DAMI34 Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 pred 2 minutami, Ella pravi: Branik! Ja...to je bil B odgovor,hihihi :D no to je že bližje Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 a mi se naute dal mir al kwa DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 9, 2018 pred 19 urami, gasperX pravi: a mi se naute dal mir al kwa Da ne bo ljubosumja v garaži, sem še beštjo peljal na sprehod ALEŠ M, MiNa, RobiRoberto in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 @DAMI34 Rub it in...*guglam: zimska moto oblek....* ..ne vem če bom zdržala do pomladi notranc, tomaz69, maus in 3 others 2 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
farang Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 pred 40 minutami, Ella pravi: @DAMI34 Rub it in...*guglam: zimska moto oblek....* ..ne vem če bom zdržala do pomladi Ella, pa sj ti si iz kalifornije, Dns je dosti toplo na Goriškem. Jaz sem že ceu dan na x-maxu. N zebe neč, pa sm zmrznjene pasme. Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 pred 15 minutami, farang pravi: Ella, pa sj ti si iz kalifornije, Dns je dosti toplo na Goriškem. Jaz sem že ceu dan na x-maxu. N zebe neč, pa sm zmrznjene pasme. 7C Soška dolina. @Ellazdej so popusti. Jaz sem si tudi po 10 letih ponovno privoščil dobro tekstilno cunjo za zimo. Pa še 30% popusta sem dobil. maus in Ella 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 pred 10 minutami, farang pravi: Ella, pa sj ti si iz kalifornije, Dns je dosti toplo na Goriškem. Jaz sem že ceu dan na x-maxu. N zebe neč, pa sm zmrznjene pasme. Jebeš Kalifornijo...NG je topla, ja...ma Tolmin ima pol manj stopinj. Če grem pa proti Bovcu pa že pingvine srečujem na poti Ne ne, malo heca, je kar toplo ampak nimam tople obleke za na motor...in sem tak zmrznjenček, da še sladoled v rokavicah jem farang, alpi80, tomaz69 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
farang Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 Ajaaa, sm mislu da si z Gorice. Tmin je pa druga zadeva ja, tam pa že en cajt po snegu diši :P. Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 9, 2018 Deli Objavljeno December 9, 2018 pred 41 minutami, farang pravi: Ajaaa, sm mislu da si z Gorice. Tmin je pa druga zadeva ja, tam pa že en cajt po snegu diši :P. Hihi, sej večinoma sem v Harici...tistih 5ur pa še hodim odspat v Tolmin... Mhm, dišijo dimniki, ja Ker smo zašli...en mistični vtis iz peš vožnje Janezs, skalar36, MiNa in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2018 Ma si ne morem pomagat. 3C bajkr88, skofk, Frenk 67 in 24 others 25 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno December 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 23, 2018 Sončna decemberska predbožična nedelja...nisem več zdržala! Motor ven pa gas za 2 urci, wiiii Frenk 67, bajkr88, RobiRoberto in 28 others 27 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno December 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 23, 2018 Dones pa pestro. Prvo našel luknjo. Jo zamašil in gassa. Našel Trio čelos vas. Pa šel po znani cesti Spil kofe In ves trd prišel domov. Vmes pa 2x izogibanje po bankini nasprotivozečim. (sekanje ovinka, da mi je ostalo samo pol metra do bankine) V Vinici pobiranje veseljaka in usmerjanje domov(možak obležal sredi ceste naklan do konca pobral in pospremil do doma) Naklepal 189 km. maus, notranc, RobiRoberto in 24 others 22 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno December 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 25, 2018 Morda pa le ni bila zadnja letošnja vožnja J.a.m.e.s, Mia, sohen in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2018 Sva šla mal vzmetenje nastavit J.a.m.e.s, sohen, hitrii in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno December 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2018 Pa smo še eno Plominko odpeljali. Ni slabo za 26.12. trebor, J.a.m.e.s, skofk in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno December 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2018 (popravljeno) Dodam še sam dve fotki z gušte ? Po prevoženih 200 km so baterije spet polne ? ....in leto 2018 še ni končano...? Popravljeno December 26, 2018. Popravil maxiscooter skalar36, Quest, notranc in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 Ta kilometer do trgovine...predvsem hladni vtisi. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno December 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 29, 2018 Današnji vtis vožnje je bolj offroad... VS800, Quest, skofk in 11 others 7 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno December 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 29, 2018 Danes smo zaključili za letos. Sladkih in sončnih 120 km Zbiranje in dogovor kam se gre Vozili smo po notranjosti Istre in obiskali Motovun Kratka pavza za napolnit želodčke in nato ob vračanju še obilco smeha Pogled na dolino reke Mirne Še zadnji letošnji pit-stop na Vikiju Kičasto.... za letos, od mene bo to vse. Želim vam srečnih varnih kilometrov v prihajajočem letu 2019. SREČNO notranc, Mavti, Akito in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 30, 2018 Vtisi so notranc, C eagle, skofk in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 30, 2018 Deli Objavljeno December 30, 2018 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: Vtisi so A ti je filma zmanjkal, k cetrta fotka je od srede? ? krucymucy in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno December 30, 2018 Deli Objavljeno December 30, 2018 @DAMI34 hihi, norci...pri nas je še pol cest pomrznjenih... ? Previdno in srečno na poti nazaj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 30, 2018 Deli Objavljeno December 30, 2018 pred 17 minutami, Ella pravi: @DAMI34 hihi, norci...pri nas je še pol cest pomrznjenih... ? Previdno in srečno na poti nazaj Saj je povsod bolj svinjsko, ampak za duŠo je pa bilo Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno December 30, 2018 Deli Objavljeno December 30, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: Vtisi so Definitivno med smajliji rabimo fouska DAMI34, Ella in Frenk 67 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno December 30, 2018 Deli Objavljeno December 30, 2018 Zakaj, jutri je še en dan...če se mi bo ljubilo, drugače jim pa nisem fouš DAMI34 in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se