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 @maus Sej domov me je pripeljal...samo stikalo se je uprlo, pomoje mu zalivanje ni ravno pomagalo Pač sem mogla 3x pritisnit, namest enkrat...big deal maus 1
krucymucy Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 1 hour ago, Ella said: Dolgčas mi ni bilo...na poti sta dve večji gradbišči (Sorica in blizu Kranjske) in polno makadama. Tam sem sem mislil da mam se zmer gs-a pa z malo visjo hitrostjo precil tista gradbisca. Vsaj TCS sem probal. Ella 1
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 In še drugi dan (včeraj) ... Tako zgleda večerno preračunavanje analognega Garmina Torej - po zajtrku odhod iz Tesima - da je blo prebujanje lepše sem že včeraj zvečer izbrala eno malo bolj zanimivo varianto Najprej spet čez prelaz Palade, ma danes še nadaljevanje naprej na jugovzhod. Pogled v dolino ... In že na prelazu Mendola ... Od tam na drugo stran po fenomenalni cesti ki je sicer lepša za vozit v obratni smeri, ma tudi tako (v dolino) je pasalo Pogled s ceste že na drugi strani - na zgornji sliki se vidi jezero Caldaro v dolini ... Od tam potem na sever proti in čez Bolzano. Slikano z mosta čez reko Etsch ... Potem naprej na jugovzhod po še eni dobri cesti po dolini Ega in mimo jezera Carezza ... ... kjer je bila nora gneča (že na poti gor), zato sem po slikanju samo nadaljevala navzgor. Spet sami lepi razgledi ... Ma nisem kej dosti slikala ker me je okupiral ... ... ta lepotec bila je ljubezen na prvi pogled Piko se hotel božat in če sem se premaknila stran od njega da bi slikala je hodil za mano ... Še malo višje gor ... na prelazu ... Od tam pa potem v dolino - na poti proti Canazeiu... Od Canazeia sem nadaljevala na vzhod do prelaza in jezera Fedaia ... Pogled na drugo stran - že na poti v dolino ... V dolini nato na jug mimo jezera Alleghe, čez Agordo in vse do Belluna ... Od tam še naprej na jug in čez Ponte nelle Alpi. Ta grad (na spodnji sliki) se prodaja če koga zanima odlična lokacija ob reki Piave Nato še naprej na jug in mimo jezera S. Croco ... ... po še eni noro dobri vijugasti cesti do lepega mesteca Vittorio Veneto ... Tukaj je ratalo že pošteno vroče, zato se kasneje nisem več dosti ustavljala. Nadaljevala sem čez Pordenone (se seveda v mestu tudi zgubila) do Palmanove ... ... od tam pa mimo raznih nasadov in tudi polj sončnic ... ... do Slovenije. Ratalo mi je prit do Senožeč, tam sem se ustavla pred uvozom na AC in nase navlekla dežne cunje in se po AC prebila čez dva vesoljna potopa (in eno vmesno jasnino z mavrico) do Vrhnike. izibajker, igc1, Grut in 46 others 45 4
nofla Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 pred 12 minutami, Keiko pravi: Od tam še naprej na jug in čez Ponte nelle Alpi. Ta grad (na spodnji sliki) se prodaja če koga zanima odlična lokacija ob reki Piave ... ja, že kar nekaj let ... "Cijena? Sitnica ..." bi rekel sir Oliver ... Keiko in C eagle 1 1
Ćale Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Ob 8. 7. 2018 ob 16:55, Tex pravi: Hehe. Mda, ampak selfi vodka, je to bolj ziher kot foto/picerija Marko.. Pistacijewo piwo in lešnikova wotka .. Swasta.. En mini Ofić Ko naletite na tole lešnikovo Soplico si jo vsekakor prpravte na sledeč način: V kozarčk za rakijo (štamprle) nalijte malo pod vrh LEDENO soplico. (Komot jo hranite v zamrzovalniku). Do vrha pa vlijete mrzlo mleko, tista dva plunka, kolkr pač zmanjka do vrha. Sam sicer ne eksperimentiram z nekimi bučkami od koktejlov pa to, ampak fuzija teh dveh je konc konc huda. Lokalno ji pravijo "Monte" in je dejansko enazga okusa kt un puding. Moji otroc uživajo Res priporočam. Ne otrokom, da nau pomote. Sej veste, ministr pa te cake. Živeli! C eagle, MiNa, Ella in 3 others 3 3
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2018 Češke Budjevice in Valhala. XTR, a79, defolt in 26 others 29
Popularna objava NejcZ Objavljeno Julij 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2018 Tale je bla od zadnjič. Slab sm js za slikat, se mi nikol neda Frenk 67, KyoKon, mladench in 10 others 13
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2018 Greva proti Berlinu. Na poti sva si ogledala Liberation Hall, Eremitage, Monument to the Battle of the Nations v Liepzigu, peljala sva se mimo Usnjene Hlače in prišla v Berlin. mladench, Dark, Keiko in 27 others 30
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 12, 2018 Opozori Objavljeno Julij 12, 2018 Lepo. Pa Srečno vožnjo še naprej Scarabeo 500 1
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2018 Throwback... a smo na pravi poti? #wherearethefckingcurves MiNa, Ella, notranc in 9 others 8 4
Popularna objava skofk Objavljeno Julij 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2018 Danes do Tomislavgrada Igi Pop, igc1, Xebec in 25 others 28
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Ko sva se izvila iz primeža turistov in iz Senja presekala v hrib je nastala milina. Prijetnih 20C do Gračca, potem je pa usekalo na 32C. Kljub vsemu sem hotel na grad v Vrliko. In sva malo sopihala. No, potem se pa nama ni dalo več sopihala in sva sklenila, da se utaborila v Sinju, ter popoldan raje raziščeva okolico. KyoKon, Snečer, RobiRoberto in 26 others 28 1
krucymucy Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 En nasvet. Malo manj slikaj ta moped, pa malo vec zeno. mladench, DAMI34, vandrovec in 4 others 3 4
Snečer Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 pred 7 minutami, krucymucy pravi: En nasvet. Malo manj slikaj ta moped, pa malo vec zeno. forum si zgrešil MiNa, mladench, Dark in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Nisem mislil nič pisat, a me daje dolgčas in nervoza, ko pogledam na FB . Ne morem vrjeti, koliko komentarjev na nacionalni bazi gleda nogometa. Nikoli nisem maral hrvaških politikov, ker so prasci večjega formata in se do sedaj, od kar se zavedam sveta, pogovarjajo s slovenskimi parlamentarnimi tepci vedno s figo v žepu. Propadli so dogovori sklenjeni z Račanom, Sanaderom in ostalimi mafijaši, predvsem zaradi Hr strani fuj in fej Na tem mestu pa bi vseno izpostavil, kaj kurac ima nogomet s politiko in hrvaškimi posranci in tudi slovenskimi v parlamentu. Eni ste res omejeni in ovce. V HR se rad vračam , tu imam veliko prijateljev hrvatov , ki isto, kot jaz, ne razumejo tega nacionalnega sranja v športu. Moje osebno mnenje in zadnji stavek k tej temi je: Raje vidim vsakega Hrvata za prvaka v nogometu, kot pa bilokaterega Francoza , PIKA!!! No tu pa se začne motorizem V slo imam že nekaj časa občutek, da živim v tropskem deževnem gozdu Za mano je 15kkm in skoraj ni bilo dneva, ko sem se usedel na motor, da me vreme ni požegnalo. Res imam polen pisker tega nebeškega PMS sranja Samo čakam , da bodo sredi Lj pognali jurčki in lisičke in Jankovičev odlok, da lahko vsak nabere samo tri gobe, edino Jurček kolikor hoče Z ženo se ne dava motit. V četrtek zjutraj se spakirava, oblečeva dežjake in direkt v transfuzijski center v Lj. Vsako leto greva enkrat do dvakrat darovat kri , saj gre za dobro stvar. Tam pojeva tisti pripadajoči socialni sendvič in že pičiva proti Kočevju na Rudniško jezero in naprej na Kostelski grad, od tam pa ob reki Kolpi do mejnega prehoda Petrina, kjer so me začuda spustili brez običajnega maltretiranja okrog prtljage. So še podoživljali zmago nad Angleži, pa niso bili ravno delavno razpoloženi. Od meje naprej se je začelo pravo pranje čez NP Risnjak, tak , da sem zavil na Fužine do jezera Lepenica, kjer sva vedrila v hudem nalivu in ob spremljavi mojih kletvic o vremenu.Še prej sva se ustavila na Omladinskem jezeru. Ni nehalo, tako, da sva se v dežju odpravila naprej , pred Rijeko je dež ponehal in začel se je prelep jadranski dan. Cesta polna pleha do Senja, od tam pa do Baške Bure zmerno sprejemljivo. Kavica in pred nama najlepši vozni del Jadranke. Lt je spet zgubil barvo, ki so jo nanesli na zbit poden , no zdaj že popravljen Ustavim se pri svoji drugi mami Mileni , kjer se izljubimo, razpakiramo in že sva na motorju proti Drage. Mim Vrane v Pakoštane in od Drage naprej v kamp Roco , kjer pridemo na povabilo ms forumaša. Pripravila sta nama odlično večerjo, za posladek pa palačinke z nutelo. Tak sta naju napojila, da sem v nekem trenutku rekel "blagor se lačnim v Afriki"hec " Od tam pa nazaj v Starigrad . Ob 9h zvečer po 530km prevoženih parkirava in cel petek 13 prespiva. Baje nevaren dan, sem bil miren v horizontali. No danes sva se že klimatizirala in zjutraj ob 6h že odtekla, naredila na plaži mišični trening in se šla ob 7:30 kopat......uf je pasal...... Včeraj se nama pridruži še Polona , ki me danes menja na plaži ob Vesni. Vrjetno bi se normalnim zmešalo od dolgočasa, če ne bi bilo nas ku ku ljudi. DAMI34, IF7, Dark in 23 others 26
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 pred 59 minutami, krucymucy pravi: En nasvet. Malo manj slikaj ta moped, pa malo vec zeno. Sej bi, sam je baje avtorsko zaščitena krucymucy, Keiko, RobiRoberto in 2 others 3 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se