DAMI34 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred eno uro, Borutt pravi: Ti nisi hotel sam vstati in se umakniti, pa so ti pomagali, ker si jih oviral. Enkrat ja, drugič pa ne, tretjič Tut ne, edin k sem gumo spuščal se pa res ni noben ustavil. Ampak sem zagledal kot turist, moja je pa prst na luknjo tiščala.
sesir Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: Aja pravi biker vozi samo najboljše gume, in tlak na pol. Lp Šešir Jaz pa imam samo "dobre" izkušnje z ležanjem. Tlak spredaj 2 do 2.1 zadaj 2.0 za cesto se cist kul... Vozim pa polnoleten skuter!A tu je treba razen spomladi preveriti tlak? Popravljeno September 15, 2018. Popravil sesir
Scarabeo 500 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Tudi moja žena pozna samo tri barve. Črno, črno in še bolj črno. Aja pravi biker vozi samo najboljše gume, in tlak na pol. Lp Šešir Jaz pa imam samo "dobre" izkušnje z ležanjem. Hvala bogu. Nikoli si nisem misli, da bi kdo lahko v takšni situaciji peljal mimo. Pa so vsi. DAMI34 in Quest 2
DAMI34 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Tlak spredaj 2 do 2.1 zadaj 2.0 za cesto se cist kul... Vozim pa polnoleten skuter!A tu je treba razen spomladi preveriti tlak? Se pravi če vozim tak tlak sem tipičen ali atipičen? Samprašampress #
sesir Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 (popravljeno) pred 32 minutami, DAMI34 pravi: Se pravi če vozim tak tlak sem tipičen ali atipičen? Samprašampress # Kolk berem za 2018 netipičen...zdaj je vecina wanabejev... Nasplosno nikoli nisem bil tipicen...predvsem,ker nisem bil lep....sem bil pa edinstven Popravljeno September 15, 2018. Popravil sesir liliputput 1
Joker Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred 41 minutami, Scarabeo 500 pravi: Hvala bogu. Nikoli si nisem misli, da bi kdo lahko v takšni situaciji peljal mimo. Pa so vsi. Lahko pa si prepričan, da jih je vsaj ene par tipkalo 113...
Scarabeo 500 Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred 2 minutami, Joker pravi: Lahko pa si prepričan, da jih je vsaj ene par tipkalo 113... Verjetno ni noben kaj tipkal, ker sem bil tam še vsaj pol ure, preden smo usposobili motor in ni bilo nobenega na spregled. Res pa je, da vizualno nisem bil poškodovan - malo sem se krivo držal in čepel, ker nisem prišel do zraka. sesir 1
Joker Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 Oni dan se je možak s kombijem zaletel v tovornjaški keson, postavljen ob cesti. Pritečem tja, kombi nekako na pol na cesti na pol ob njej, zalaufam traktor, potegneva kombi s poti. Vse v parih minutah. Ni minilo četrt ure, ko je bilo po radiu obvestilo, da je se je tam in tam kombi zaletel v neznan objekt ob cesti in ovira promet. Itak, da je prišla tudi policija. Pa ne le ena patrulja ampak kar 3! Z besedo: tri!!! Erik99 1
Zok Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 2 hours ago, sesir said: Tlak spredaj 2 do 2.1 zadaj 2.0 za cesto se cist kul... Moj mopi je z 2 bara spredaj skoraj nevozen. sesir 1
sesir Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 pred 28 minutami, Zok pravi: Moj mopi je z 2 bara spredaj skoraj nevozen. Po spominu...mislim,da mi blo 2.0 zelo na meji 2.1...je pa odvisno od gum...
maus Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 (popravljeno) pred 9 urami, liliputput pravi: Tudi ćlovek, ki o sebi govori v tretji osebi ?? ne razumem, ampak si verjetn kj pametnega napisu Popravljeno September 15, 2018. Popravil maus sesir, krucymucy in Zok 1 2
thumper Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 pred 16 urami, DAMI34 pravi: Tudi moja žena pozna samo tri barve. Črno, črno in še bolj črno. Jaz pa imam samo "dobre" izkušnje z ležanjem. ccc.. črna, temno črna , črna mat in temna črna mat..podkategorije izpuščene.. pred 15 urami, DAMI34 pravi: Enkrat ja, drugič pa ne, tretjič Tut ne, edin k sem gumo spuščal se pa res ni noben ustavil. Ampak sem zagledal kot turist, moja je pa prst na luknjo tiščala. v katero luknjo je držala prst ?? ni čudno , da imaš dobre izkušnje z ležanjem.. maus, DAMI34 in sesir 1 2
liliputput Objavljeno September 17, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2018 On 9/15/2018 at 1:38 PM, Borutt said: Premalo si na cesti, da bi razumel napisano. Ali ti je pa človeška psiha nekaj tujega. Glede ceste ti lahko rečem, da sem že večkrat pobiral in tudi bil pobran - mogoče sem celo naredil več kilometrov kot ti ampak se ne bi šel kdo ima večjega. Glede psihe pa: večina herojev ne bo niti klicala, kaj šele pobirala. Ali je to moraliziranje ali ne, ne vem, ko mimo tebe ležečega dirjajo vozila. On 9/15/2018 at 10:46 PM, maus said: ne razumem, ampak si verjetn kj pametnega napisu Poskušam ne govoriti bedarij.
maus Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 1 minuto, liliputput pravi: O zapisanih bedarijah bi se pa spet dalo diskutirati. djmo sicer pa .. predalčkanje kdo je kakšn zaradi motorja katerega vozi, je bedarija na kvadrat ... vsi ki nimajo ninđ, pa še črnih ... itak niso motoristi sesir in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 11 minutami, maus pravi: djmo sicer pa .. predalčkanje kdo je kakšn zaradi motorja katerega vozi, je bedarija na kvadrat ... vsi ki nimajo ninđ, pa še črnih ... itak niso motoristi pa jade, Ta bulši so tisti k majo oranžne motorje z napisom NINĐA zmagu, zmagu maus 1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 5 minutami, sesir pravi: Ne spomnim barve ZRX vem pa da bi prej najdu kupca za mačji drek...Mislim,da je bil to mopi,ki se najdalj prodajal... Vcasih so bile oranžne desetke le za USA trg.... P.s Drugi mopedi imajo napis ninja zaradi dodanih konjev.... zdej je pri kavi že vse ninđa...RRRRRR je tisti ki doda konje, še bolje pa če ima napis kompresoRRRRRRRRRRRRR sesir 1
Spasky Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 1 uro, maus pravi: djmo sicer pa .. predalčkanje kdo je kakšn zaradi motorja katerega vozi, je bedarija na kvadrat ... vsi ki nimajo ninđ, pa še črnih ... itak niso motoristi A povišano balanco mora obvezno met? Al to sam pritiče starejšim oz. tistim k so manjše rasti? sesir in liliputput 1 1
maus Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 1 minuto, Spasky pravi: A povišano balanco mora obvezno met? Al to sam pritiče starejšim oz. tistim k so manjše rasti? lej .. če si puklast tko kt js, pol samo u šteuc gledaš na ležaljki sesir 1
sesir Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 (popravljeno) Če prav razumem...tipičen motorist imam ninjo 10,ker ostali sploh niso moristi.... Pol zato nocem prodati ninje... Popravljeno September 17, 2018. Popravil sesir
liliputput Objavljeno September 17, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2018 15 minutes ago, Spasky said: A povišano balanco mora obvezno met? Al to sam pritiče starejšim oz. tistim k so manjše rasti? Sem si že želel odbiti en cilinder, da bi dobil 10-tko - ne kliponov pa ne dam. Spasky in sesir 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2018 @liliputputse mi zdi da sem našel odgovor na tvoje postavljeno vprašanje!! ekola: Bajker sedi za sankom i prilazi mu riba. Upita ga: - Da li si ti pravi bajker? - Pa, ne znam kako da ti kazem, proveo sam ceo zivot na Harliju, moja mama je bila trudna kada se vozila sa tatom na Harliju, a kada sam se rodio i ja sam se vozio izmedju njih na Harliju, posle sam se vozio sa tatom na Harliju, dok nisam porastao dovoljno da nabavim svog i od tada ne silazim sa Harlija. Da, mislim da jesam pravi bajker. Devojka rece: - Ja sam lezbejka, po ceo dan razmisljam o zenama. Dok se tusiram, jedem, gledam TV, stalno razmisljam o zenama. Od jutra do mraka razmisljam o zenama, nocu dok spavam sanjam zene. Devojka ode. Dok je bajker razmisljao o tome sto mu se upravo dogodilo, covek sede pored njega i upita ga: - Da li si ti pravi bajker? - Uvek sam mislio da jesam, ali sam upravo saznao da sam lezbejka. u srbohrvaščini je pa zato, ker ta prav bajker itak razume sve jezike peterjanko, VS800, Erik99 in 7 others 2 1 7
krucymucy Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 1 hour ago, DAMI34 said: u srbohrvaščini je pa zato, ker ta prav bajker itak razume sve jezike kaj je to za en jezik? sesir, DAMI34 in maus 3
DAMI34 Objavljeno September 17, 2018 Opozori Objavljeno September 17, 2018 pred 48 minutami, krucymucy pravi: kaj je to za en jezik? boli te q.... esperanto za yugoslavene jama1100, maus, flight69 in 3 others 2 4
izibajker Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 Ob 13. 9. 2018 ob 12:02, liliputput pravi: Kakšen je tipičen SLO motorist? Je to bogaboječi, žegne obiskujoči, Nuša Derenda poslušajoči, omejitev držujoči in tri pive med vožnjo popijoči človek. Je to roker, ki se ne drži predpisov, obiskuje zbore, potuje in se ga nažge, ko parkira - rad pa nažge tudi kakšno pripadnico lepšega spola (ali pa kontra in pa seveda tudi homofobi nismo). Je to čoperist, ki se pri omejitvi 90km/h pelje 80, ker uživa - na rit pa ima prilepljeno kolono avtomobilov. Je to tiščač, ki ima na kombenzonu izvezeno svoje ime, na motociklu Akrapoviča, v gostilni najglasnejši in ne jebe nikogar na cesti, ker je ipak najjači. Je to vase zaprti popotnik, ki ne rabi nikogar le motocikel. Je to tapkač po računalniku, najjači na forumu. S svojim skuterjem pa še ni bil dlje od svoje službe. Ali je to mogoče nekaj čisto drugega. Realen prerez slo moto skupnosti. Skoraj vse si zajel, morda manjkajo še vozniki skuterjev. Le teh je pri nas registriranih preko 30.000, kar je bistveno več kot katerekoli zgoraj omenjene "podskupine" motoristov... Sicer zanimivo zastavljena tema. Ne vem pa, ali si skozi komentarje dobil kaj bolj jasno podobo o tem, kakšen je tipičen slo motorist, ali o tem, kakšen je tipičen forumski odziv, utrip... sesir 1
maus Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 pred 2 urami, thumper pravi: tipičen slovenski motorist se zapelje v PIZDO MATERINO NEKAM na kavo.. pogleda naokoli in se odpelje naprej po cesti.. uživa v vožnji in obenem upa , da pride nazaj domov živ , cel in zdrav..vse ostale postavke določanja tipičnosti so irelevantne.. vse si povedu .. vse ostalo je nabijanje Quest, thumper in DAMI34 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se