Popularna objava worship_mud Objavljeno Maj 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 jaz bi se tudi še organizatoju zahvalil, kapa dol, da se ti je dalo za 45 zelo entuzijastične motoriste poskrbet! hvala tudi ostali družbi, sem bil prvič in sem zelo prijazen in simpatičen folk srečal! hvala tudi ekipi, katera je Nika in mene do Peska spremljala, upam, da vam je bilo tak fajn kot nam! se vidimo naslednjič! Dimen, kp-kp, Ni3ous in 13 others 16
franc Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 Roman Ker sem že malo v letih in sem srečal kup novih "fac" in malo mešam face in imena/nicke. Če sem si prav zapomnil naj se mi Vidmar(?) javi (na zasebno) za obljubljeni "sevice manual za 690" (če ga rabi še kdo drug ravno tako) . Do naslednjič... Ni3ous 1
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 20, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 A smo se vsi spočili? Danes sem kot nov. Vidim da mi bolj manjka pivske kondicije kot enduraške. Je že čas za kake reportaže posameznih skupin? Bi blo lepo vedet kako ste kaj preživljali dogodek. Mi smo mal drotkal pa mal slajdal :D lukec, miklavc, igc1 in 14 others 16 1
HyperJack Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 pred 11 urami, Ni3ous pravi: A smo se vsi spočili? Danes sem kot nov. Vidim da mi bolj manjka pivske kondicije kot enduraške. Je že čas za kake reportaže posameznih skupin? Bi blo lepo vedet kako ste kaj preživljali dogodek. Mi smo mal drotkal pa mal slajdal :D Tole letos očitno ni bil GEM ampak drot meet igc1, Ni3ous, DAMI34 in 1 other 2 2
Tex Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 (popravljeno) .. vsaj bodeča ni bila .. a oni gpx track iz prejšnje strani je ta pravi ali ste kaj spremenilii pot? Bo treba enkrat prevozit .. Popravljeno Maj 21, 2019. Popravil Tex
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Junij 3, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 (popravljeno) Kje ste borci? Kje so slike, reportaže? Zjutraj na Črnivcu nas je pričakala megla in rahlo rosenje. Tisto tako ko ne veš al bi dal dežjaka gor ali ne. Nekatere skupine so dokaj kmalu pričele kapljati na meeting point. Po registraciji kavici in zajebanciji so prve grupe po kaki uri že krenile na pot in okol 9-9.30 jih je nekaj že krenilo na traso. Glede na srednje kilavo vreme smo bili veseli vsake grupe, ki pa kar niso nehale prihajati. Ker so sproti tudi odhajali, na nobeni točki na kupu ni bilo veliko motorjev. Okoli 10.30 smo že mislili pobrati šila in kopita kot zadnja skupina, v mislih da nas je GS brigada čisto pustila na cedilu. A se ravno na to ti junaki pripeljejo v dveh večjih skupinah. Na te fante se lahko zaneseš pa magari imajo tehnične težave še preden zavijejo na makadam Še pofočkamo registracije in podelimo majčke ter nalepke zadnjim skupinam in kmalu še poslednji odidemo na traso. Rosilo ni več. Je bila pa kako uro ali dve slaba vidljivost zaradi megle in oblakov na visokih nadmorskih višin, ki so se večinoma vrtele nad 1000m nmv in parkat dosegle cca 1400m nmv. Po prvih 10 km makadama, je bilo treba bit malo potrpežljiv, ker je sledilo 30 km asvalta v kosu. Vendar tam naokoli druge boljše (dokaj legalne) opcije pač ni. In če pomisliš da bi rad skozi spustil hordo 50-70 motorjev, potem odpade tudi kaka sicer izvedljiva varianta, ki pa se ji raje izognemo če gre čez kako dvorišče in za hišo v hrib. Nič ne de! Mi smo si vzeli trip kot je bilo predlagano. Ustavili smo se na označenih čekpointih, se družili in raziskovali okolico. Dežjake smo po kaki uro dol vrgli. Se je izkazalo da tisti, ki smo štartali zadnji, nismo imeli dežja. Ker temperature niso bile nizke, tudi zeblo ni nič. Kot se spodobi smo obredli kmečke turizme in poskusili domače dobrote. Na sliki Kmetija Bukovnik, ki velja za najvišje ležečo kmetijo v Sloveniji pri 1327m nmv. Ni lepšega kot skupna fura s starimi dobrimi prijatelji po res dolgem času. Pa še sonce se je pričelo nasmihat! Dan je postajal vse boljši. Ura je bila že okoli 14ih, mi pa nismo odvozili še niti polovico trase. Z veseljem jo mahnemo naprej polni elana, sedaj ko nas je začelo še konkretno greti sonce.... Popravljeno Junij 3, 2019. Popravil Ni3ous Basko, Joker, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava celjan89 Objavljeno Junij 3, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Zdravo.. Še moja malenkost.. Bilo je nepozabno in enkratno.. Prah ki ga ni bilo veliko sem zobal skupaj z GS grupo. Teren je bil fenomenalen. Vreme pravljično. Vzdušje in družba tudi.. Imeli smo en mali gumi defekt. Nekdo je gobo našel! Nekje ob smučišču. Kjer se je baje Tina Maze naučila smučat. So fantje našli kmečki turizem. Pogostitev je bila v super ambijentu, z govejo juhico, ter seveda domačo hitro prehrano . Po pozni malici sem na žalost moral zapustiti grupo in se vrniti na cesto. Ker sem imel zvečer določene obveznosti. Upam da še kdaj letos ponovimo ko nebo drugih obveznosti!!! Organizatorjem pa vsa zahvala!!! Slik žal nimam veliko.. igc1, jskrablin, DAMI34 in 10 others 12 1
bajkr88 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 se lepo vidi da je dal gas...in je zadnja guma drsela da ga je obrnilo.... skoda mopeda
celjan89 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Škoda bi bilo samo ne it na takšno srečanje! Someone12, Fungi, Joker in 1 other 4
jskrablin Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 urami, Snečer pravi: nenavaden padec... Pomanjkanje kontrole gasa. Ga je htel malo počez iz ovinka zategnit pa je zadnji del zbezlal... bajkr88 1
Snečer Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 minutami, celjan89 pravi: Škoda bi bilo samo ne it na takšno srečanje! saj pa po trasi se lahko vedno zapelješ, je .gpx če je vožna primarni cilj, a ne, če pa kaj drugega pol pa pač ja
Popularna objava igc1 Objavljeno Junij 3, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Tenks Ni3ous, da si me s postom zgoraj mal "zbrcal" iz cone ugodja, najlažje je res od ostalih kameradov prispevke brat pa lajkat... Do Črnivca se del poti pripeljem še z eno Yamaho 660 Tenere, ki jo srečam nekje pred Kamnikom, fant pravi da gre tudi na srečanje in jo pičiva skupaj proti sedlu. Na vrhu kar nekaj poznanih fac, nekaj debate s fantini, ki jih poznam s prejšnjih srečanj. Fotkat zmeraj pozabim, vseeno ujamem nekaj poslednjih Mohikancev na parkirišču, ki odhajajo na teren... Beseda da besedo, Miklavc je povabil še 2 kamerada iz severne sosede in tako se še jaz uštulim in gremo na pot. Fantje so ga kar konkretno pičil po progi, izgleda, da že za Bosnia rally 2019 trenirajo ? Postanek za čaj na najvišji kmetiji Bukovc nekje pod Raduho. Avstrijska kobila je bila v varnem zavetju nemčkih kravc in japonskih kozličkov ? Nekaj poznanih in nekaj novih obrazov pod čelado ? ...nekje naprej ob poti kratek postanek ob lokalnih znamentostih na progi. Najevska lipa je res ogrooomna, Nekje na polovici poti dohitimo nekaj kameradov brez navigacije, pa sklenem, da jih peljem naprej. Hitri Miklavc in avstrijska druščina je vzela progo bolj na poskok, z novo druščino si vzamemo turo malo bolj na izi in naredimo kakšen postanek več... Ko se je megla že malo razkadila, skrenemo s tracka v Mislinjo dotočit v rezervoarje in v bližnjo gostilno na kosilo. Navigacija kaže, da do cilja na Kopah ni več daleč, zato se nam nikamor ni mudilo, vseeno pridemo sredi popoldneva v Partizanski dom na Kopah. Železnino parkiramo pred kočo, prima kisla župca in zasluženo pivo sta nas že čakala. Zvečer je bilo v koči po nekaj pirčkih kar razigrano, za šankom je bila prava veselica, zjutraj pa težka glavica ? Naslednji dan pa lep povratek proti LJ, MitcH nas je peljal čez Menino planino ? Ni3ous in organizatorji, hvala za izvrstno organizacijo in hvala za "brco v rt", da sem se spravil napisat par teh vrstic ? Kameradom pa hvala za fajn družbo in prehitro končan vikend! aders, MitcH', jskrablin in 15 others 17 1
stuhec Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 vse vam zavidam, sam kaj ko nimam pravega motorja za to da bi bil zdraven
stuhec Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 https://drive.google.com/drive/folders/1-oKWKHgfuwiGLQOv_Y1ZYBHbPTC9z0w9 Pr men prejsnji teden bolj tko bilo
spuzvica Objavljeno Junij 14, 2019 Opozori Objavljeno Junij 14, 2019 Evo dans ko je sonce je 2019 gem trasa dejansko impresivna. Cesta je sicer zlo sodrasta, ampak pogledi in panorama je pa cist huda. Ce bi blo se mal vec profila na gumi... @Ni3ous hvala za traso!! Ni3ous, igc1, jskrablin in 6 others 9
Popularna objava Joker Objavljeno Avgust 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2021 GEM 2019 revival... Tokrat sva videla, kje se voziva. V res kičastem vremenu sva odvozila traso, tudi s Trojan do Črnivca po makadamu, nazaj pa nekaj po isti trasi, pa čez Smrekovec do Ljubna, kratek transfer do Gornjega grada pa potem čez Menino planino domov. Vse skupaj 340km. aders, mladench, Mavti in 17 others 17 2 1
celjan89 Objavljeno Junij 4, 2023 Opozori Objavljeno Junij 4, 2023 Aloha Dosti časa je že mimo pa me zanima če bo še kaj takšnega oziroma podobnega organiziranega. Oz če ima kdo to traso zarisano? Se pravi GES 1. del, ki je potekal od barja do morja in pa GES 2.del, ki je potekal od Kamnika pa do Slovenjgraca če se ne motim? UrošG 1
franc Objavljeno Junij 5, 2023 Opozori Objavljeno Junij 5, 2023 Če ni nikogar drugega, lahko jaz poiščem. Nekje na nekem usb ključku mora biti (ali pa če je še na garminu) . V tej temi ni več? Ni3ous ima druge "skrbi" (drži se! ) . lp UrošG 1
Joker Objavljeno Junij 5, 2023 Opozori Objavljeno Junij 5, 2023 pred 14 urami, celjan89 pravi: Aloha Dosti časa je že mimo pa me zanima če bo še kaj takšnega oziroma podobnega organiziranega. Oz če ima kdo to traso zarisano? Se pravi GES 1. del, ki je potekal od barja do morja in pa GES 2.del, ki je potekal od Kamnika pa do Slovenjgraca če se ne motim? Da nisi ti malo len... Za tega iz te teme npr. bi moral pogledat le eno stran nazaj... Za prvega pa bo treba prebrskati temo grand enduro meeting 2017 DAMI34 1
Joker Objavljeno Junij 5, 2023 Opozori Objavljeno Junij 5, 2023 Pa še tole si preberi: Ob 20. 6. 2018 ob 21:37, Ni3ous pravi: To sporočilo je namenjeno vsem uporabnikom trekov GEM meetinga 2017! Zaradi uporabe trekov tudi po dogodku in očitno nadaljnega razpečevanja trekov iz dneva GEM meetinga 2017 prihaja do pritožb iz strani ljudi, ki živijo v bližini trekov, saj se vožnja po določenih odsekih še vedno nadaljuje iz strani velikih endur. V izogib morebitnim sankcijam in kaznim (prijave iz strani domačinov na Policijo - dovolj je le vaša registrska tablica) naprošam v imenu prebivalcev, da se ne vozite več po omenjenih trekih, ker tako škodujete lastnikom zemljišč, sebi, ter na dolgi rok ogrožate tudi svobodo vožnje v naravnem okolju, za katero ne želimo da se še bolj zaostruje. Na nekaterih predelih je bilo posebej dogovorjeno z lastniki, da se izjemoma na ta dan dovoli vožnjo čez njihove parcele ali dvorišča, vendar se te vožnje še kar pojavljajo, kar je začelo razburjati domačine in sledile bodo prijave. Prosim za spoštovanje dogovorov, ker sicer s takim ravnanjem ogrožamo organizacijo tudi Grand Enduro Meetingov v prihodnjih letih! Posebej problematična območja, ki se jim je pomembno izogniti: -območje Rakovega Škocjana -območje smučišča Ravbarkomanda -območje Svete Trojice pri Pivki (hrib s cerkvijo) vključno s Petelinjim jezerom -širše območje Vremščice -širše območje Slavnika Prosim prenesite to sporočilo naprej, ker je pomembno da doseže vse, ki so dobili dostop do omejenih trekov. DAMI34 1
celjan89 Objavljeno Junij 5, 2023 Opozori Objavljeno Junij 5, 2023 pred 4 urami, Joker pravi: Da nisi ti malo len... Za tega iz te teme npr. bi moral pogledat le eno stran nazaj... Za prvega pa bo treba prebrskati temo grand enduro meeting 2017 Ja zgleda da sem res.. Hvala za info ter hvala za opozorilo!!! UrošG 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se