Popularna objava stromar-aly Objavljeno Avgust 8, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2018 Dan 11. https://youtu.be/0GULRZ9-3RE Akito, TakeALookAround, izibajker in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 9, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 (popravljeno) Dan 12. Za več informacij glej opis pri posnetku. https://youtu.be/T6n1UDgRXaE Popravljeno Avgust 9, 2018. Popravil stromar-aly basbas, Akito, a79 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 pred 13 minutami, stromar-aly pravi: Dan 12. Za več informacij glej opis pri posnetku. https://youtu.be/T6n1UDgRXaE lačna sem.... kok so te haluške dobre stromar-aly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Avgust 9, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 Dan 13. Za več informacij glej opis pri posnetku. https://youtu.be/Z43YlUNZxvo basbas, J.a.m.e.s, Dani1234 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 Eden najbolj inovativnih pristopov v potopisih, kar sem jih videl v zadnjih letih tule gor. Joker, Akito, basbas in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 pred 5 urami, izibajker pravi: Eden najbolj inovativnih pristopov v potopisih, kar sem jih videl v zadnjih letih tule gor. filmopis, se pa strinjam, res dobro narejeno. izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 V prvih dneh tega multimedijskega potopisa se mi zdi, da so bili tudi eni posnetki iz lufta... @stromar-aly, a si imel drona s sabo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 (popravljeno) pred 20 urami, stromar-aly pravi: Dan 13. Za več informacij glej opis pri posnetku. https://youtu.be/Z43YlUNZxvo bem jim...ta grad večkrat zaprejo, zarad drugih prireditev, hvala k sem ga lahko še od notr vidla ne sam od zuni z dolgim nosom :D p.s. potem greš pa u ZOO da se mal ohladiš od jeze Popravljeno Avgust 10, 2018. Popravil pajkica stromar-aly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Avgust 11, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2018 @izibajker Ja, res je. Spark je tak mali in se lepo spakira tudi v kufer od motorja poleg ostale šare. Hvala za pohvale, z veseljem, samo da je komu zanimivo @pajkica Za se ohladit imaš aqua park zadaj Notranja oprema gradu je lepo ohranjena ali restavrirana. Če hočeš imeti res kaj od obiska, je treba pogledat, kdaj je angleško vodenje. Ni vsak dan in midva sva bolj opazovala grad kot poslušala tisto njihovo "slovenčino" izibajker in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Avgust 11, 2018 Deli Objavljeno Avgust 11, 2018 Pohvale še z moje strani! Se zadnje čase tudi sama malo hecam s kamero in telefonom pa nikoli ne uspem sestavit kaj takega...res z veseljem pogledam vse tvoje videe Lepo narejeno! stromar-aly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotorčekVk Objavljeno Februar 22, 2019 Deli Objavljeno Februar 22, 2019 Če je kdo za kakšno vikend furo bi šel zraven. Turistično. Vozim Yamaho Tracer 700. Sicer pa aprila planiram furo čez Pag. Ena smer po jadranki druga notranjost celine. Gre kdo zraven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno Februar 23, 2019 Deli Objavljeno Februar 23, 2019 @stromar-aly, imaš celotno pot v my maps? kak link vse točk, poti? drugače pa, odlično... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stromar-aly Objavljeno Februar 23, 2019 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2019 55 minutes ago, kerco46 said: @stromar-aly, imaš celotno pot v my maps? kak link vse točk, poti? drugače pa, odlično... ? Hvala! Lahko sestavim en zemljevid te fure. Sicer je nisem beležil, razen z Relive. dkee46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotorčekVk Objavljeno Februar 23, 2019 Deli Objavljeno Februar 23, 2019 Vse kar sem si zamislil je, kot sem napisal. Če je še kdo zainteresiran se lahko dobimo na kavi in pot skupaj določimo. Drugače pa se bom določitve poti lotil sam sredi/konec marca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Februar 23, 2019 Deli Objavljeno Februar 23, 2019 13 minutes ago, MotorčekVk said: Vse kar sem si zamislil je, kot sem napisal. Če je še kdo zainteresiran se lahko dobimo na kavi in pot skupaj določimo. Drugače pa se bom določitve poti lotil sam sredi/konec marca. Obstaja tema Najave + dogovori dnevnih voženj. Lahko kar tam najaviš kakšno vikend furco, ne bo nič narobe. Sicer pa ja, manjka tema "Plani za sezono 2019" . Kot kaže bomo letos samo "nabijali" po forumu. izibajker, stromar-aly in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2019 Deli Objavljeno Februar 24, 2019 pred 14 urami, XTR pravi: Obstaja tema Najave + dogovori dnevnih voženj. Lahko kar tam najaviš kakšno vikend furco, ne bo nič narobe. Sicer pa ja, manjka tema "Plani za sezono 2019" . Kot kaže bomo letos samo "nabijali" po forumu. Saj temo lahko odpre vsak, le popaziti je potrebno da se ne duplira, ali da je vsaj kolikor toliko zanimiva za vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se