moto rider Objavljeno Oktober 27, 2018 Deli Objavljeno Oktober 27, 2018 Lipak, kolko si že rekel, da drži tank? (Za koliko kilometrov') Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 28, 2018 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2018 pred 16 urami, moto rider pravi: Lipak, kolko si že rekel, da drži tank? (Za koliko kilometrov') Originalni tank ima 9 l (pri cca. 200 km gre v rezervo, nato še 2 l do konca a je ne "zlorabljam ", ker mi ni, da črpalka dela na suhem). S pomočjo dodatnega (12 l) pa delam krepko preko 450 km. (žal vse to lepo deluje do temperatur cca. 30 st. C, potem pa nastopi fizikalna težava . ..?). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 30, 2018 Deli Objavljeno Oktober 30, 2018 Viš', za to je pa KLR balzam. 2L tank, 4L poraba in z vsakim tankom narediš minimalno 400 km. Pa še 5L kantica... Pa me je še ene parkrat zjebčkal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 3, 2019 Deli Objavljeno Januar 3, 2019 Pravkar pogledal odajo (za mene izjemno dokumentarno odajo)o Indiji z Joanno Lumley in se spomnil na tvojo pot po Indiji Res dežela velikih nasprotij . Na 1,1,2019 v Celju sem tudi tvojega BMWja bolj detaljno pogledal ,še enkrat vsa čast obema . avtomoto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se