Popularna objava BIF Objavljeno Junij 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2018 (popravljeno) Popravljeno Junij 10, 2018. Popravil BIF ALEŠ M, tomaz69, skalar36 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 samo mirno pa ne preveč novic brat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 12, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2018 Hehe...brez skrbi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 12, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2018 (popravljeno) "Apdejt".... Popravljeno Junij 12, 2018. Popravil BIF CINDAPP, aders, skalar36 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 13, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 13, 2018 Kranevo...zanikrna vas ob Črnem morju....ko se samo spomnim Hrčkov....ne vem ali se bi smejal ali jokal. Moja privat kelnarca....postrežba ob bazenu.... GO_Tomi, RobiRoberto, C eagle in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 13, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2018 Za ljubitelje "zemeljskih športov"....kolko češ....za četrdest levi, kaj želiš... DAMI34, igc1, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 13, 2018 Deli Objavljeno Junij 13, 2018 sida VS800 in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 13, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2018 Mitas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 13, 2018 Deli Objavljeno Junij 13, 2018 pred 21 minutami, BIF pravi: Mitas... kriptovalute jemljejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 13, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2018 Prvih 15 na lestvici... VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 14, 2018 Deli Objavljeno Junij 14, 2018 11 hours ago, Snecer said: kriptovalute jemljejo? Itak. Oralno. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 17, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 17, 2018 Še sem živ....in prav dobro mi je... aders, MiNa, ofc in 22 others 22 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 18, 2018 Deli Objavljeno Junij 18, 2018 Če maš cajt fuzbal gledat, dej še kakšno besedno napiši noo Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 18, 2018 Deli Objavljeno Junij 18, 2018 Nima cajta! Danes obdeluje oba prelaza Tranbla,bla,bla z okolico. Kolikor ga poznam, bo plezal med kozami, ovcami in medvedi po kakšni zanikrni alpinistični transverzali, kjer še niso videli motorja. Vse za tisti štempelj v pohodni knjižici. Ninč., DAMI34, schwantz in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 19, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2018 Nisi se dosti zmotil...glede raziskovalnega nagona. Ampak...tokrat ni šlo. Vlivalo je tako, da sem vozil po vodi do stopalk...dobesedno...pa Tenerejka ni glih nizek motor. Zvečer sem še dodatno analiziral vse radarske slike, napovedi...pizde materine...in Lakl ve...če je kdo umetnik, ki se zna izognit dežju sem to jaz. Ampak tokrat ni šlo...z receptorko sva se dolgo v noč trudila najti kak suh košček...ni šlo. Jutranji pogled skozi okno je nedvoumno kazal na še en moker dan...in ker je čar solo avantur tudi v tem da mi ni treba z nikomer razpravljat kaj zdaj...sem zmetal cote v torbo, plačal zafukek..mislim zapitek in še pred dežno zaveso spizdil proti sončku....Večer na Paličkem jezeru...vrhunska večerja v čardi...smudž na način šefa...neopislijivo... Zjutraj pa Mađarija po najkrajši liniji proti domu. Pozno spomladanski krog je tako končan...jesen bo prinesla nove izzive... C eagle, imker, mladench in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 24, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 24, 2018 Zaključek letošnjega NPE-2018 je postregel še z eno zanimivo izkušnjo....to sem srečal v Mađarskih "hribih"...Mi je dovolil, da sem se peljal pod njim...med vožnjo seveda....creapy.... mladench, vuk76, C eagle in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se