Xebec Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: projektil vozim po omejitvah maus 1
sesir Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 (popravljeno) pred 5 minutami, Xebec pravi: vozim po omejitvah Zakaj bi se pol sprobal tuj zelo mocen moped...brez veze... Popravljeno September 28, 2018. Popravil sesir maus in Snečer 2
Xebec Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 1 minuto, sesir pravi: Zakaj bi se pol vozil z tujim mopijem...brez veze... ne vidim povezave... maus 1
sesir Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 1 minuto, Xebec pravi: ne vidim povezave... Sem jz cuden?S svojga mopija sesti na nekajkrat tuk konjev in ne vsaj poizkusiti cemu jih ima.....nikoli dozivel...
Zivnorc Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 6 minutami, sesir pravi: Zakaj bi se pol sprobal tuj zelo mocen moped...brez veze... ... to je isto , kot če greš kresnit babnco od koga...k je "hujša" od tvoje. .... za gušt, če zarad druzga ne... dr.looney, sesir, pik1 in 1 other 3 1
sesir Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ... to je isto , kot če greš kresnit babnco od koga...k je "hujša" od tvoje. .... za gušt, če zarad druzga ne... Zal ne razmisljam tako....zdaj po nesreci se nisem sedel na tezji mopi..no na mestu sedu in gasa tud dal,da ogenj seku...pelju pa ne...pa frendi ponujajo...
Snečer Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 7 minutami, Zivnorc pravi: ... to je isto , kot če greš kresnit babnco od koga...k je "hujša" od tvoje. .... za gušt, če zarad druzga ne... če sedeš na RR in se samo pelješ po predpisih, je nisi niti kresnu to je kot da tuji babi pijačo plačaš maus, DAMI34, sesir in 6 others 1 8
dr.looney Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred eno uro, Arzen pravi: A ninđa sploh sune? .... mausa še kolo sune..... maus, Roger G. Jagger, pik1 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 59 minutami, Snecer pravi: če sedeš na RR in se samo pelješ po predpisih, je nisi niti kresnu to je kot da tuji babi pijačo plačaš ... ampak je vseen bolš babo "kresnt" ...kot motor... dr.looney, pik1 in maus 2 1
jskrablin Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... zdaj je moderen Kenan Če pogledaš poštirkane lastnike poštirkanih GS-ov... je zdaj bit moderno Kenja Zivnorc, vandrovec in dr.looney 1 1 1
MdAzz Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 26 minutami, jskrablin pravi: Če pogledaš poštirkane lastnike poštirkanih GS-ov... je zdaj bit moderno Kenja https://giphy.com/gifs/simonrex-simon-rex-dirt-nasty-l0G37IOHpMHRy8sY8 vandrovec 1
vandrovec Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 Citiraj Ktm-je imajo menda radi tisti z dolgimo prsti. Pa pr Japoncu je tko, da to dela in dela. Sem si sposodil citat iz ene druge teme, ker je po moje to tipično razmišljanje pred nakupom motorja Če se zraven doda še Kawasaki, je še boljši približek neki večini... sesir 1
Dr_Jakob Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 Js sm čudn. Pa grd. Pa debeu. Pa Grisota furam. A je zdej kdo moj parjatu alkwa? BOLI ME! pik1, maxxa in ciciban 1 2
DAMI34 Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred eno uro, vandrovec pravi: Sem si sposodil citat iz ene druge teme, ker je po moje to tipično razmišljanje pred nakupom motorja Če se zraven doda še Kawasaki, je še boljši približek neki večini... obremenjenost z znamko? Nope, jas mam vedno najbulši moped Če pa resno povem idi pa vozi, pa se ne sekiraj, če ti paše moped kul (četudi je quigččingjang firme), če ti ne, prodaj takoj. Ker nekaj pa mora biti pri vseh teh grupah tipičnih motoristov in sicer, človek mora uživati na motorju, drugače je brezveze in potrata časa. pred 20 minutami, Dr_Jakob pravi: Js sm čudn. Pa grd. Pa debeu. Pa Grisota furam. A je zdej kdo moj parjatu alkwa? BOLI ME! ti si pa res mal brezsrčen Roger G. Jagger 1
pik1 Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ... ampak je vseen bolš babo "kresnt" ...kot motor... . ... kukr kdaj DAMI34 in dr.looney 1 1
sesir Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 4 minutami, pik1 pravi: . ... kukr kdaj skalar36, ciciban in DAMI34 3
pik1 Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred eno uro, Dr_Jakob pravi: Js sm čudn. Pa grd. Pa debeu. Pa Grisota furam. A je zdej kdo moj parjatu alkwa? BOLI ME! . ... tastar nr skrbi ... ... jest sem tvoj prjatu ... ... tud če si čudn, pa grd, pa debel dr.looney 1
dr.looney Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... kukr kdaj .... pol ti veckrat motor ..... pik1 1
pik1 Objavljeno September 28, 2018 Opozori Objavljeno September 28, 2018 pred 3 minutami, dr.looney pravi: .... pol ti veckrat motor ..... . ... ne štejem dr.looney 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se