Popularna objava hitrii Objavljeno April 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2019 še en lep dan je za nami lepih 850 km RobiRoberto, Joker, tomaz69 in 22 others 23 2
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno April 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2019 V torek okrog 21.00 mi pred bajto ropota motor. Kolega, gastrbajter, motorist cele tri mesce. Dec je osedlal afriko in zarezal za SLO. 700 jih je blo do postojne. Ucer sva sla pa cez kras do dolgih njiv, ker je hotel po soski mal pelat. Od tam pa cez idrijo domol. 190km. S postankom v idrijski beli, kjer je zima z nanosom gramoza precej zjebala meni ljubo poletno hladisce. na furi sm prvic testiral interkom, in se preprical, da stevc zdaj pravilno meri kilometre. Skratka, fina sreda. Akito, DAMI34, mladench in 23 others 26
Popularna objava notranc Objavljeno April 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2019 (popravljeno) Včeraj po službi kratkih, a sladkih 80 km Na sliki Krimsko jezero Lp, n Popravljeno April 18, 2019. Popravil notranc maus, Spasku, XTR in 24 others 27
Popularna objava MiNa Objavljeno April 19, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2019 Po registraciji ena kratka do kampa Menina. Spasku, tomaz69, Roger G. Jagger in 16 others 19
Popularna objava ftp Objavljeno April 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2019 Potepanje po Gorenjski... Spasku, Joker, XTR in 17 others 20
a79 Objavljeno April 20, 2019 Opozori Objavljeno April 20, 2019 Dansnji vtis:Polno avtomobilistov vsaj meter na moji strani.... Matr, mi smo nazaj!! DAMI34, amateur in Spasku 1 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2019 Opozori Objavljeno April 21, 2019 pred 7 urami, a79 pravi: Dansnji vtis:Polno avtomobilistov vsaj meter na moji strani.... Matr, mi smo nazaj!! Mi smo čez... Zajčka na jadranki vidu jučeri... MiNa, a79, notranc in 4 others 3 4
Popularna objava Raavi Objavljeno April 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2019 Današnji vtisi, polni proteinov. Sm ja edini magnet? V slabih 400km, 2x vizir pucal, nč za vidit. MiNa, Joker, DAMI34 in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2019 blo je tko...kr v redi Dani1234, Quest, Kmet2 in 22 others 25
Popularna objava ftp Objavljeno April 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2019 Malo po Istri... Dani1234, Raavi, Akito in 23 others 26
Popularna objava MiNa Objavljeno April 21, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2019 Danes na kavico do Paklenice in nazan. Kmet2, a79, skalar36 in 24 others 27
Popularna objava matjaz67 Objavljeno April 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2019 Danes pa prvič letos v dvoje, krog po Istri. Oba zadovoljna. Roger G. Jagger, Frenk 67, Ella in 18 others 21
Popularna objava Vito23 Objavljeno April 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2019 V soboto malo po Sloveniji, v nedeljo v Pulo, ponedeljek pa domov ? Ko pa pridem domov ima pa motor 1000km in bo potreben prvi servis ? ALEŠ M, pik1, Kugelschreiber in 23 others 26
Popularna objava Darko3g Objavljeno April 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2019 Kratek ponedeljkov izlet iz Maribora v Varaždin na kavico k Grofici Marici. Tja grede ob 13:00 preko Vurberka, Ptuja in Zavrča čez mejo, kjer sem gledal kolono gastarbajterjev proti Sloveniji (čakalna doba 30 min), in nato dolg čas po precej ravni cesti skoraj neprekinjenih naselij z večinoma dvema imenoma (Dubrava Križovljanska, Brezje Dravsko, Križovljan Radovečki, ...). Varaždin dokaj lepo in zanimivo mesto, kavica v redu, vreme krasno, nazaj pa proti Čakovcu in preko prehoda Trnovec - Središče ob Dravi brez enega avta na meji po bistveno lepši cesti preko Ormoža nazaj do Ptuja in domov. Vem za drugič, če bo treba v Varaždin ali proti Osijeku. Lepo slovo od praznika in poln eneržije v jutrišnji skrajšani delovni teden pred prvomajskimi dopusti. Se pa opravičujem vsem 13.000 motoristom v Mirni peči, ki so me pogrešali. Kmet2, Ella, Akito in 9 others 11 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno April 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2019 Brkini - Bistriško - Notranjska XTR, Scarabeo 500, amateur in 19 others 22
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno April 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2019 Odlicen izlet, okrog 400km..... LJ-Grado/Gradež-LJ! Rubuz, amateur, Janezs in 20 others 23
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23, 2019 V nedeljo sva se z VeSna vračala iz Starigrad , kjer zjutraj še vedno vidim dvojno?.... Preko Posedarjev na AC in direkt na kosilo tašči ?v Brežice. Vse je v znamenju velikonočnih praznikov in tak je bil tudi zajtrk pri naši Mileni. Preden pičiva domov, pa še fotka Čarlijevih angelčkov ?? Domov prideva umrta. Na motorju sem od četrtka, ko smo Zavod Beli Angeli bili povabljeni na snemanje videospota novega singla Alen, a o tem nekaj več, ko izide spot in pesem? Danes pa sem imel prav poseben namen obiskat mojo nečakinjo Meggy .❤ Rodila je zdravega sinčka in postal sem mali striko?☺ Tako to je, eno življenje ugasne, drugo se rodi..?. Pojeva še kosilo pri mojih starših in krog H2o se začne? Obiščeva Rudniško jezero , kjer mi motor vrže po tleh slab vetrič medtem ko fotkam ?? Tepec sem jezen sam na sebe , v družini nimam nobene budale, družina pa jo ima? V Ribnici fotka grada in odih? Zaradi vseh kletvic, ki sem jih bruhal vsaj 15min se ustaviva na Novi Štifti in odmolim. Oče naš, kruh je naš. Bolj ga jemo, bolj je naš? Zataknila sva se tudi na Volčjem jezeru. Potegnem še na Cerkniško jezero. od tam pa do reke Unice preko Kačje ride mim radarja? v Postojno na OMW natankat. Kavica, hitri čet s poznanimi in proti domu na Rakitno jezero. Ogromno motoristov danes na cesti in presenetljivo malo patrulj in helikopterjev. Po moje vsi na jajcih ? Zdaj do petka abstinenca, potem proti Grčiji čez prvomajske? Še zaključna misel? Mraz v Ameriki, vročina v Avstraliji, motorizem v Sloveniji. Vsaka država ima svoje naravne katastrofe?? LpS&V Raavi, Joker, pik1 in 31 others 34
Popularna objava 3nity Objavljeno April 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23, 2019 Ker je bilo potrebno z obleke sprati mušice in ker še nikdar ni bil omenjen - Fontanone di Goriuda (Kluže). (Potrebna je hoja v breg.) krucymucy, Andrejcer, MiNa in 28 others 28 3
Popularna objava Keiko Objavljeno April 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 24, 2019 Potepanje po lepi Italiji ... Po AC do Tolmezza ... sem dobila "odpustek" Ker je ravno pri meni zatrokiralo sem šla lahko čez brezplačno Preosvetljeni sliki (po nesreči ratalo obrnit nastavitve ... ?) Dvig v višave po gozdni cesti in čudovito zeleni okolici ... Na vrhu ... Spust v dolino po serpentincah ... Slap ob poti Že na drugi strani v čudoviti dolini ... Jezero Tramonti Čas za malico in malce počitka ... Čudovita smaragdna reka v dolini ... notranc, XTR, RobiRoberto in 28 others 29 2
Spasku Objavljeno April 24, 2019 Opozori Objavljeno April 24, 2019 4 minutes ago, Keiko said: sem dobila "odpustek que culo
Popularna objava Snečer Objavljeno April 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2019 Golica polna opozorilnih tabel za objestneže in divjake. dkee46, KyoKon, XTR in 13 others 16
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2019 Opozori Objavljeno April 25, 2019 Kje bi to objavil in mislim da bo tukaj še najbolj primerno. Nujna sanacija brežin Zala na cesti G2-102/1034 v km 8,460 in v km 6,600 Z mesecem majem 2019 se bo nadaljevalo z deli na sanaciji brežin v Zali – izgradnjo zaščitne galerije . Glede na predstavljeno s strani direkcije RS za infrastrukturo bo izgradnja terminsko potekala v dveh fazah s pričetkom v maju letošnjega leta in zaključkom konec leta 2020 . Prva faza ( okvirni časovni termin maj 2019 – december 2019 ) predvideva začetek izgradnje galerije od km 8,460 do km 8,595 . V tem času se predvideva popolna zapora ceste v času od 29.7.2019 do 1.9.2019 . Dodatno se predvideva v letu 2019 še ena 2. dnevna popolna vikend zapora v mesecu decembru . V ostalem času bo promet potekal pod polovično zaporo ceste . Druga faza ( okvirni časovni termin april 2020 – september 2020 ) predvideva nadaljevanje in zaključek izgradnje galerije od km 8,460 do km 8,595 . V tem času se predvideva 2 x 5 dnevna popolna zapora, ki vključuje vikend ; 2 x 2 dnevna vikend popolna zapora in 1 x enodnevna popolna zapora v času vikenda . Ostala dela bodo potekala pod polovično zaporo ceste . Skupaj naj bi dela v letu 2020 trajala cca. 180 dni . Predviden potek obvoza za čas popolnih zapor ceste Za ves promet nad skupno maso teže vozila 7,5 ton je predviden potek obvoza Logatec – Nova Gorica – Tolmin – Sp.Idrija ( podaljša vožnjo za cca. 140 km in cca. 3,5 ure v eno smer ) Za vozila do skupne mase 7,5 ton je predviden potek obvoza Logatec – Žiri – Govejk – Marof – Sp.Idrija . Enako velja za avtobusni promet ( 50 sedežni preko Gorice, manjši cca. 25 sedežni preko Žirov ) V smeri Trebija – Sovodenj – Cerkno – Želin se dovoli promet tovornih vozil, tudi vlačilcev od 10.ure do 12.ure , pri čemer bo v tem času veljala prepoved vožnje v nasprotni smeri za vsa vozila skupne mase nad 7,5 ton, tudi za avtobuse ( 50 sedežni ) in sicer od 9.30 do 12.30 ; V smeri Želin – Cerkno – Sovodenj – Trebija se dovoli promet tovornih vozil, tudi vlačilcev od 16.00 do 18.00 , pri čemer bo v tem času veljala prepoved vožnje v nasprotni smeri za vsa vozila skupne mase nad 7,5 ton , tudi za avtobuse ( 50 sedežni ) in sicer od 15.30 do 18.30 . Za lokalni promet z osebnimi vozili ostajata dva ista dodatna obvoza kot lani : Idrija – Rebro – Dole – Veharše – Godovič in Idrija – Idrijska Bela – Zadlog – Črni vrh nad Idrijo – Godovič . Tako kot lani, bomo tudi letos poskušali dogovoriti z dobavitelji transportnih storitev čimugodnejšo porazdelitev bremena dodatnih prevoznih stroškov, ki bodo nastali kot posledica zapore in koriščenja daljših obvozov , vas pa naprošamo da napovedane zapore in obvoze pravočasno upoštevate pri planiranju in zagotavljanju nemotenega procesa proizvodnje . Enako kot lani predlagam tudi , da pravočasno obvestite in opozorite na morebitne težave zaradi predvidenih zapor vse partnerje , ki na podlagi medsebojno dogovorjenih paritet sami prevzemajo oz. dostavljajo naše pošiljke . Se pa bodo letos en mesec pred popolno zaporo na petih lokacijah ( Ajdovščina, Logatec, Godovič, Idrija in Želin ) postavile obvestilne table o popolni zapori ceste tudi v tujih jezikih . ...., Janezs, XTR in 1 other 2 2
Popularna objava Ella Objavljeno April 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2019 @RobiRoberto hvala za obvestilo Sem se že veselila da se bodo dela na tej cesti kmalu končala...eh...ne bo še kmalu... Lep pozdravček iz Goriških brd! XTR, Raavi, Snečer in 20 others 22 1
Popularna objava b-sprint Objavljeno April 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2019 Popoldne prijetnih 120 km po belokranjski lepotici ? Janezs, KyoKon, DAMI34 in 15 others 18
GucciSLO Objavljeno April 25, 2019 Opozori Objavljeno April 25, 2019 pred 19 minutami, b-sprint pravi: Popoldne prijetnih 120 km po belokranjski lepotici ? Oprosti moji nevednosti ? Na kateri relaciji je ta cesta?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se