Popularna objava Tedybear Objavljeno September 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 (popravljeno) Ves dan sem porabil, da sem si ogledal tole : Dami...kako spraviš motor do slapu...ker danes...ni bilo šans. Sem se hotel ustaviti v Postojni na OMV, pa za tisočaka ni bilo prostora. Kakšnega šestotaka bi verjetno še stisnil kam... Popravljeno September 9, 2018. Popravil Tedybear mladench, Quest, Frenk 67 in 19 others 22
Popularna objava Erik99 Objavljeno September 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 Lepih 300 km je danes padlo, uživanje na Krasu in veliko ovinkarjenja od … Vipave - Col - Kalce - Kačje ride - Rakitna... Goče - nekako nisem znal priti do cerkvice na hribu... Hmm, le kaj dela tale vojščak v Vipavski dolini..., bo treba malo poguglati… peskovnik je bil poln... prvič na Rakitni... Frenk 67, a79, MiNa in 26 others 29
DAMI34 Objavljeno September 10, 2018 Opozori Objavljeno September 10, 2018 pred 12 urami, Tedybear pravi: Ves dan sem porabil, da sem si ogledal tole : Dami...kako spraviš motor do slapu...ker danes...ni bilo šans. Sem se hotel ustaviti v Postojni na OMV, pa za tisočaka ni bilo prostora. Kakšnega šestotaka bi verjetno še stisnil kam... iz vasi Floričiči. Al si mel blato? S kontra strani pa res ne gre, prehud šoder.
Tedybear Objavljeno September 10, 2018 Opozori Objavljeno September 10, 2018 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: iz vasi Floričiči. Al si mel blato? S kontra strani pa res ne gre, prehud šoder. Iz Floričićev ni bilo variante..je petkov naliv pretvoril cesto v stopnisce... DAMI34 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2018 pa sj vtisi so bili včeraj, v bistvu izležavanje do bolova, kavica, pa muska. Za nagrado pa še plominka. Wiiii YmatejY, C eagle, KyoKon in 17 others 20
luxsa Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 Vceraj in danes cca 1100km,ni bila scier Bolgarija al pa Romunija se manj Albanija,so bli pa Dolomiti pa Dojcland pa za finale GrossG.,vreme u nulo,eni baje celo drkajo na tak vreme. DAMI34, mladench, Grut in 1 other 4
Snečer Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 Ob 9. 9. 2018 ob 20:17, Darko3g pravi: Povratek iz Beljaka v Maribor. Ker mi Google Maps piše samo slovenska imena krajev bom tudi jaz tako pisal. Po južni strani Osojskega jezera do konca in potem na sever in proti Feldkirchnu in dalje proti Šentvidu ob Glini in skozi Mostič (Brückl) v nasevernejšo slovensko naselje Djekše. S te strani je cesta dokaj slaba in ozka, na vrhu (>1000m) pa krasen razgled in cesta proti Velikovcu zelo lepa. Nato sem zavil v Grebinj (Griffen) in odkril krasno cesto 70 proti Šentandražu v Labotski dolini in mimo Volšperka na Weinebene. In tam me je v tem krasnem sončnem vremenu opralo. Po meni je deževalo, vozil pa sem s sončno blendo na čeladi. Pred Lončem sem zavil proti Gleinstättnu, Arnežu in skozi Lučane proti Juriju. Kar nekaj cest je bilo blatnih, pred Lučanami pa sta dva cesto celo čistila. Krasna fura, nove ceste in nove ideje za nedeljski izlet v dvoje Feldkirchen je Trg po slovensko (nisem vedel)
luxsa Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 Aja,pa se en pomemben podatek za Gorenjce,karta se je pocenila s 27 na 26 eur. bojc84 1
Darko3g Objavljeno September 12, 2018 Opozori Objavljeno September 12, 2018 Feldkirchen me nekako spominja na cerkev na polju ali kaj podobnega Na Wikipediji je seznam slovenskih imen krajev v Avstriji in nekaj jih je kar zanimivih: nekatere so kar prevod, Heilligenblutt - Sveta kri, nekatera fonetično slična (Rosegg - Rožek, nekatera pa čisto mimo Deutschlandberg - Lonč, Eibiswald - Ivnik. P.S.: V nedeljo grem verjetno na izlet v Djekše - Preko Kungote, Jurija, Lučan, Arneža, Ivnika, Sobotha (nima slovenskega imena) Labota (Lavamünd = je ustje Labnotnice), Šentandraža in Grebinja. A o tem v nedeljo zvečer.
Popularna objava a79 Objavljeno September 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2018 Od doma - Crnomelj - Vinica - Bosiljevo - AC do Josipdola - Zuta Lokva - Senj - Karlobag - Senj - Josipdol - AC do Bosiljevega - Crnomelj - Metlika - NM - domu... Kaj naj recem, super tura. Cesta od Josipdola do Senja je poezija, naprej do Karlobaga pa je se boljs.. Na Jadranki ze nekaj casa nism bil, pa mi je zdele zal, da ne grem veckrat.. Nabralo se je 540 km, Angel GT so obrnile 8k km, pa se zmeraj drzijo, Honda je obrnila 47k km, pa je se vedno zivahna, po vseh teh km dans sem jaz se najbl hin.. Prva je iz zgodnje Jadranke, drugi dve sta pa grad Sokolac v kraju Brinje. XTR, IF7, ALEŠ M in 22 others 25
Popularna objava Quest Objavljeno September 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2018 Včeraj. pozabil kopalke tale pa še kar stoji notranc, Vin, tomaz69 in 15 others 18
Borutt Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 Ob 12. 9. 2018 ob 18:14, luxsa pravi: Aja,pa se en pomemben podatek za Gorenjce,karta se je pocenila s 27 na 26 eur. Na OAMTC 22€ luxsa 1
J.a.m.e.s Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 Ob 10. 9. 2018 ob 9:49, DAMI34 pravi: pa sj vtisi so bili včeraj, v bistvu izležavanje do bolova, kavica, pa muska. Za nagrado pa še plominka. Wiiii Da ne bo doma ogenj v strehi... bojc84, Ella, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2018 Skoraj po kolenu Pa nuben motorist ne odzdravi, jezen!! Grut, mladench, bojc84 in 14 others 8 9
notranc Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 (popravljeno) pred 55 minutami, DAMI34 pravi: Skoraj po kolenu Pa nuben motorist ne odzdravi, jezen!! A te je blo sram pri klopcah se ustavt? Al tok leti, da si se lahko šele na vrhu rid ustavu? Popravljeno September 14, 2018. Popravil notranc Mavti, DAMI34, malakai in 1 other 1 2 1
Vin Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 Umaknil se je na stran, da so lahko šli kamioni mimo. bajkr88, DAMI34, notranc in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 pred eno uro, notranc pravi: A te je blo sram pri klopcah se ustavt? Al tok leti, da si se lahko šele na vrhu rid ustavu? tok leti, pa žlajfi nč ne primejo. Nism nobenga motorja pri klopcah vidu maus in notranc 1 1
Mavti Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 Mam občutek , da si dami34/ želi nazaj skuter kupit ,pa mal testira Aja, utisi bodo od zdajle naprej že šibam na skuter notranc in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 pred 7 minutami, Vin pravi: Umaknil se je na stran, da so lahko šli kamioni mimo. fakiča sem jim pokazu pa nehite se na nas skuteriste spraulat notranc, maus, alpi80 in 1 other 1 3
Popularna objava Quest Objavljeno September 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2018 Je šla k frizerju Uf je že nazaj. Jst pa tud Rubuz, Erik99, ALEŠ M in 19 others 22
Mavti Objavljeno September 14, 2018 Opozori Objavljeno September 14, 2018 pred 6 urami, Mavti pravi: Aja, utisi bodo od zdajle naprej že šibam na skuter Utisi odlični a občutki mokri,mokri, dobesedno utopljeni še od gat je teklo( k sm pa glih dežjaka izpodzica vzel, da boja za robo iz trgovine placpa še vseeno sm eno škatlo na paketntreker vezu) kaj a vi bi še slike gledali , nič nabo sm si vs zapomnil Quest, DAMI34, Ella in 4 others 6 1
Frenk 67 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 (popravljeno) pred 18 urami, DAMI34 pravi: Skoraj po kolenu Pa nuben motorist ne odzdravi, jezen!! Ne morjo, se za trebuh držijo k te vidjo u ledru na sesalcu. Popravljeno September 15, 2018. Popravil Frenk 67 DAMI34, maxxa, amateur in 3 others 1 5
Popularna objava CINDAPP Objavljeno September 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2018 Včeraj pred nevihto malo po okolici, super temparatura za vožnjo.Se mi je mal čudno zdelo,da ni večjega prometa to pa je vzrok,obnova dela ceste Sudsteirische grenz strase (route 69) jezero pa bolj sameva pa vseeno lepo apirko, Janezs, DAMI34 in 15 others 18
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno September 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2018 Zapelju tamauga na tekmo in medtem ko se ogrevajo skocil na Jezersko. Boljš kot nič. Ella, gasperX, Janezs in 17 others 20
Mavti Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 Včeraj popoldne pa že spet kontrolirani vtisi ,jih je skrbelo če sem kaj žejen med vožnjo(pa še kako sem bil žejen) Vredu možaka smo malo počvekali pa hop a skuter in hitronaprej DAMI34, Schultz, Grut in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se