Jump to content
 • Sign Up
 1. amateur

  amateur

 2. RobiRoberto

  RobiRoberto

 3. Kmet2

  Kmet2

 4. Xebec

  Xebec

 5. DXR16

  DXR16

 6. IF7

  IF7

 7. Akito

  Akito

 8. tomaz69

  tomaz69

 9. Quest

  Quest

 10. sohen

  sohen

 11. mladench

  mladench

 12. notranc

  notranc

 13. lukec

  lukec

 14. Spasku

  Spasku

 15. MiNa

  MiNa

 16. Mavti

  Mavti

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • DAMI34
   no tule si falil. SX ni cestak, drža je dovolj dobra za 500-700km na dan, tako za voznika kot sopotnika. Preverjeno, če le nimata 200 in 180cm Moja se nikoli ni pritoževala čez udobje zada, celo nekateri moški se niso, ki sem jih odpeljal kakih 50km. Stranske ročice za prijem so super zadeva. Sedež prev tako, nabaviš 2019 letnik in kupiš sedeže od 2020. Ampak lej, sem zapisal, to je treji sx ki ga mam, tudi na privh dveh ni bilo pritožb.
  • DAMI34
   4 vs 2 ni bistvene razlike pri neked turerju advenčerju pri 600 do 650ccm Vsak ma svoje prednosti in slabosti. Recimo na kratko: 4je valji so smoooth, zelo elastični, nobene norije, če hočeš da vleče moraš vrtet v iber 2valja sta malce bolj poskočna, jima pa zmanjka pri navijanju Z enim in drugim ne boš zgrešil.  Ker si omenil, da ti ustreza naked imaš nekaj opcij, ki so zanesljivo dobre: yamahe: mt07, xj6 (podcenjen a zlo dober motor, tudi za 2 osebi) kawasaki: er6, suzuki...itd... Malce razmisli še o komoditeti, ki jo želiš in to je to za prvi motor.
  • DAMI34
   odstopm prednost Mausu, on ma sam še en petek, jest vsaj 2   v soboto, v soboto in potem 14 dni, vse ti vrnem za nazaj. No ta črna se ne mara slikat (babe nečimrne) ma jo bom že naflintal Plan je: izležavanje do bolova pašman, ugljan, most, tvrđava novigradsko more oziroma izvor Krupe, manastir in most zaljubljencev Biokovo in skaywalk....  
  • ligenjček
   kot sem napisal ne z 2 ne z 4 valjnikom ne bo zgrešil, saj ni prevelike razlike. Budget je morda večji, znanje pa definitivno ni, manjši motorji pa so okretnejši, in lažje odpuščajo napake.
  • Tex
   ?? Kaj se te to sami neki gospodje v "zrelih" letih/veterani slinijo.. A krepke mladine pa na forumu ni?? 🤣 Je rekla, "lepo ga pozdravi nazaj".. Zgleda da enega, zdaj pa se vidva zmenta kak pa kaj..  Ma vsaka čast, da se ji da.. Pri nevemkolkih stopinjah, ko z mene teče na vseh koncih, ona še vedno nasmejana veselo slika, selfija.. Na koncu sem ponavadi samo še v boksarcah, pa tak nič ne pomaga.. Os vročine se mi že "jajca kuhajo"!  No, še dobro, drugače tak nobene slike ne bi imel.. 🥰
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!