Skoči na vsebino

Okoli Velebita in štirikrat čez njega

Priporočene objave

Objavljeno

Lepo. Čista petka za izbiro poti. Vse bi naredil enako...edino jogurta ne bi zjutraj...ker ga ne maram. Ampak to se da rešit...:alko:...

Tudi kar se mene tiče, lahko še greš sam...nemara se nekega dne kje na kaki zakotni stezi celo srečava...:drunk:

Objavljeno

Če se kdo ne znajde s številkami cest ali pa mu je bližje sled na zemljevidu, in bi rad videl, vedel ali imel bolj natančno pot, naj pove. Imam seveda vse začrtano, narisano in v GPS sled spremenjeno.

Objavljeno
pred 40 minutami, GO_Tomi pravi:

naj pove

Povem. GPS sled bi mi prav prišla.c0404.gif

Objavljeno
pred 1 uro, GO_Tomi pravi:

Če se kdo ne znajde s številkami cest ali pa mu je bližje sled na zemljevidu, in bi rad videl, vedel ali imel bolj natančno pot, naj pove. Imam seveda vse začrtano, narisano in v GPS sled spremenjeno.

Super izlet. Lepe slikce. Sled pa lahko tudi tule objaviš al pa jo kam prilepim.

• Všeč mi je 2
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hojla

Ali je cesta R408 asfaltna? ene 4 leta nazaj je bil (še) makadam.

Objavljeno
1 hour ago, Kaldu said:

Hojla

Ali je cesta R408 asfaltna? ene 4 leta nazaj je bil (še) makadam.

408-ka (od naselja Orašac do slapov, cca. 10 km) je makadamska. In se pelje precej počasi, ker je luknjasta za posrat ...

Objavljeno

Kaj pa cesta od Dubovsko do Martin Broda?

Takrat so začeli z deli z asfaltacijo. Me res zanima, če so jo uspeli asfaltirati.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Ob 30. 7. 2018 ob 15:18, Kaldu pravi:

Kaj pa cesta od Dubovsko do Martin Broda?

Takrat so začeli z deli z asfaltacijo. Me res zanima, če so jo uspeli asfaltirati.

še ni asfaltirana

kakih 4km še manjka

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Hvala za odgovor.

Preverjeno, res je 4 kilometre, pa tudi dela potekajo.

Tabla pri Martin Brodu laže, tam piše, da je makadama 8 km. Če bodo s takim tempom nadaljevali, bo čez 4 leta vsa asfaltirana :naughty:.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!