Lipstick Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 Spoštovani ....nikjer nikogar .... ceste suhe, poledice nisem opazil ..... samo pri Vivikitu...... eden osamljeni trepetajoči jahač motorja iz dežele rižojedcev v platneni opravi..... srka kafetek..... alpi80, KARMEN1, Quest in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 pred 19 minutami, Lipstick pravi: Spoštovani ....nikjer nikogar .... ceste suhe, poledice nisem opazil ..... samo pri Vivikitu...... eden osamljeni trepetajoči jahač motorja iz dežele rižojedcev v platneni opravi..... srka kafetek..... Od Vikija, pa do Kubeda sem poslušal dretje tvojih rorov KARMEN1, DXR16 in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 29 minutes ago, DAMI34 said: Od Vikija, pa do Kubeda sem poslušal dretje tvojih rorov A mizlš, da moram predivo menjat ........bom ablubm, k bo konc letošne sezone.... računam nekje po 30.12., sam pol so pa že praznki ....3.1. 2019 se pa spet začne ???? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 Pravkar, Lipstick pravi: A mizlš, da moram predivo menjat ........bom ablubm, k bo konc letošne sezone.... računam nekje po 30.12., sam pol so pa že praznki ....3.1. 2019 se pa spet začne ???? nč ne rabiš menjat, naj se vsaj dere (če nikamor ne gre) K sem z Massom liziko fasal(tut decembra) je reku policaj, da me je že pol ure prej slišal. esupki in alpi80 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno December 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 1, 2018 Mam rdeča lička od mraza Grut, XTR, tomaz69 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno December 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 1, 2018 2 minutes ago, DAMI34 said: nč ne rabiš menjat, naj se vsaj dere (če nikamor ne gre) K sem z Massom liziko fasal(tut decembra) je reku policaj, da me je že pol ure prej slišal. dacembra so dajavni u PM ....lansko leto 27.12 malo pred Lomom AC, 7:30 megla, mokro, -6°C, ga žgem ( sej itak nkamr negre ), vidm bl mau, k je vizir sprot zmrzvau, pa se začne neki rdeč pa blau pobliskvt ......evo ga provida...bela cesta sem zapelu na benzinsko in ustavu, otresem ledeno skorjo z dežnjaka in je že zravn stal .....in začne: guspod a veste zakuga sem vs ustavu ...pojma nimam.....a res ne veste zakuga ....ne ne vem.....ja kok ste pa vozu..... sa pardoniram, je vse pomrznl, nč ne videm na števc .... vtakne glavo bliži in se čudi ...a vs nč ne zebe ... ne zakaj ??? .... ja kam pa greste .....u Dubrovnik .....a kr u Dubrovnik...ja kr ...pa je to vaš motor ....ja moj motor že 10 let pa 183 000 km sva naklepala ..... dejte mi prosim dokumente ....a res moram, morem rokavice dol dt, pa še dežnaka in jakno odpet ....ja bo kr treba .... matr pa nej bo ( mu nekako izkopljen prometno in vozniško ) .....si zadeve pogleda in izdavi: gospod ustavu sm vs, ker so pred dnevi v Lublan en motor ukradl, pa se mi je enmal čudn zdel da se gdo u takm voz, hvala lepa, pa mal bl počas pelte, 156 km/h v teh razmerah ni glih varn, pa čez Knežak bl previden, da nau kej narobe ..... Dani1234, bosa, DAMI34 in 16 others 3 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 pred 10 minutami, mladench pravi: Mam rdeča lička od mraza jest tud vidu 2 k sta se peljala mim fabrke....jest pa na šiht 12 ur ... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 2, 2018 Deli Objavljeno December 2, 2018 Dami, učer sm gledou če te kje zagledam amateur, Quest, maus in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 2, 2018 Deli Objavljeno December 2, 2018 pred 25 minutami, VS800 pravi: Dami, učer sm gledou če te kje zagledam haha, sem vidu da je Pujsa pepi letela po luftu. Bi moral mal na kras zavit maus in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno December 2, 2018 Deli Objavljeno December 2, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: haha, sem vidu da je Pujsa pepi letela po luftu. Bi moral mal na kras zavit V Divači sva zaklučla...?️ DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Robertos664 Objavljeno December 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 2, 2018 Danes prižigal štiri svečke na prvo adventno nedeljo ?️? pri dveh stopinjah je pasalo ko hudič. 60km je bilo čisto dovolj. DXR16, skalar36, notranc in 18 others 19 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sesir Objavljeno December 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2018 Redki so uživaški dnevi... Bostjan L, DAMI34, Ella in 9 others 10 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno December 4, 2018 Deli Objavljeno December 4, 2018 pred 11 minutami, sesir pravi: Redki so uživaški dnevi... Kva maš to Mitas gor? sesir in Igi Pop 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 4, 2018 Deli Objavljeno December 4, 2018 pred 23 minutami, notranc pravi: Kva maš to Mitas gor? Zato jo klejem a čakam sneg+dan s takšnim počutjem,saj @Snecer pravi,da vMitas drži...po blatu pa mi je kr fajni ker gre vse pošrek že z temi jajcami... Igi Pop, notranc in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 4, 2018 Deli Objavljeno December 4, 2018 samo spomladanski južni sneg sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nemo Objavljeno December 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 4, 2018 Kratek krog po Ljubljani, da se napolni baterija in spotoma še akumulator izibajker, Igi Pop, skalar36 in 26 others 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno December 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 5, 2018 Ma prvo zadnja guma prazna. Sem mislil da ne bo nič. Pa napumpam pa drži. Nikjer nobenega puščanja, žeblja itd. Pa sem šel. Mal s strahom in pred vsakim ovinkom pogled na števc koliko je tlaka v gumah. Mal v Belo krajino. Hudič neče not. Sm ga moral porint v garažo. 107 km naredil. TC deluje odlično. ABS nisem testiral. ALEŠ M, Igi Pop, DAMI34 in 17 others 18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno December 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 6, 2018 pa smo doma Frenk 67, MiNa, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno December 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 7, 2018 Popoldansko lepo vreme mi ni dalo miru in nisem rabil prav dosti, da zajaham motorček in se zapeljem po bližnji okolici. Kilometrov ni bilo veliko a ravno dovolj, da preizkusim darilo, ki ga je prinesel sv. Miklavž Lp, notranc Frenk 67, Dani1234, maxiscooter in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 8, 2018 Malu ukuli Igi Pop, RobiRoberto, apirko in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 (popravljeno) @DAMI34 Zej pa vem kje to je Lep razgled Popravljeno December 8, 2018. Popravil Ella DXR16, DAMI34 in skofk 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 pred 24 minutami, Ella pravi: @DAMI34 Zej pa vem kje to je Lep razgled Kje pa to? mladench, MiNa, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 @DAMI34 ...am....Brda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 pred 18 minutami, Ella pravi: @DAMI34 ...am....Brda? eeeeeeee..pod Štanjelom. alpi80 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: eeeeeeee..pod Štanjelom. Branik! Ja...to je bil B odgovor,hihihi :D DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se