Jump to content
 • Sign Up
 1. bojc84

  bojc84

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • farang
   Da ne bo pomote, se ne obremenjujem z nobenim, peljem kot meni ustreza in je meni ok ter se jaz počutim varno. Za divjat je pista.  Samo vprašam pač, ker me zanima kako vi gledate na to stresanje sredi ovinka.  Boljši motorji so pač vsi ki imajo oreng vzmetenje. Vozim Tracer 700, in vsi vemo da je vzmetenje na teh mopedih bolj bogo. 
  • sklopka
   Petkovo popoldne: štart v bližini "svetega" hriba na Igu - do Bleda - na Pokljuko. Tam sva skrenila desno na makadam (zelo urejen) do Medvedove konte. Po preoblačenju v športno različico in vzpon na dvatisočaka (Debela peč, 2014nmv) še brezalkoholno pivo pri Koči na Lipanci, nazaj v moto opremo in gasa domov.    
  • Darko3g
   To ni samo pogum (ali norost) ampak znanje in občutek. Podobno kot pri smučanju, ko se začetnik komaj prebija čez grbine, izkušeni pa brez težav divjajo mimo in delajo krasne zavoje. Torej občutek za pravilno držo in pravilne reakcije na vsako situacijo (torej obvladovanje motorja), ki si ga pridobiš s treningi in kilometrino. Pri tem so v prednosti tisti, ki so že v mladosti vozili mopede in tisti, ki so vajeni makadama, kjer se naučiš kontrolirati drsenja. Verjetno bi pomagal trening motokrosa. Tudi jaz sem začel vozit motor v letih in mi manjka tega, pa na cesti zato niti ne poskušal dohitevati tistih, ki to znajo (ali si upajo - ker imam verjetno še vsaj 50% rezerve).
  • maus
   Če te v ovinku "mal" ne razmeče, je brezveze .. mora se mal dogajat  ... je pa odvisno od pomagal, ki jih imaš ... vzmetenje, krmilni blažilnik itd itd... je pa mladenich zgoraj vse pojasnil ... vozi se za svoj užitek ... kok se jih za mano podi, ker hočjo ninđo dol ruknt ... jaz se jim pa umikam, pol pa nočjo prehitet ... vedno vozim svoj ritem ... če je komu prepočas naj prehiti, če je komu prehiter naj ostane zadaj ... če je pa komu ravno prav, naj pa drži varnostno razdaljo in vsi bomo srečni     
  • Mateus
   Tudi sam imam Puig in lahko potrdim, da ni presežek. Po občutku, v primerjavi z original je boljši za ene 30%. Me pa zanima kako bi se obnesel od modela R?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!