Popularna objava moto rider Objavljeno Marec 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2018 (popravljeno) Fotografski spomin je tisto, ko sem šel kot mulc s tibrzinskim Tomosom čez Vače in Slivno na moravško, pa nazaj!! Ampak tega res ne bom nikol' pozabu..... Slike nimam. Imam pa tisto, kar mi ne more nihče vzeti! . Popravljeno Marec 24, 2018. Popravil moto rider tourer, Quest, Ninč. in 9 others 9 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 @moto rider. Slike nimam. Imam pa tisto, kar mi ne more nihče vzeti! To je tisto, kar največ pomeni. 35 let nazaj smo po zaprtju diskoteke v sobotah ob 2 zjutraj smo sedli na APNe in Avtomatike ter iz Maribora v Portorož na kafe. Danes so drugi cilji DAMI34, Grut, Joker in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 dežurne črpalke so bile? maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 Bile. Pa dva kanistra na zadnjem prtljažniku. Eden za bencin in eden za Laški rizling. Za motivacijo, vzdušje... Scarabeo 500, C eagle, pepo44 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se