Popularna objava Ella Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Ogrevanje in testiranje oilerja Iz Tolmina skozi Podbrdo, čez Sorico do Bohinjskega jezera, na Pokljuko, Bled in nazaj v Tolmin. (Oiler dela b.p. ) Grut, Quest, mladench in 18 others 20 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Just now, Ella said: Ogrevanje in testiranje oilerja Iz Tolmina skozi Podbrdo, čez Sorico do Bohinjskega jezera, na Pokljuko, Bled in nazaj v Tolmin. (Oiler dela b.p. ) Nemski Rovt je lep v obe smeri.....? Ella 1
Ella Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 pred 4 minutami, Roger G. Jagger pravi: Nemski Rovt je lep v obe smeri.....? Res je Roger G. Jagger 1
maus Objavljeno Junij 25, 2019 Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 dons pa potovanje ... LJ - Črni kal - LJ ... prou fajn .. skor nč se zmatru RobiRoberto, Joker, DAMI34 in 2 others 1 4
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 25, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Včeraj 320 kilometrov malo za ogrevanje... o cestah ne bom pisal, jih poznate... Opuščena cesta, do... Grotta Di San Giovani Včasih je služila kot predor sedaj pa za promet zaprta. tole sva vtisnila včeraj. Danes pa 400 fantastičnih kilometrov po JV delu Sardinije, seveda je bilo potrebno tudi malo vodo premešat, še je slana... Povezava z Aštar Komando... ceste prazne in polne ovivenkov tole pa danes. markII, MPeco, DAMI34 in 24 others 26 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2019 Pa smo izkoristili še zadnji dan prekratkega dopusta za kopanje na Pagu. Zdaj pa že doma priprave za jutri. Uff, spet v službo. Quest, Scarabeo 500, Akito in 19 others 22
Popularna objava Raavi Objavljeno Junij 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 Včeraj grossglocker, hebanih 800km. Prvo smo šli na kontrastran hriba pol so nas pa obrnli in napotli na pravo stran. Pričakeval sm malo več od ceste, drugač je pa lepo a79, hitrii, Kugelschreiber in 19 others 22
Popularna objava a79 Objavljeno Junij 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 Vcer sm se sel pa "mal" peljat.. sm reku doma, da bo pol itak prevroce... Pol sm se pa vozu, pa vozu, pa vozu in je blo res fajn... pa je stevc pokazal 420 km na koncu..? PS: Zadnja slika, jebemu sonce in trapasta svetloba... Joker, skalar36, ALEŠ M in 16 others 19
car_freak Objavljeno Junij 26, 2019 Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 pred 1 uro, a79 pravi: Vcer sm se sel pa "mal" peljat.. sm reku doma, da bo pol itak prevroce... Pol sm se pa vozu, pa vozu, pa vozu in je blo res fajn... pa je stevc pokazal 420 km na koncu..? PS: Zadnja slika, jebemu sonce in trapasta svetloba... Od kje je zadnja slika?
a79 Objavljeno Junij 26, 2019 Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 pred 6 urami, car_freak pravi: Od kje je zadnja slika? Goriska brda, proti Sabotinu.
Popularna objava Akito Objavljeno Junij 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 Dans ni bilo za spat...predvčerajšnjim so dalmatnci imeli šov nekega Tomsona ...in včeraj vse skupaj spet podoživljali ??... In potem se mi utrne misel...grem nekam na tišino... Zjutraj najprej vsaj 10 min iščem zobno ščetko...bemu mast...vem kje sem jo zvečer pustila in zdaj je ni...ni je...uzela jo magla. Začenjam razmišljat, da imam z zobnmi ščetkami res čudna razmerja, saj sem lani na tripu po balkanu med krtačenjem zob eno celo zlomila ?. Ziher je imel Polda kaj zdraven, saj me je prav z zanimanjem opazoval in ležerno ležal. Ja itak...najdem jo pod posteljo? kamor hodi Polda spat. Današnji vtisi od izvira Cetine do izliva v morje v Omišu...lušno?... po notranjosti cesta prazna, ob obali pred Splitom nekaj zastojev zaradi del na cesti. igc1, BIF, bajkr88 in 21 others 23 1
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 @Akito izvir Cetinje...bjutiful! Jaz sem pa v hribe pobegnila. V Arnoldstadu počakala na tata (in mamo na zadnjem sedežu), ki je pripeljal iz Ljubljane. Pa smo šli, skozi Hermagor in Heiligenblut na Veliki Klek. Lepo, dans ni bilo pretirane gneče,vreme pa čudovito. Še pokockamo na Edelweissspitze in nadaljujemo do Fusch (an der Grossglockerstrasse). Tu se "utaborimo" in privoščimo večerjo ter res dobro pivo Day 1 is complete Wakasaki, car_freak, DAMI34 in 26 others 26 2 1
Akito Objavljeno Junij 26, 2019 Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 @EllaSuper..kakšni razgledi ?...zagotovo boljše kot na vročini?..se bom enkrat pofočkala tudi tam ?...uživajte maksimalno???... Ella 1
maxxa Objavljeno Junij 26, 2019 Opozori Objavljeno Junij 26, 2019 pred 15 urami, Raavi pravi: Pričakeval sm malo več od ceste Kako bi te sele kap, ce bi sel na Gerloss Joker 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 27, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2019 Danes je "padla" ena zmučkana osmica in nekaj vmes. 380 jih je bilo na koncu. V planu sva imela kopanje, a so prevladale cesteeeeeee! ? markII, ALEŠ M, Joker in 23 others 25 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Junij 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 Raj sem danes vftisoval vftise, ker jutri ne morem. Po službi kratek krog. Čez rakitno, cerknico in pogledat tist znamenit grad in domov. To je to ? amateur, ALEŠ M, Akito in 9 others 12
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 Včeraj smo nadaljevali potepanje in si za začetek ogledali jezerce Hintersee blizu Mittersell-a. Obdajajo ga slapovi. Za turiste skoraj neznan kraj, mi smo dobili namig od "domačina" motorista Naslednja postaja so bili Krimmlski slapovi, v tem času mogočni in res čudoviti! Od tam naprej pa nas je par ur spremljala huda vročina. Mimo Innsbrucka je temperatura presegla 39 stopinj celzija Naprej čez Gerlos in ponesreči skozi Seefeld...se zgodi...gps kriv Hitro smo se umaknili v hribe in šli proti Nemčiji. Pogledat Neuschwanstein...grad, ki je bil navdih za Disney-ev logotip. Zadnja postaja kjer smo spali je bil Halblech. Večer smo zakjučili z mrzlim pivom nofla, Srchica, C eagle in 28 others 29 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 28, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 Danes pa malo v visokogorje... No, za ta otok je 1500m nm kar visoko... Smučarsko središče na Sardiniji... Ob takem odkritju se pa počutiš kot doma... skalar36, amateur, Akito in 21 others 24
Popularna objava Kričač Objavljeno Junij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Nekaj vtisov za nazaj. V ponedeljek pokličem in si za sredo/četrtek rezerviram sobo v Kobaridu, saj za to, kar sem imel plan odpeljat si je treba vzet dva dni, lagano. Od doma se zapeljem preko Tuhinjske do Železnikov in naprej po Bački grapi v Most na Soči. Ker sem za ček in imel še čas, vožnjo nadaljujem skozi Kobarid do Žage, kjer se zapeljem do "zverinic" . Naslednji dan, se zapeljem najprej na Mangart, nato pa čez Vršič v Kranjsko Goro. Da povratek domov ne bi bil tako hiter, sem se odločil, da se v Jesenicah spravim na AC, ter jo zapustim pri Tržiču, kjer se čez Ljubelj zapeljem v Avstrijo, do Železne Kaple, kjer pa obrnem na Pavličevo Sedlo. Potem pa po standardni poti do avtoceste in domov. V glavnem, nabralo se je cca. 720km. Pa še nekaj fotografskega materiala .... DAMI34, a79, amateur in 15 others 17 1
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Grossglockner je vedno lep. Ce je le vreme lepo... ALEŠ M, Quest, Joker in 16 others 19
Popularna objava Raavi Objavljeno Junij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Danes željava airbase, strbački buk, martin brod, banja luka. Jutri pa jajce, sarajevo i še kaj. Pridemo v željavo, vidimo avstrijski par v "tanku", pravjo da žere 30litrov če ga stisnejo. Gledamo malo okrog, pridejo policaji i nas kurcajo da nesmemo hodit okrog, not pa sploh ne, ker je kao medved not. Se približamo tunelu, pogledamo iza nas, vidimo policaja hodit proti nam z avtomatikom, debelo gledamo pol pa pravi ajde gremo skup pogledat malo not. Smo misnli z avstrijci da je že naš konc. Nam je odleglo KyoKon, amateur, ALEŠ M in 15 others 17 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 29, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Sva rekla, danes pa na izi, več v vodi kot na cesti. hica pritiska, čimprej do vode... malo "zaplutava" ampak nikjer prave sence... zato se raje odpraviva med ovinke... ampak, cesto so zavzele mlekarice... zato jo pobriševa "domov"... in iz balkona slikava letala, ki pristajajo v Cagliariju. Danes sva res prevozila samo 210km. Tex, Kričač, skalar36 in 16 others 19
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Danes od 9 do 21 celih 400, ampak prijetno druženje , jahanje po Rovtah, luknjah, šodru, zastonj pijača in hrana. Vsaka čast Selešu za dogodek. Edino, se mi počasi zdi da me hočejo na Advencerja prešaltat, ma ne bo šlo Gt je majka. ligenjček, Quest, Tex in 12 others 15
Popularna objava Tex Objavljeno Junij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 Par strani nazaj je @vuk76 omenil obnovljeno cesto čez radlpass (Radlje) na Golico .. ravno takrat nekje sem se tudi sam tam vozil, in ja, lahko potrdim, slovenski del so renovirali in je sedaj čist lepo prevozen .. do sedaj sem se tega "prelaza" vedno izogibal zaradi slovenskega "makadama", sedaj pa je lušno gor/dol tako kot treba (boljše kot .at del) .. MiNa, Ella, vuk76 in 15 others 15 3
amateur Objavljeno Junij 29, 2019 Opozori Objavljeno Junij 29, 2019 pred eno uro, MiNa pravi: Sva rekla, danes pa na izi, več v vodi kot na cesti. hica pritiska, čimprej do vode... malo "zaplutava" ampak nikjer prave sence... zato se raje odpraviva med ovinke... ampak, cesto so zavzele mlekarice... zato jo pobriševa "domov"... in iz balkona slikava letala, ki pristajajo v Cagliariju. Danes sva res prevozila samo 210km. Lepo tam doli, lepo pa je tudi malce višje doma. Sem na Rogli govoril z motoristom, pa je dejal, da se je prišel na hrib malce ohladit. Uživajte. Akito in MiNa 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se