Popularna objava hitrii Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 malo do ECO SELO GRABOVICA in preko ................. MiNa, skofk, DAMI34 in 23 others 26
Popularna objava hitrii Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 preko Blidinskega jezera do Ramskega jezera DAMI34, dkee46, Vito23 in 22 others 25
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 23, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 Takle mamo... Akito, RobiRoberto, hitrii in 22 others 23 1 1
Popularna objava Kričač Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 No, pa sem že tri dni v realnosti. ? Vreme je bilo pri sosedih vrhunsko, tako, da za druga, kot poležavanje s pločevinko in malo raziskovanja okolice s kolesom, ni bilo časa. Ni ne slik (zelo malo), tudi videa ne. Z dronom sem imel namen posnet eno trdnjavo (po dogovoru), ampak zaradi vsako dnevnega bojevanja proti dehidraciji, enostavno nisem utegnil. @J.a.m.e.s A veš, da mi je všeč ta stil, da se nekdo pelje po Sloveniji in se odloči nekje prespat, recimo v kampu, kot ti. Potem takšen izlet postane užitek, ker človek ni utrujen in si lahko za vsako malenkost vzame čas. Super! Andrejcer, hitrii, DAMI34 in 9 others 12
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 MiNa, Akito, Ella in 20 others 22 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 Danes prišli do Kotorja (Črna Gora). Čeprav je ČG majhna in ima samo nekih 100 km obale (mi prevozili dobrih 90 km), smo potrebovali za to kake 3 ure oz. toliko kot od Ohrida, preko Albanije do meje s ČG (cca. 240 km). Tudi Kotor ni veliko mesto, pa vseeno ti ne pomaga niti naslov, niti koordinate in GPS, da bi našel bukiran apartma. Brez telefona in dogovarjanja in čakanja po vogalih ne uspeš nič. Tu imajo vse hiše ali bb. ali pa številko 1. Naslov pa ni ulica, ampak soseska, zato te GPS pripelje na začetek seoseske - pa se znajdi. J.a.m.e.s, RobiRoberto, MPeco in 20 others 22 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 (popravljeno) 10 hours ago, MiNa said: Takle mamo... Mina, puščico dol razglašam za fouš’k! Vtis prvi del. dopoldan grem u korduri do servisa, kjer prevzamem capono in grem domow, cca 80km je mal naokrog. Po 20km zacne padat, naliv od planine do postojne pa je bil en hujsih u mojem lajfu. Ko sm iz cistega cinizma mahal skupini nasprot vozecih motorjev, sem skoz premocene rokavice na dlani cutil kaplje, kot bi ble šibre. Dobesedno. Za popizdit. Dodana vrednost fure je v žepu utopljen 2mesca star iphone. Ker taljanka še vedno ni laufala čist BP, Marinc pa je reku de bo na Črnem kalu, spizdim s piknika oblečem leder, se vržem v razdrtem na AC do Divace, tik mim kozine pa spet...Dež! Tokrat sm mel dezjaka s sabo, in pr vikiju tud oblecem jakno. Po poti domol dez še pojaca, in pada celo pot. Pizdim, da nism obleku tud hlac. Drugace sem se na motorju kar fino pocutil. Pred furo sem v rezervar vlil nek injection cleaner. Na trenutke se mi je zdelo da celo pomaga. Sestevek dneva: ene 180km. 150 ful mokrih. Mokra skor vsa oprema, sfukan mobi, razdrazen levi uč, danes spet nosim ocala namest lec. Jabkov zadnji selfi. Slava mu. Tako expresno nism ubil se nobenga. skatka, kmet2, tis amater tam po kirgiziji, do vikija, to je avantura Popravljeno Junij 23, 2019. Popravil Kugelschreiber skalar36, Kričač, Joker in 12 others 7 7 1
xyxy Objavljeno Junij 23, 2019 Opozori Objavljeno Junij 23, 2019 Ker se cel teden nisem nič vozil sem si zvečer (18:45), ko se je zjasnilo rekel, da bom šel na eno krajšo furo, kamor me bo pač zaneslo. In tako je padla fura LJ - Ig - Jezero - Brezovica in nazaj. Ni hudič, v zadnjem ovinku pred Jezerom s smeri Iga sredi ovinka v zadnjem momentu zagledam OGROMNO peska pomešanega s konkretnim kamenjem - to sem videl šele ko sem se vrnil! Ker je bla ravno sredi ovinka senca, v tistem momentu niti nisem točno vedel kaj je, jasno mi je blo samo to, da to ne bo ok. Hitrost cca. 50, moto lepo nagnjen, nasproti mene pa dva avta, en za drugim, zdaj se pa j...! Sploh ni blo časa kakorkoli odreagirat, sprednje kolo mi je spodneslo, me prestavlo v levo in hudo srečo sem mel da je avto vozil bolj po sredini, ker sem šel skoraj meter preko. Preklet shit, kako take situacije preprečit? Vozit 30 pred vsakim nepoznanim ovinkom? Se dobro, da sem menjal gume, s starimi bi me gladko odneslo! DAMI34, Quest, Kugelschreiber in 5 others 5 2 1
MiNa Objavljeno Junij 24, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 pred 8 urami, Kugelschreiber pravi: Mina, puščico dol razglašam za fouš’k!
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 Ta vikend naredil dobrega jurija. Destinacija Rimini oz. ogled WSBK dirke. Fajn je blo!!! Ella, Dark, KyoKon in 13 others 16
ProdriveR Objavljeno Junij 24, 2019 Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 @Kugelschreiber - Ne govor sploh. Sem šel v petek na šiht z motorjem, ker so obljubljali lep dan. No, nazaj grede sem mislu, da me bo odplavlo. Imel sem vse od monsunskega naliva, do toče/sodre. Sem se ustavu ob cesti, če se bo situacija kaj umirila in se je mimo pripeljal avtobus in me celga zalil k je voda kar na debelo tekla po cesti. Čaku sem sam še, da mi italjanka crkne, ker bi se pritoževala nad vodo, ampak mi je lepo stala ob strani ? MiNa, Kugelschreiber in Akito 1 2
Popularna objava Gumpy Objavljeno Junij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 Danes sem se potepal po Krasu ? ALEŠ M, Akito, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 Prepotovali še preostalih 20 km črnogorske obale in skupaj z prehodom meje porabili skoraj 2 uri. (črnogorski km so očitno daljši ) Potem pa direkt na "domači" Pag, kjer ugotovimo, da so od lani dvignili cene za 10-20%. (pivo lani 18 letos 25 kn, sladoled lani 8 letos 10 kn) Xebec, apirko, KyoKon in 19 others 22
Popularna objava KyoKon Objavljeno Junij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 (popravljeno) Nimaš kej, sneg na Mangartu, ovce na Vršiču, čista Himalaja, no sam za papcat je pa itak boljš pr nas. No pa tud ovivnki so Popravljeno Junij 24, 2019. Popravil KyoKon DAMI34, MPeco, bajkr88 in 12 others 14 1
Popularna objava maus Objavljeno Junij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2019 Vem, da vam je blo dougčas po men, ampak sem se, na vašo žalost, šel se mal vozit ... do Baltika, Gdansk, ob Ruski meji do Litve .. mal Vilno pogledau, nazaj ob Beloruski meji spet na Poljsko in Češko ter Avstrijo preko Štajarske v Ljubljano cca 4100 km v 14 dneh in veliko ogledov.. nekaj sem že objavil na FB, mogoče bom pa še tukaj .. če se mi bo dalo vse se da z ninđo, vam povem luxsa, notranc, Joker in 17 others 15 3 2
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 10 urami, maus pravi: Vem, da vam je blo dougčas po men, ampak sem se, na vašo žalost, šel se mal vozit ... do Baltika, Gdansk, ob Ruski meji do Litve .. mal Vilno pogledau, nazaj ob Beloruski meji spet na Poljsko in Češko ter Avstrijo preko Štajarske v Ljubljano cca 4100 km v 14 dneh in veliko ogledov.. nekaj sem že objavil na FB, mogoče bom pa še tukaj .. če se mi bo dalo vse se da z ninđo, vam povem welkom bek tvoj potopis je za v temo "njam njam" maus 1
Xebec Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 10 urami, maus pravi: Vem, da vam je blo dougčas po men, ampak sem se, na vašo žalost, šel se mal vozit ... do Baltika, Gdansk, ob Ruski meji do Litve .. mal Vilno pogledau, nazaj ob Beloruski meji spet na Poljsko in Češko ter Avstrijo preko Štajarske v Ljubljano cca 4100 km v 14 dneh in veliko ogledov.. nekaj sem že objavil na FB, mogoče bom pa še tukaj .. če se mi bo dalo vse se da z ninđo, vam povem a si nam kj prnesu? Akito, notranc, DAMI34 in 1 other 1 2 1
Snečer Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 11 urami, maus pravi: Vem, da vam je blo dougčas po men, ampak sem se, na vašo žalost, šel se mal vozit ... do Baltika, Gdansk, ob Ruski meji do Litve .. mal Vilno pogledau, nazaj ob Beloruski meji spet na Poljsko in Češko ter Avstrijo preko Štajarske v Ljubljano cca 4100 km v 14 dneh in veliko ogledov.. nekaj sem že objavil na FB, mogoče bom pa še tukaj .. če se mi bo dalo vse se da z ninđo, vam povem pa nič ni crknilo? maus 1
bajkr88 Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 1 uro, Xebec pravi: a si nam kj prnesu? tip je tok škrt da tud ene slike ni prlimu... kva bo pol nosu CINDAPP, maus, Akito in 2 others 5
Popularna objava Akito Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Včerajšnji vtisi od Mb preko Žuženberka, Vinice, Korenice , Gračca do Tribunja. Ceste prazne in prijetno oblačno vreme...le na Plitvicah me je nascalo...pa ni trajalo dolgo. Preko Velebita se ustavim pri tunelu, skozi katerega je bila včasih cesta za nekam...ne vem kam. Grem v tist tunel lulat kot pred 3 leti?. Pofotkam kanjon Zrmanje in motorčk, ko se ustavi še en bajker. Nek šved....sprašuje kaj je v tunelu..Oh there is an old road and it has a barrier on the end....I have always pee there when I'm here...mu med režanjem še povem...ziher je mislu, ta je čisto usekana?, da mu razlagam kam hodim hscat...mal mu je šlo na smeh...pol je šel tudi fotkat kanjon. Pove, da je razočaran nad Bosno kjer je bil nekaj let nazaj .Zdaj se fura že 10 dni okoli po Croatia in da gre v Zadar. V Obrovcu si pomahava in greva vsak na svojo stran. Vmes še malo brenčanja okoli in se je nabralo 570 km. Mater je skoraj kap, ko sem prišla ...kljub klimi je samo v gatah lupila krompir ?. Počasi se mi dozdeva od kod izvirajo občasne "čudnosti" v mojem lajfu ?. Morje ima prijetnih 23°C pravijo domačini. Drži...osvežitev je bila pika na i po končanem dnevu. Sledila je domača večerja v ambientu, ki je vreden vsakega grižljaja?... Srchica, DAMI34, Kričač in 20 others 19 2 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Malo gori, malo doli. Takso sem plačal Kričač, Akito, maus in 19 others 22
Popularna objava Vito23 Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Včeraj razmišljam kam bi šel za ta praznični dan in glej ga zlomka...mojo še nisem peljal na Grossglockner. In sva šla...start ob pol 6 zjutraj. Ko sva prišla do vrha je bilo kar mrzlo in pa zelo malo ljudi. Kasneje so se začel nabirat. Sonce non stop prijetnih 12 in pa do 20 stopinj. Pojeva še strudl in proti domu. Sva hotla it se Maltatal pogledat ampak sva ga spustila za naslednjič. Odličnih 600km, rit naju malo boli ampak bomo že preživel ? srečal nekaj slovencev. Za mojo in za motor prvic na GG zame ze tretjič. Zdej pa spet dve leti mir. notranc, skofk, Joker in 17 others 20
car_freak Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Maltatal greva naslednjič skupaj! ?
Vito23 Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 8 minutami, car_freak pravi: Maltatal greva naslednjič skupaj! ? Dogovorjeno ?
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Mi pa smo kr danes izkoristili lepo -primerno vreme.Nas je bilo prcej,se je videlo da je bil praznik v SLO. lpa Luka66, Kričač, Quest in 15 others 18
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se