Popularna objava moto rider Objavljeno December 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2018 (popravljeno) Mejčken' nostalgije... Trije meseci v času, ko je šel socializem končno rakom žvižgat! Losali smo se sistema v katerem legalno še motorja nisi mogel kupit & padel je berlinski zid. Čas, ko so za mano vohljali udbovci, kdo sem in kaj počnem v deželi Down Under, a kljub vsemu - en kup bogatih doživetij, katerih mi tut tardeči niso mogli vzeti..... Aja. Pa tut Rossita še ni bilo. - Kilometrov pa tako nikol' ne štejem... Popravljeno December 19, 2018. Popravil moto rider DAMI34, Erik99, Rdeči in 21 others 22 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 22, 2018 Deli Objavljeno December 22, 2018 (popravljeno) Miran, aprila bom spet dol ? Northern Territories (East alligator river) / Arnhem land Popravljeno December 22, 2018. Popravil Whiskey J.a.m.e.s, amateur in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 31, 2018 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2018 Whiskej! Dej mi mal' tiste kokodrile pozdravi!! Mavti in Whiskey 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se