notranc Objavljeno Marec 9, 2019 Opozori Objavljeno Marec 9, 2019 @ALEŠ M zdravo, kdaj si pa zamenjal motor? amateur 1
Popularna objava Rubuz Objavljeno Marec 10, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2019 Tudi jaz prvič letos...končno. Kratka turca, ampak res je pasalo. Ella, apirko, a79 in 15 others 18
ALEŠ M Objavljeno Marec 10, 2019 Opozori Objavljeno Marec 10, 2019 Ob 9. 3. 2019 ob 20:52, notranc pravi: @ALEŠ M zdravo, kdaj si pa zamenjal motor? Oktobra Quest in notranc 1 1
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 11, 2019 Opozori Objavljeno Marec 11, 2019 Vtisi dnevnih voženj so bili, a je bil tale vtis močnejši in mi je preprečeval objave. basbas, MiNa, J.a.m.e.s in 2 others 2 2 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2019 V nedeljo sem se peljal v Lipnico pogledat kaj ponuja Motorradklinik. Bilo je precej rabljenih (od lanske Goldwinge za 35 k€ do več kot 20 let starih jajc) pa en kup skuterjev in nekaj novih modelov Triumpfa, nekaj Ducatijev pa še kaj. Videl sem kar nekaj motorjev z mrežicami pred lučjo, mnogo zame ogromnih endurov (meni se zdijo glomazni pa še z nogami komaj sežem do tal) cene dokaj visoke (npr, Bonnewille T120 Black bober za 16000 €) pa praktično olupek od motorja - en sedež in komaj kaj pleha. Sem ga tudi preizkusil, lepo se pelje, lep zvok, le bolj igračka, kot resen motor. Mislim igračka, ker je motor za uživancijo, ko se se solo spraviš vozakat. Ne predstavljam pasi, da z 9 litri v rezervoarju greš na Jadranko ali na večdnevni moto izlet . Bolj mi deluje kot "taknštel racer". Domov grede sem ponovno odkril lep kos ceste 69 in sicer od Gamlitza do Lučan in potem nazaj čez Jurij v Maribor. Ravno prava fura pred kosilom pri tašči, kar pa je že vsebina druge teme. Kugelschreiber, J.a.m.e.s, Akito in 7 others 10
Popularna objava .... Objavljeno Marec 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) Tako, mojo novo pridobitev, mojga žutkota, sem varno pripeljal do njegovega novega domeka. Kaj naj rečem o sami vožnji? Na začetku sem bil tok trd in paničen, da nisem niti motorja znal prižgat - obraa ključ in ništa. In pol je en motorist (hvala mu) prišel zraven in sva gledala, v čem je problem - motor ima elektronski vžig. Ok smehi. Po opravljenem tehničnem in registraciji, ter izbiri nove tablice pa na pot. Šel sem po stari cesti od N.Gorice preko Ajdovščine, Vipave, Podnanosa, Logatca, Vrhnike, Brezovice, LJ vse do Domžal. Kaj naj rečem? Zanimivo je bilo predvsem ko sem se spuščal od Nanosa dol proti Logatcu. Je pa na tej cesti premalo ovinkov in preveč sence. V Podnanosu je kazalo celo 4 stopinje (rekla moja, ki vozila v avtu za mano). Zeblo me je kot cucka, a to ni važn, ker jaz bi še. V soboto pade izlet, če bo vsaj malo sonca. Gremo k motorju samem - sedi se udobno, dovolj visok zame, rad ima višje obrate. Če imam v prvi in padejo obrati pod 4k, potem gre zlahka v ler. Npr v avtošoli pr hornetki sem moral dat se v eno visje da je dal v leru, tukaj to ni potrebno. Kar je prednost, po drugi strani pa smotan ko potegnem v prvi in morajo obrati iti vsaj cez 5k. Sladke skrbi. Pa končno nekaj s čimer lahko z mojimi gigantskimi tacami normalno šaltam in uporabljam zadnjo bremzo. Prehitevanje z njim je mala malica, odziven je zelo, seveda sem se lovil ker se še moram navadit nanj. Razlika med njim in hornetko je tudi v tem, da mi zdaj piha nekje proti vratu, prej mi je v prsi. Tako da zdaj je to bolj moteče. Dodatni vizirček oz višji mi je pa grd oz niti ne vem, če ne bi v tem primeru pihal v glavo. Kaj imam v planu? 1. Centralno stojalo. 2. Crash padi ali cevna zaščita, bom še videl kaj pride v poštev. 3. To bo verjetno kar prvo, za prvi pregled gre mopi na en detaljni pregled k serviserju, da vidimo točno v kakšnem stanju je in če bo potreben kakšne osvežitve. Bo pa v vsakem primeru narejen redni servis. 4. Za drugo pa se moram še malo bolj poglobit v to kar mopi rabi oz lastnik želi. Pa pazite če boste vozili iz Razdrtega proti Vipavi, saj je na tej strani ceste en idiot cesto čisto usral z zemljo, ki je trda kot kamen. Nekaj malega je bilo tudi na moji strani, a nič hujšega. Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil Arzen maxxa, Srchica, VS800 in 11 others 14
hy650 Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 O katerem mopedu je govora? Fotka? Janezs 1
.... Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 (popravljeno) pred 45 minutami, hy650 pravi: O katerem mopedu je govora? Fotka? Versys 2010. Bi popravil svojo objavo zgoraj, a ne gre več. Popravljeno Marec 13, 2019. Popravil Arzen skalar36, Akito, amateur in 4 others 7
Snečer Objavljeno Marec 13, 2019 Opozori Objavljeno Marec 13, 2019 pred 11 minutami, Arzen pravi: Versys 2010. Bi popravil svojo objavo zgoraj, a ne gre več. imam original povišan šipo OEM, če rabiš ne kupuj centralnega stojala, raje si kupi zadnji štender za v garažo, bistveno ceneje in bolj uporabno
Popularna objava luxsa Objavljeno Marec 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2019 No ,danes koncno docakal prvih par deset kilometro z novim GS om,nc ni stran padl.? maxxa, farang, MiNa in 9 others 7 1 4
notranc Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 pred 13 urami, luxsa pravi: No ,danes koncno docakal prvih par deset kilometro z novim GS om,nc ni stran padl.? Maš pa srečo DAMI34, XTR in dr.looney 3
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Pravkar, notranc pravi: Maš pa srečo dejmo počakat, da jih nardi 100, se bomo potem hvalili notranc 1
skalaprava Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 (popravljeno) pred 13 urami, luxsa pravi: No ,danes koncno docakal prvih par deset kilometro z novim GS om,nc ni stran padl.? Brez slik ne velja in ne verjamemo..........mislim tisto, da ni nič stran padlo Popravljeno Marec 16, 2019. Popravil skalaprava notranc in DAMI34 1 1
XTR Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 6 minutes ago, notranc said: Maš pa srečo Da se mu ni med šprikle zapletel? DAMI34 in notranc 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Vtisnjeno Xebec, sohen, DXR16 in 25 others 28
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Marec 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Skozi Trst do Valdoltre & back Quest, Erik99, notranc in 9 others 12
Popularna objava .... Objavljeno Marec 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Lepa fura je bla danes Komenda - Kamnik - Mozirje - Vransko - nabiranje Bučk ?? amateur, a79, DAMI34 in 13 others 16
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 On 3/13/2019 at 8:02 AM, Arzen said: spuščal od Nanosa dol proti Logatcu. Je pa na tej cesti premalo ovinkov in preveč sence. Sicr sozalje za posledice prekuca, ampak, je cist jasno, zakaj si padu. Verso tako sune, de si kr preskocu ene 25km. Iz Razdrtega (kjer konca Nanos, do Kalc, kjer zacne Logatec, ti manjka kup ovinkov, in naselja kot so Prestranek, Postojna, Planina, Grcarevec....) ampak ce sune...skoci. Mozno pa d3 te zemljepis mal heca. Vtis uceraj.....u tri ..... materne vse skup. Nasedu sm vremenarjem, na polno. Z drago za hrbtom, ucvreva proti jadranki. Ze do Ilirske bistrice naju veter fino hladi. Sonca nikjer. Blizje Reki temperatura se mal pade. Popizdim, abort jadranka, in odvijem za Kastav. V kastavu sva ze ob 11:00. Prezgodej za brancine. Plan 2 propade. Plan 3, greva do Viskovega, spijeva kofe, in u Maretini kej narocva. Qurac, vse prerito, obvozi neoznaceni, falim krizisce, evo naju pred Klano. Hebite se vsi po vrsti in brancini. Ustavim sred nikjer, gospa przge cik, jest menjam rokavice za zimske. Dost tega “uzivanja”. Domow!! Pol je slo pa na bols. V lokalni kafani me obvestijo, de me isce @Dr_Jakob. Z njim se @SF. Aprilio v bajto. In z avtom u Kantino, park vojaske zgodovine. Tja prileti se en forumski, @jvalant. Skratka moto dan so resli moto norci, k fura je bla reeees bedna. 120km pizdenja. mladench, J.a.m.e.s, MiNa in 17 others 19 1
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 @Kugelschreiber ...tvoja draga je bila pa vseeno nasmejana Zaradi slabega vremena, sprememba planov tudi pri meni...je bilo kratko in še kar sladko Rey, pik1, vuk76 in 28 others 31
Popularna objava dog66 Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Ena včerajšnja Z mal hoje v breg RobiRoberto, Keiko, mladench in 20 others 23
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Pravkar, Ella pravi: @Kugelschreiber ...tvoja draga je bila pa vseeno nasmejana Zaradi slabega vremena, sprememba planov tudi pri meni...je bilo kratko in še kar sladko a ta napis ninđa pomeni, da ti lahko čestitam za nov moped pa zaželim srečno? amateur, notranc, Kugelschreiber in 5 others 7 1
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Pravkar, DAMI34 pravi: a ta napis ninđa pomeni, da ti lahko čestitam za nov moped pa zaželim srečno? Jaaa? Hihihi, se sam režim ves čas KyoKon, ...., DAMI34 in 12 others 11 4
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Pravkar, Ella pravi: Jaaa? Hihihi, se sam režim ves čas Vesel. Nadvse srečno in smejoče ti želim. Xebec, Ella, notranc in 3 others 4 2
Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Vesel. Nadvse srečno in smejoče ti želim. Najlepša hvala! Xebec, notranc, DAMI34 in 2 others 5
.... Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 pred 17 minutami, Ella pravi: @Kugelschreiber ...tvoja draga je bila pa vseeno nasmejana Zaradi slabega vremena, sprememba planov tudi pri meni...je bilo kratko in še kar sladko Maus bo ponosen. Drugače pa veliko varnih km želim. Ella, maus, Xebec in 5 others 3 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se