Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Bil je čist moped, zdaj pa ni več čist @krucymucytole fotko, ti pa Tatjana pošilja YmatejY, tomaz69, C eagle in 25 others 27 1
dreja_123 Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Danes se mi je zgodil malo čuden dogodek. Ko sem se vračal iz Kočevskega čez Bloke, se ustavim na OMV v Novi Vasi. Zapeljem na drugo točilno mesto desno. Še preden razjaham, se za mano ustavi en starejši možakar na temnem Scarabeo 250, s temno dvižno čelado. Oblečen v moder delovni pajac, pohodne / delovne čevlje. Iz nahrbtnika mu je štrlela pohodna palica. On: "A si že tankal ? Je še daleč do naslednje pumpe, ker moram hitro it ?" Jaz: "Mislim, da še nekaj časa ni nobene. Tale desna je samo za kurilno olje, na nasprotni strani pa je tudi bencin." On: "Premakni se na drugo stran." Jaz: "Jaz se težje premaknem." (motor ima namreč samo tačko in ga precej težje tankam s cevjo iz desne, pa še sonce je bilo tam) On ponovi : "Premakni se na drugo stran". Jaz ponovim: "Jaz se težje premaknem." Nato natankam in takoj premaknem motor desno, pred pumpo za kurilno olje in grem plačat (da bo lahko hitro natankal). Možakar med mojim tankanjem je sendvič. Ko pridem ven, opravim še tel. klic ter se počasi začnem pripravljat na odhod. Možakar medtem natanka, premakne motor za mojega in zabrunda: "Premakni se naprej, ker jaz moram hitro it.". Postrani parkira za mano in gre plačat. Jaz mu nisem več odgovarjal, ubogal pa ga tudi nisem, ker je bilo prostora dovolj, da bi lahko šel mimo kar izpred točilnega mesta. Poleg tega mi tudi ni bilo jasno, zakaj je motor zopet hotel parkirat na mesto, kjer sem bil jaz (kurilnega olja pa tudi ni potreboval)... Ko pride ven, že sedim na vžganem motorju in speljem - v ogledalu pa vidim, da možakar spet stresa nejevoljo... Ne vem, na koga je imel včerajšnji petek 13. in mlaj več vpliva. Ali name, ali na možička Dani1234, Akito, YmatejY in 8 others 2 5 3 1
YmatejY Objavljeno Julij 14, 2018 Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Kočevski medved v delovni obleki, ...nezaslišano... Akito, Tedybear in C eagle 2 1
Popularna objava Xebec Objavljeno Julij 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Yamaha jo maha povsod Rubuz, KyoKon, izibajker in 29 others 32
Popularna objava Ella Objavljeno Julij 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2018 Danes pa malo na morje! Iz Tolmina proti Labinu in še malo naprej, po zanimivih potkah do čudovite lokacije, kjer ni bilo žive duše...razen morskega ježka, rakovice in majskega hrošča Tankanje v Gračišču mi je še polepšalo dan! Dečko ki je avtomobilom pridno čistil vetrobranska stekla, je očistil še mušji pokol na moji mali šipci...kako prijazno Pa prvič sem bila na gradu Buzet - lep razgled! Na Sočergi nobene gneče, temperature visoke a znosne, morje pa super za se ohladiti Dani1234, Janezs, Xebec in 32 others 35
Popularna objava NejcZ Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 MiNa, skalar36, RobiRoberto in 10 others 13
Popularna objava Rubuz Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 (popravljeno) Včeraj sem naredil v easy izlet do morja, mal sem se ohladil v res mrzlem morju, šou v Crikvenico na pico ter nazaj domov. Na cesti že kar poštena gužva. Že pred rondojem za Krk je kolona in promet usmerja policija. Od dotičnega rondoja pa do Crikvenice se vali kolona s hitrostjo 40-50kmh. V tej koloni sem se peljal za enim policistom na motorju, ki je začel prehiteveta kolono čez polno črto ter brez lučk...seveda da sem šel za njim...tip mi je potem samo odkimal s prstom, jaz njemu thumbs up in potem je naprej prižgal lučke jaz pa v kolono. Overall kul izlet, v NM sem nazaj greme glih zbežal nevihti...ki seveda ni bila napovedana, ker je vreme že mesec pa pol totalno v kurcu. -.- Popravljeno Julij 15, 2018. Popravil Rubuz DAMI34, breg, notranc in 16 others 19
YmatejY Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Tisti rondo je za 10 pik, čestitke prometniku, ki ga je sprojektiral/požegnal..., za destinacijo Krk grem raje na baškutu ven in po tastari čez Bakarac, Kraljevico ter po krajšn'ci (Camp Oštro) tik pred mostom ven ...
Popularna objava XTR Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 @Rubuz @YmatejY tajming vaju muči. Včeraj po kosilu ni bilo nobene gneče v tej smeri. Jaz sem šel popraviti napako iz prejšnjega vikenda, ko smo se odpravili na Jezersko, pristali pa v Portorožu (brez kopalk in brisač). Odličen ritem so mi pokvarili le semaforji pri Delnicah. Nazaj grede pa sem začudeno gledal rahlo vlažno cesto (pri tako lepi vremenski napovedi). Vreme ga letos res serje. Ena slaba slikca za spomin... Res se mi ni dalo premakniti motorja. Če se že pase lenoba, se pase do kraja. Možgani na off... BIF, Dark, Janezs in 18 others 21
YmatejY Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Hey, XTR, to mi deluje kot Omišalj/Njivice... v ozadju del Cresa pa 'Ućkino sleme'? Če drži, a si šel od Delnic naprej po tastari ali po AC do Oštrovice - Meja....? Slika je krasna, glavno da je "La Onda" gor ali1 1
krucymucy Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 6 hours ago, NejcZ said: Poznan Z ...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Ni za dihati, kaj šele za slikat, 35C. Kapo dol črnogorskemu policaju na meji, ko me je naprej spustil. Igi Pop, Xebec, IF7 in 26 others 29
XTR Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 (popravljeno) 30 minutes ago, YmatejY said: Hey, XTR, to mi deluje kot Omišalj/Njivice... v ozadju del Cresa pa 'Ućkino sleme'? Če drži, a si šel od Delnic naprej po tastari ali po AC do Oštrovice - Meja....? Slika je krasna, glavno da je "La Onda" gor Skoraj si zadel. Kamp Oštro-Kraljevica. Od Delnic do Meje po stari, nato pa po hitri cesti in nazaj gor v Kraljevico. Popravljeno Julij 15, 2018. Popravil XTR YmatejY 1
Popularna objava skofk Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Včeraj malo po Bosni...Tomislavgrad-Mostar-Jajce-Bihač, danes pa mimo Željave proti domu Erik99, dr.looney, vuk76 in 36 others 39
alfie Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 skofk,povej lokacije 1 in zadnje slike,hvala.
tomaz69 Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Danes samo do Strunjana, malo v morje in nazaj. Slikal nisem, slikal pa je varuh reda na vrhu Črnega Kala. Nisem fotogeničen in je reku da me ne bo... DAMI34 in bosa 2
Snečer Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 pred 3 urami, skofk pravi: Včeraj malo po Bosni...Tomislavgrad-Mostar-Jajce-Bihač, danes pa mimo Željave proti domu interesantno da so vrata pri Željavi
skofk Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 pred 20 minutami, alfie pravi: skofk,povej lokacije 1 in zadnje slike,hvala. Prva..jezero Blidinje Zadnja..nad plitvičkimi jezeri iz ceste slikano
skofk Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 pred 3 minutami, Snecer pravi: interesantno da so vrata pri Željavi Morda obnavljajo krucymucy, breg in Fantocci 3
Snečer Objavljeno Julij 15, 2018 Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 pred 4 minutami, skofk pravi: Morda obnavljajo tudi če bi postali prvaki tega denarja več ne zberejo skofk 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Psihoterapija skalar36, notranc, Akito in 17 others 20
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Julij 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2018 Potsdam. Stric mojih let je na poniju prikolesaril z Nizozemske. Vse kar je potreboval je imel s sabo. Malical je v parku in pobral vse smeti - še tuje in jo mahnil naprej. Xebec, 3nity, Kmet2 in 24 others 27
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2018 Kotor zvečer In Kotor zjutraj C eagle, Quest, bajkr88 in 25 others 28
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2018 Danes na Lovčen. No, da gradijo cesto sem spregledal in najprej je bil sprejemljiv makedam, nato pa šoder in skale. Še je Ktm kar upiral, pa še dva sva bila na mopedi. Ko so mi še delavci povedali, da je naslednje 4 km še huje, sem raje obrnil. Mavzolej je odpadu. potem sva raje skočila do etno dela v Njeguših. nato pa se 2x gor in dol na pisto. Končno je bil gt vesel. relacija Njeguši Cetine je glanc nov asfalt, s čudovitimi ovinki in prijetnim gripim. Poezija. Na koncu pa še na zipline XTR, RobiRoberto, Dani1234 in 24 others 26 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se